Benjamin Moore Metropolitan: Kleur van het Jaar 2019

Bohemian woonkamer interieur - 3d render

Moderne schone huiselijke eetkamer met houten tafel

Linka A Odom / Getty Afbeeldingen

Benjamin Moore Metropolitan AF-690 is gekozen als hun 2019 Kleur van het Jaar. In een jaar waarin gedurfde en felle kleuren de Kleur van het Jaar-spot hebben verdiend voor veel andere verfmerken, koos Benjamin Moore voor een zacht en verfijnd grijs voor de eer. “Metropolitan AF-690 straalt nuance, harmonie en extravagant gemak uit. Altijd aanpasbaar, het verzacht tot mat of glinstert met glans. Het is neutraal. Het is ingetogen. Het is gewoon zo. Dit is kleur, off-duty,” zei Ellen O’Neill, Benjamin Moore Director of Strategic Design Intelligence.

Een grijs zoals Metropolitan is het perfecte canvas voor je favoriete blauwe en groene accenten. Omdat dit een effen koele kleur is, werkt het het beste met andere koele kleuren of zachte neutrale kleuren van elke kleurtemperatuur. “De Metropolitan AF-690 is comfortabel, samengesteld en moeiteloos verfijnd en straalt schoonheid en balans uit”, legt O’Neill uit. “Het is een kleur in het neutrale spectrum die verwijst naar een contemplatieve gemoedstoestand en design. Niet pakkend of agressief, dit ingetogen maar glamoureuze grijs creëert een rustgevende, impactvolle gemeenschappelijke basis. “

Metropolitan is het belangrijkste ingrediënt in een rustgevend kleurenpalet

Klassieke Scandinavische SlaapkamerImaginima / Getty Afbeeldingen

De schoonheid van Benjamin Moore’s Metropolitan is hoe het elk kleurenschema kan verbeteren en verheffen. Hoewel volledig neutraal, heeft Metropolitan op zichzelf al genoeg aanwezigheid. Dat gezegd hebbende, het is even verbluffend omringd door een rijk kleurenpalet of zachte pasteltinten. Slaapkamers zijn de perfecte kamer voor koele grijze neutrale kleuren zoals Metropolitan. Door uw accessoires neutraal of in gedempte tinten te houden, creëert u een dromerig toevluchtsoord van een hectische dag. Je kunt dat rustgevende grijs meenemen naar je hoofdbadkamer als de muurkleur, met je handdoeken en tapijten als pastelaccenten.

Lees ook:   10 gezellige stoelen bij het raam en erkers met uitzicht

Hoe te versieren met Benjamin Moore Metropolitan

Modern Scandinavisch woonkamer interieur - 3d renderCreativaStudio / Getty Afbeeldingen

Omdat het een neutrale is, kunt u Metropolitan in elke kamer gebruiken. Het is niet nodig om een manier te vinden om een gedurfde tint in je kleurenschema te persen.  Als een koele neutrale verfkleur kan Metropolitan helpen ongewenste warmte van houttinten te temmen wanneer u geen wijzigingen kunt aanbrengen in gedateerde kasten of vloeren (dit kan vooral het geval zijn in keukens en badkamers).  Als u zijn in staat om een kastschilderproject aan te pakken, kitchen en badkamerkasten geschilderd in Metropolitan zijn een mooie onderbreking van witte of houttinten, vooral in combinatie met een marineblauwe kleur op een kookeiland of tegelaccenten.

Wat gaat er met Benjamin Moore Metropolitan?

Bohemian woonkamer interieur - 3d renderCreativaStudio / Getty Afbeeldingen

Benjamin Moore koos voor een koele neutrale die misschien net met elke andere verfkleur werkt. Koel neutraal grijs zoals Metropolitan past bij zowel warme als koele kleurenpaletten. De koelte van sommige grijstinten kan een te warm palet verzachten, of de achtergrond zijn voor een koel palet dat een beetje licht nodig heeft.

Het Benjamin Moore kleurentrendpalet 2019

Home Extior &interieurs

Keeble / Getty Afbeeldingen

Benjamin Moore kondigde ook hun 2019 Color Trend Palette aan. Deze mix van zachte neutrale tinten en koele blauwen en groenen presenteert een echt werkpalet – je kunt al deze leefbare kleuren gebruiken om een vredig en stijlvol huis te creëren. Benjamin Moore koos voor een trendpalet dat in harmonie samenwerkt.

Het kleurenpalet van 2019 is uniek als trendpalet omdat het echt gemakkelijk door je hele huis te gebruiken is. Leg de kleuren van kamer tot kamer als muur en plafond, meubels en accessoirekleuren. Een gedempt kleurenpalet met zowel warme als koele tinten kan uw huisbalans en comfort verbeteren.

Lees ook:   6 Home Office Organisatie Ideeën