Beste beveiligingscamera’s voor thuis

De wereldwijde vraag naar beveiligingscamera’s neemt toe. Onderzoeks- en adviesbureau Strategy Analytics projecteert uitgaven om $ 8 miljard te bereiken in 2019. Veel mensen voelen zich veiliger in gebouwen met buitenbeveiligingscamera’s.

Moderne aanbieders van beveiligingscamera’s voor thuis leveren systemen met hightech software en ondersteuning, samen met mogelijkheden zoals gezichtsherkenning en objecttracking.

De beschikbare technische functies kunnen het winkelen voor beveiligingscamera’s ontmoedigend maken. Het begrijpen van belangrijke factoren kan u echter helpen bij het kiezen van de beste buitenbeveiligingscamera voor uw huis.

Wat maakt de beste beveiligingscamera voor thuis?

De meeste huiseigenaren houden rekening met de prijs bij het kiezen van beveiligingsproducten. Beveiligingscamera’s zijn beschikbaar voor verschillende budgetten. Sommige klanten geven prioriteit aan bedrijfsreputatie en positieve klantrecensies, terwijl andere consumenten op zoek zijn naar modellen met bepaalde functies. Aanvullende overwegingen zijn onder meer beschikbare technische en beveiligingsondersteuning en mogelijkheden voor kunstmatige intelligentie.

Meer informatie over ADT-huisbeveiliging

Top 5 beste beveiligingscamera’s voor thuis

Logitech Circle 2

Prijs: $ 130

Gemiddelde amazonbeoordeling: 3.6 van de 5 sterren

Best Buy gemiddelde waardering: 4.2 van de 5 sterren

De Logitech Circle 2 beveiligingscamera heeft een extreem brede kijkhoek. De 180-gradenweergaven vangen elke activiteit op uw accommodatie. Het korte snoer beperkt echter de plaatsingsmogelijkheden. Deze camera legt HD-beelden vast, is geschikt voor nachtzicht en heeft bewegingsfilteropties om alleen relevante activiteit vast te leggen.

De camera wordt geleverd met gratis cloudopslag voor 24 uur beeldmateriaal. Functies zoals extra opslagruimte en slimme time-lapses zijn beschikbaar met een abonnement.

Google Nest

Prijs: $200

Gemiddelde beoordeling Walmart: 4.9 van de 5 sterren

Gemiddelde Amazon- beoordeling: 4.3 van de 5 sterren

Deze bedrade buitencamera is volledig waterdicht, tot aan de AC-adapter toe. Omdat de Google Nest bedraad is, zijn de plaatsingsmogelijkheden enigszins beperkt. Deze camera is ideaal voor het vastleggen van 1080p video van uw veranda, terras of achtertuin. Google Nest heeft een volledig glazen lens die een extreem helder beeld levert, en de camera onderscheidt menselijke bewegingen, in tegenstelling tot beweging veroorzaakt door wind, om onnodige waarschuwingen te verminderen.

Lees ook:   De beste vuilnisbakken volgens het MYMOVE-team

U kunt het systeem instellen om smartphonewaarschuwingen te verzenden en foto’s zijn tot drie uur na het evenement gratis toegankelijk.

Nest is uitgerust met tweerichtingsaudio en kan non-stop beeldmateriaal vastleggen. Google Nest slaat beeldmateriaal op in de cloud, maar er is een maandelijks bedrag vereist om toegang te krijgen tot het beeldmateriaal. Bovendien kunnen de constante video-uploads uw internetgegevens leegmaken.

Eufy Video Deurbel

Prijs: $160

Gemiddelde Amazon- beoordeling: 4.4 van de 5 sterren

Met videodeurbellen kunt u bezoekers zien en spreken, zonder brede bewaking. De deurbel van Eufy biedt 2K-beeldkwaliteit en kan gezichtsopnamemeldingen naar uw telefoon verzenden. De deurbel kan verbinding maken met Google Voice Assistant of Alexa. Het neemt intervallen van vijf minuten op, zolang er beweging wordt gedetecteerd, en slaat beelden op van drie seconden voorafgaand aan de gebeurtenis die de waarschuwing heeft veroorzaakt.

Bedraad, met interne video-opslag, deze optie is moeilijk te hacken. Eufy beschikt zelfs over AES-256-codering van militaire kwaliteit op zowel transmissie als opslag. Er zijn geen maandelijkse kosten om video op te slaan of te bekijken.

Arlo Pro 2

Prijs: $400

Gemiddelde amazonbeoordeling: 4.1 van de 5 sterren

Best Buy gemiddelde waardering: 4.3 van 5 sterren

Met de Arlo Pro 2 is volledig draadloos en kunt u de beste plaatsing van de beveiligingscamera voor uw huis kiezen. Elke camera heeft een batterijduur van zes maanden. Je kunt één tot vier camera’s op de basis aansluiten en de Arlo Pro 2 wordt geleverd met gratis opslag van zeven dagen bewegingsdetectie van cloudbeelden. U kunt beeldmateriaal ook opslaan op een USB-apparaat. Door de camera’s op stopcontacten aan te sluiten, worden geavanceerde functies ontgrendeld, waaronder de mogelijkheid om activiteitszones in te stellen en continue video-opname.

Lees ook:   De beste gazonsproeiers

Vanaf de basisconsole kan de camera een sirene van 100 decibel laten afgaan om indringers te laten schrikken. U kunt het alarm ook bedienen vanaf uw telefoon.

Andere functies zijn tweerichtingsaudio, nachtzicht en 1080p-video die is vastgelegd vanuit een kijkhoek van 130 graden. Functies zoals filters voor dierdetectie zijn echter alleen beschikbaar met een abonnement. Volgens Wirecutter kan de Arlo Pro 2 ook korte pauzes tussen videoclips laten.

Amcrest 2K 3MP draadloos

Prijs: $74.99

Gemiddelde beoordeling Amcrest: 4.7 van de vijf sterren

Gemiddelde amazonbeoordeling: 3.8 van de vijf sterren

Koude klimaten, stof en regen kunnen digitale apparatuur beschadigenEnt. Deze Amcrest camera is ideaal voor extreem weer, mede door de heavy-duty metalen behuizing.

De camera werkt goed bij weinig licht en heeft ingebouwde LED’s voor beter nachtzicht. Voor minder dan $ 100 is dit een van de meest betaalbare opties voor huisbeveiliging.

De Amcrest-camera bevat software om video op uw pc op te nemen en te bekijken en werkt met Alexa via AmcrestCloud. Amcrest biedt een optioneel cloudopslagabonnement.

De beste beveiligingscamera voor thuis

De beste beveiligingscamera voor uw huis hangt af van uw specifieke behoeften en budget. Naarmate camera’s aan populariteit winnen, leveren thuisbeveiligingsbedrijven meer en gevarieerde opties. Veel plezier met het kiezen van de juiste camera voor thuis.