Beste outdoor beveiligingscamera’s

In 2017 waren er ongeveer 1,4 miljoen inbraken in de Verenigde Staten volgens het Uniform Crime Reporting-rapport van de FBI. In hetzelfde rapport wordt gesteld dat slachtoffers van deze misdrijven naar schatting $ 3,4 miljard aan eigendommen verloren. Het wordt steeds duidelijker hoe belangrijk het is om uw huis adequaat te beschermen, ongeacht waar u woont, om verlies van eigendommen en mogelijke schade aan uw gezin te voorkomen.

Het moeilijke deel begint wanneer u uw eerste zoekopdracht online start op zoek naar de beste buitenbeveiligingssystemen en zoveel keuzes vindt dat u niet weet waar u moet beginnen. We hebben dat voor u verholpen door de belangrijkste factoren te bekijken en te selecteren om te overwegen en onze top vijf aanbevolen buitenbeveiligingssystemen te verstrekken.


Waar u op moet letten in een buitenbeveiligingssysteem

Ten eerste is het bij het vaststellen van uw buitenbeveiligingsopties belangrijk om te weten met welke factoren u rekening moet houden.

  • Kosten – Zoals bij elke investering, is het belangrijk om eerst uw budget te bepalen. Met een groot aantal opties voor buitenbeveiligingscamera’s beschikbaar komt een groot verschil in prijzen. Bepaal wat u zich kunt veroorloven om uit te geven, zowel vooraf als doorlopend, voordat u begint.
  • Videokwaliteit – We hebben allemaal de nieuwsclips gezien van een inbreker die op tape is betrapt – maar de videokwaliteit is zo slecht dat je de kleur van het haar van de inbreker niet kunt bepalen, laat staan hun identiteit. Met de technologie van vandaag kunt u dit dilemma vermijden door buitenbeveiligingscamera’s met hoge resolutie te selecteren. Zoek naar camera’s met een resolutie van 1080p of hoger.
  • Nachtzicht – Zoek naar camera’s met infraroodtechnologie en ten minste 100 voet zicht, zodat u de omtrek van uw huis zelfs in het donker nauwlettend in de gaten kunt houden.
  • Camerabedieningsfuncties – Als u wilt dat uw camera’s kunnen pannen, kantelen en zoomen, is het belangrijk om camera’s met die specifieke functionaliteiten te selecteren. Camera pannen betekent dat de camera horizontaal van links naar rechts beweegt. Als u denkt aan camera pannen, denk dan aan het maken van een panoramische foto, behalve in videoformaat. Pannen, kantelen en zoomen zijn belangrijk om een groter bereik rond de camera vast te leggen.
  • Mobiele toegankelijkheid – Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheid om de beelden van uw beveiligingscamera voor thuis vanaf een mobiel apparaat te bekijken en bewegingswaarschuwingen te ontvangen, is het belangrijk om te zoeken naar buitenbeveiligingscamera’s die deze mogelijkheid bieden en ervoor te zorgen dat ze werken met uw specifieke mobiele apparaten. Er kunnen extra kosten verbonden zijn aan deze functie.
  • Klantrecensies – Zoek naar onbevooroordeelde klantrecensies, hetzij via vrienden en familieleden of sites van derden zoals consumerreports.org. Filter het eenmalige uitschietertype beoordelingen eruit en zoek naar de beoordelingen die consistent zijn.
Meer informatie over ADT-huisbeveiliging

De top vijf buitenbeveiligingssystemen

1. Nest Cam buiten

Nest-producten voor huisbeveiliging zijn nu eigendom van Google en zijn bedoeld om je thuisbeveiligingsbehoeften te vereenvoudigen en uit te breiden. De mogelijkheid om Nest te combineren met je andere Google-apparaten geeft je één eenvoudige Google-login om alle apparaten overal ter wereld te beheren. Nest biedt deurbelcamera’s genaamd Nest Hello, andere buitencamera’s genaamd Nest Cam Outdoor, slimme thermostaten genaamd Nest Hub en een verscheidenheid aan andere smart home-producten.

