Hoe zich te ontdoen van vliegen buiten in 4 stappen

Enkele vliegenmepper gemaakt van kunststof en feilloos

Wanneer je buiten van een maaltijd probeert te genieten, is het zo vervelend om vliegen rond te laten zwermen of op je eten te laten landen. Vliegen kunnen ook uw binnenruimtes binnendringen wanneer u deuren opent en sluit. Vliegen zijn het minst actief tijdens koudere maanden en bereiken meestal volwassenheid tijdens de lente. Dus, hoe zich te ontdoen van vliegen in uw buitenruimtes? In deze gids beschrijven we hoe u buiten van vliegen af kunt komen, zodat u van uw tuin kunt genieten zonder u zorgen te maken over een plaag.

Hoe kom je aan buitenvliegen?

Als je wilt weten hoe je van vliegen afkomt, helpt het om een beetje te weten over hun oorsprong. De Amateur Entomologists ‘ Society stelt dat er ongeveer 100.000 bekende soorten vliegen over de hele wereld zijn. Buitenvliegen worden meestal aangetrokken door dierlijke uitwerpselen, dode dieren of rottend organisch materiaal. Volwassen vliegen worden aangetrokken door gebieden waar ze eieren kunnen leggen, zoals composthopen, boerderijen, roadkill, vuilnisbakken en andere gebieden waar ze organisch materiaal kunnen vinden.

Waar komen vliegen vandaan?

De levensduur van een vlieg is meestal 21 dagen, maar gedurende die tijd kunnen vrouwtjes tot 900 eieren leggen. Vliegen leggen meestal hun eieren waar organisch of rottend materiaal is. Wanneer het weer begint op te warmen en vliegen volwassen worden, moet u misschien ook weten hoe u zich kunt ontdoen van vliegen op veranda’s. Zeker als er prullenbakken in de buurt staan.

Bedreigingen die gepaard gaan met een vliegenplaag in de buitenlucht

Hoewel vliegen geen mensen bijten, betekent dat niet dat ze geen bedreiging vormen. Omdat vliegen zich bijvoorbeeld voeden met vele soorten vuile materie en menselijk voedsel, kunnen ze ziekteverwekkende organismen oppikken. Elke keer dat een vlieg in contact komt met voedsel of mensen, kan hij deze ziekteverwekkende organismen verspreiden.

Lees ook:   Top 10 voordelen van het automatiseren van uw huis

Hoe te controleren op buitenvliegen

Zoek bij het controleren op buitenvliegen naar potentiële voedselbronnen en probeer te vinden waar de vliegen eieren leggen. Als je probeert uit te vinden hoe je van vliegen op patio’s af kunt komen, zoek dan naar wat hen zou kunnen aantrekken. Denk aan de materialen die vliegen meestal verleiden, waaronder alcohol, gemorste voedsel, vuile oppervlakken, huisdierafval en kleverige oppervlakken van gemorste dranken. Vliegen worden ook aangetrokken door vogelhuisjes en verlichting.

Buitenbestanden gebruiken kleine scheuren en spleten om uw huis binnen te komen. Zoek naar scheuren in deuren, gaten in schermen en andere schade waar vliegen toegang toe kunnen krijgen. Vliegen kunnen ook een ritje maken op uw huisdier wanneer ze naar binnen gaan – vooral als ze voedsel op hun vacht hebben gevangen.

Hoe zich te ontdoen van vliegen buiten, stap voor stap

Er zijn veel manieren om van buitenvliegen af te komen, te beginnen met het elimineren van hun voedselbron en andere materialen die hen kunnen aantrekken. U kunt ook producten en andere remedies gebruiken om uw tuin en andere gebieden waar uw kinderen en huisdieren tijd doorbrengen te behandelen.