Lees ook:   De beginnershandleiding voor de beste slimme thermostaten

Opties voor Nest Outdoor Camera:

Nest Cam Buiten – De Nest Cam Outdoor is een van de meer betaalbare opties voor buitenbeveiligingscamera’s, vanaf ongeveer $ 200 per stuk. Deze discrete en compacte camera biedt een videoresolutie van 1080p met continue opname en tot 20 voet nachtzicht. Alle video’s kunnen in de cloud worden opgeslagen en zijn toegankelijk via de mobiele Nest-app. Met de Nest-app kun je ook op elk gewenst moment meldingen ontvangen en de buitenactiviteiten van je huis bekijken, rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat.

Nest Cam IQ Outdoor – De Nest Cam IQ Outdoor is een naaste verwant van de Nest Cam Outdoor en biedt veel van dezelfde functies en biedt ook een ingebouwde 4k-sensor waarmee tot 12x kan worden ingezoomd voor duidelijke close-upweergaven. Het is ook IP66-gecertificeerd, wat betekent dat het stofdicht is en beschermd tegen water. Deze buitenbeveiligingscamera heeft een startprijs van ongeveer $ 399 per stuk.

Nest Hello De deurbelcamera van Nest is een kleine maar krachtige gadget van slechts 4,6 bij 1,7 inch. Het past precies in uw deurbel en biedt een close-up van iedereen die uw deur nadert. Hij is trouw aan alle camproducten van Nest en biedt 1080p HD-video met hoge resolutie die je op elk gewenst moment vanuit je Nest-app kunt volgen. Deze deurbelcamera is geprijsd vanaf ongeveer $ 229.

Alle Nest-cams worden geleverd met een beperkte fabrieksgarantie van 2 jaar.

2. Arlo

Arlo’s doel in de huisbeveiligingsindustrie is om de mogelijkheid te bieden om “beschermen en verbinden met de mensen en plaatsen waar we van houden”. Ze bieden binnen- en buitencamera’s, mobiele camera’s, babycamera’s, beveiligingslampen en meer.

Arlo Outdoor Camera Opties:

Arlo Ultra – De Arlo Ultra is Arlo’s beste beveiligingscamera voor binnen en buiten. Een camerakit voor twee binnen / buiten kan ongeveer $ 599 kosten. Het biedt 4K-videokwaliteit, nachtzicht in kleur tot 25 voet, continue opname en tot 12x zoom. Er is een ingebouwde sirene voor extra bescherming tegen indringers. Deze apparaten zijn IP65-gecertificeerd en bieden ruisonderdrukkingstechnologie, zodat uw video’s niet worden aangetast door wind en andere geluiden. Met behulp van de Arlo-app kunt u te allen tijde zien wat er buiten uw huis gebeurt en eerder opgenomen video’s bekijken die in de cloud zijn opgeslagen. De Ultra wordt ook geleverd met een proefabonnement van 1 jaar voor Arlo Smart.

Lees ook:   3 functies om naar te zoeken in een koolmonoxidemelder

Arlo Pro – Verkocht als een kit met 2 camera’s, kan de Arlo Pro worden gekocht voor $ 499, waarbij elke extra camera $ 190 per stuk kost. Het biedt 2K-video met hoge resolutie en nachtzicht in kleur. Net als de Ultra bevat hij ook een ingebouwde sirene en LED-spot. De Pro 3 wordt geleverd met een abonnementsproef van 3 maanden voor Arlo Smart.

Arlo Pro 2 – De Arlo Pro 2 wordt geleverd in een kit met 2 camera’s voor $ 324. Extra camera’s kosten $ 144 per stuk. De Pro 2 biedt 1080p videoresolutie en nachtzicht, maar alleen in zwart-wit. Het biedt geen sirene of LED-spot en wordt niet geleverd met een proefabonnement op Arlo Smart.

Alle Arlo-camera’s zijn draadloos, kunnen worden gebruikt met de arlo mobiele app en worden geleverd met een minimale fabrieksgarantie van 1 jaar.

3. Bellen

De uitvinder van Ring deelt dat zijn idee voor de Ring Video Doorbell door zijn vrouw werd bedacht als “als beller-ID voor de voordeur.” Dit begon de lancering van de Ring Video Doorbell die later uitgroeide tot beveiligingscamera’s, slimme verlichting, beveiligingssystemen en televisies. Hun missie, simpel gezegd, is om de criminaliteit in buurten te verminderen.

Ring Outdoor Camera Opties:

Stick Up Cam – Ring’s Stick Up Cam is een klein apparaat van slechts 3,82 X 2,36 X 2,36 inch. Het biedt 1080p HD-video met hoge resolutie en kan overal met of zonder bedrading worden geplaatst. Met de Ring-app kun je vanaf je mobiele apparaat bekijken wat er buiten je huis gebeurt. Het bevat een ingebouwde sirene om indringers te ontmoedigen en is waterdicht om neerslag buitenshuis te weerstaan. Vanaf $ 179,99 is de Stick Up Cam een betaalbare optie. U moet ook betalen voor cloudopslag, maar dit voegt slechts ongeveer $ 3 per maand toe aan uw kosten.

Spotlight Cam – De Spotlight Cam beschikt over 1080p HD-video en staat bekend om extra felle lichten die zorgen voor een duidelijkere videoweergave. Als een potentiële indringer het gebied binnen het bereik van het apparaat nadert, zal een helder licht schijnen en een sirene klinken. Het kan ook worden gebruikt met de Ring-app met opslag die $ 3 per maand kost. U kunt een Spotlight Cam kopen voor startprijzen van $ 199, afhankelijk van of u een bedraad, draadloos of op zonne-energie aangedreven model kiest.

Lees ook:   Hoe nagellak uit tapijt te krijgen in 10 eenvoudige stappen

Schijnwerper Cam – De Floodlight Cam biedt 1080p HD-video, nachtzicht en ruisonderdrukking met een breed gezichtsveld. Elke Floodlight bevat twee 3000 graden Kelvin schijnwerpers met een ingebouwde sirene en zoom- en panning-mogelijkheden. De sensoren van de Floodlight Cam kunnen beweging van veraf detecteren en kunnen zelfs het verschil tussen een persoon en een object detecteren. Deze cam moet in huis zijn aangesloten en maakt ook verbinding met de Ring-app. Om deze camera te kopen, kost u $ 249 en de $ 3 per maand cloudopslagkosten.

De meeste Ring-camera’s worden aangeboden in een bekabelde of draadloze versie en de Spotlight Cam wordt ook geleverd in een zonne-energieversie. Een ander voordeel, Ring biedt levenslange vervanging op gestolen camera’s en een fabrieksgarantie van 1 jaar op onderdelen en arbeid.

Blink, onlangs overgenomen door Amazon, noemt zichzelf de volgende generatie beveiligingscamera’s voor thuis. Blink belooft een 1-klik verbinding tegen een betaalbare prijs en staat bekend om geen contracten en eenvoudige doe-het-zelf installatie.

Blink Outdoor Camera Opties:

Blink XT2 One Camera Systeem – De XT2 neemt overdag video op in 1080p HD en infrarood HD nachtzicht in het donker. IP65 gecertificeerd, het is gemaakt om bestand te zijn tegen de buitenelementen. Met de aanpasbare bewegingssensor kunt u activiteitszones selecteren, zodat u alleen waarschuwingen voor die gebieden ontvangt. Blink biedt een overeenkomst van maand tot maand met gratis cloudopslag. Met de Blink-app kunt u te allen tijde in de gaten houden wat de camera ziet en belangrijke waarschuwingen ontvangen.

5. Kasa Cam

Voordat ze hun slimme stekker maakten, was Kasa Smart TP-Link, bekend om alles wat met smart home te maken heeft. Sindsdien hebben ze smar gelanceerdt lampen, slimme lichtschakelaars, slimme camera’s en een hele lijn slimme stekkers. Kasa Smart belooft een meeslepende en verbonden smart home-ervaring.

Kasa Smart Camera Opties:

Kasa Cam Buiten – De Kasa Cam Outdoor biedt 1080p-video met hoge resolutie en nachtzicht tot 30 voet. De ingebouwde sirene biedt extra bescherming om indringers af te schrikken. Met de Kasa Smart-app kunt u uw huis overal bekijken. Deze beginnen bij $ 90 en worden geleverd met een optioneel Kasa Care-pakket – een abonnement van $ 4 – $ 7 per maand dat u wat video-opslagruimte biedt. TP-Link biedt 2 jaar garantie op de Kasa Cam Outdoor.