  • Stap 1: Ruim uw terras of veranda op: ruim buitenruimtes op, verwijder huisdierafval en sluit vuilnisbakken af. Als er rottend hout is, breng het dan naar de stortplaats.
  • Stap 2: Spuit vliegenaas: Strooi om de 30 dagen vliegenaas op en rond uw terras en veranda, evenals andere gebieden waar u vliegen ziet. Opmerking: Volg de aanwijzingen zorgvuldig op. Het is giftig voor mensen en huisdieren, dus gebruik niet waar je voedsel serveert, of ergens waar je bontbaby het kan vinden.
  • Stap 3: Gebruik kleverige vliegenvallen: Hang kleverige vliegenvallen aan boomtakken, uit vogelhuisjes of in andere gebieden waar vliegen zwermen.
  • Stap 4: Spuit insecticide: Voordat u een insecticide gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw kinderen en huisdieren uit de buurt van het gebied zijn.
Lees ook:   De beste gazonmeststof voor gezond gras

Producten die u kunt gebruiken om buitenvliegen te behandelen

  • Cutter Backyard Bug Control Spray Concentraat
  • Garsum Fly Clear Window Vliegenvallen
  • REDDEN! Big Bag Vliegenval
  • [2-in-1] Bug Zapper &Lokstof
  • ZAP HET! Bug Zapper Twin Pakket

Als je aan het uitzoeken bent hoe je van vliegen af kunt komen zonder chemicaliën te gebruiken, zijn veel huismiddeltjes uitstekend. Probeer deze volledig natuurlijke oplossingen:

Huismiddeltjes om zich te ontdoen van buitenvliegen

Bloemen en kruiden zijn natuurlijke vliegenafweermiddelen. Probeer basilicum, laurierbladeren, kattenkruid, lavendel en goudsbloemen te planten. Of gebruik een mengsel van azijn en afwasmiddel als een natuurlijke valstrik. Giet het mengsel in een beker, bedek het stevig met plasticfolie en prik gaten die groot genoeg zijn voor de vliegen om binnen te komen. Je kunt cayennepeper ook mengen met water in een spuitfles om rond je buitenruimtes te spritzen.

Hoe te voorkomen dat buitenvliegen terugkeren

U kunt voorkomen dat vliegen terugkeren door uw buitenruimtes zo schoon mogelijk te houden. Dat betekent het regelmatig legen en uitwassen van vuilnisbakken en het onmiddellijk opruimen van alle gemorste etenswaren of dranken. Als u een huisdier, ruim hun afval dagelijks op. Als je kat graag op vogels of muizen jaagt, ruim dan hun veroveringen op elke keer dat je ze in de tuin ziet.

De bottom line op buitenvliegen

Het wegwerken van vliegen buiten betekent dat je je buitenruimtes vrijhoudt van dierlijk afval, ontbindende dieren en vuile vuilnisbakken. Als er drank of voedsel morst, ruim ze dan onmiddellijk op. Hoewel er veel chemische producten beschikbaar zijn voor het elimineren van buitenvliegen, kunt u ook natuurlijke remedies gebruiken.

Lees ook:   11 landschapsontwerpideeën die uw zomerdroomhuis vormgeven

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik van vliegen op mijn veranda af?

Ruim het gebied op elke keer dat u morsen of vuile vuilnisbakken opmerkt.

Hoe kom ik van vliegen op mijn terras af?

Gebruik een spray of scatter flybait om plagen op of rond uw terras te elimineren. Je kunt ook natuurlijk afstotende planten planten zoals goudsbloemen.

Waarom heb ik zoveel vliegen buiten?

Vliegen worden aangetrokken door composthopen, vuilnisbakken en dierlijk afval. Zorg ervoor dat u deze gebieden en problemen regelmatig opruimt.

Hoe houd je vliegen weg?

Je kunt chemische en natuurlijke remedies gebruiken om vliegen weg te houden. De beste manier om te voorkomen dat vliegen terugkeren, is door behandelingen bij te houden en regelmatig buitenruimtes schoon te maken.

Hoe kom ik buiten met azijn van vliegen af?

Vliegen worden van nature aangetrokken door de geur van azijn. Maak een val door azijn en afwasmiddel te mengen, in een beker te doen, het goed af te sluiten met plasticfolie en gaten in de bovenkant te prikken.