Beste vervangende ramen

ramen

ramen

kateryna.m/ Twenty20

Beste vervangende ramen: beoordelingen en vergelijking

Het vinden van de perfecte vervangende ruit voor uw huis kan moeilijk zijn, vooral als u zoveel opties heeft om uit te kiezen. Om de beste optie voor uw behoeften te kiezen, moet u rekening houden met factoren zoals materiaaltype, raamstijl, frametype, energie-efficiëntie en kosten. Deze handige gids behandelt de beste vervangingsvensteropties, zodat u de juiste voor uw huis kunt kiezen.

Wat maakt de beste vervangende ramen?

Houd rekening met de volgende factoren bij het wegen van vervangende raamopties.

Prijs

Houd bij het selecteren van een vervangend venster rekening met een vast budget. Raamprijzen variëren meestal van $ 200 tot $ 1.500, afhankelijk van het type framemateriaal en de raamstijl die u kiest. De meest voorkomende kozijnen zijn:

Houten frame: Deze zijn over het algemeen duur, maar ze bieden een uitzonderlijke esthetische waarde. Met goed onderhoud kunnen deze ramen jarenlang meegaan en bieden ze een uitstekende thermische isolatie om u te helpen besparen op energiekosten.

Vinyl frame: Vinyl frames zijn goedkoper dan houten frames en bestand tegen vocht. Deze frames zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, maar de meeste kunnen niet worden geverfd. Er is echter een reeks voorraadkleuren waaruit u kunt kiezen om het raam aan te passen aan de esthetiek van uw huis.

Composiet frame: Composietframes zijn de goedkoopste van de drie frame-opties. Deze frames zijn comprised van glasvezel of organische materialen, waardoor ze sterk en energiezuinig. Net als andere frames zijn composietframes verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

Bij het selecteren van vervangende ramen moet u ook rekening houden met installatiekosten, die kunnen variëren van $ 300 tot $ 2.000 per venster, inclusief arbeidskosten.

Moderne keuken en keuken interieur met uitzicht op de natuur

James Osmond/ Getty afbeeldingen

Functies

Overweeg de volgende functies om ervoor te zorgen dat uw ruiten vervangen in overeenstemming zijn met uw upgradevereisten:

Raamontwerp: Dubbel opgehangen is het meest populaire raamontwerp, met twee sjerpen die op en neer kunnen bewegen. Deze ramen worden vaak geleverd met kantelbare sjerpen, zodat u het bewegende deel van het raam kunt kantelen voor eenvoudige reiniging. Andere ontwerpopties zijn single-hangg, casementtype en luifelstijl, die allemaal worden geleverd met verschillende bedieningsmechanismen en structuurontwerpen.

Lees ook:   Hoe moderne elementen toe te voegen aan uw landschapsontwerp

Ruiten: U moet ook rekening houden met het aantal glazen ruiten dat nodig is voor voldoende isolatie. De meeste merken bieden dubbel glas gevuld met argongas dat de isolerende eigenschappen van het raam verbetert. U kunt ook driedubbel glas krijgen, dat meer kost, maar ideaal is voor mensen die in extreem koude gebieden wonen. De drie glaslagen dempen ook geluid.

Energie-efficiëntie: Zorg ervoor dat de vervangende ramen die u kiest energiezuinig zijn. Zoek naar ramen met een Energy Star-label om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de minimumnorm voor isolatie die is gedefinieerd door het Environmental Protection Agency. Ramen met Low-E (low emissivity) coating verbeteren de glasefficiëntie verder door warmte te reflecteren en tegelijkertijd licht door te laten.

Andere energie-efficiëntiemetingen zijn onder meer:

  • U-factor, die aangeeft hoe goed het raam voorkomt dat warmte naar buiten wordt overgedragen. U-waarde varieert tussen 0,20 en 1,20. Hoe lager het getal, hoe beter de efficiëntie.
  • Zonnewarmtewinstcoëfficiënt (SHGC) is een maat voor hoe efficiënt het raam is in het blokkeren van warmte van de zon. Het SHGC-getal varieert van 0 tot 1. Ramen met een lage SHGC-waarde zijn ideaal voor warme klimaten.
  • Zichtbare lichtdoorlatendheid (VT) geeft de hoeveelheid licht aan waar het raam doorheen kan, variërend van 0 tot 1. Een hoog VT-nummer betekent dat u meer licht in uw huis ontvangt.

Klantenondersteuning

Wanneer u een bepaald raammerk selecteert, moet u ervoor zorgen dat het hoogwaardige klantenondersteuning biedt. De meeste gerenommeerde merken bieden getrainde professionals die huiseigenaren helpen tijdens het selectie- en installatieproces. Deze bedrijfsprogramma’s zorgen ervoor dat uw ramen goed passen en tegelijkertijd voldoen aan uw energiebesparende doelen.

Lees ook:   5 Terug naar school organisatie-ideeën voor uw huis

Recensies van klanten

Een andere geweldige manier om de kwaliteit van potentiële vervangende ramen te bepalen, is door feedback van klanten. De meeste gerenommeerde merken geven getuigenissen over hun producten op hun website. Deze beoordelingen zijn een geweldige manier om de claims van bedrijven over hun producten te verifiëren.

Garanties

Garanties zijn een andere geweldige manier om de kwaliteit van vensters te identificeren.  De meeste raamfabrikanten bieden 20 jaar garantie op glas en 10 jaar garantie op andere onderdelen. U moet echter ook zoeken naar vensters die een optie bieden om garanties over te dragen, zodat wanneer u verhuist, de nieuwe eigenaar gemoedsrust krijgt. Veel merken en onafhankelijke dealers bieden ook installatiegaranties, dus als er iets misgaat binnen de garantieperiode, zijn uw reparatiekosten gedekt.

Beste vervangende ramen

Modern woonkamer interieur met hardhouten vloeren en uitzicht op keuken in nieuwe luxe woning

onurdongel / Getty Images

De volgende lijst geeft een overzicht van onze top vijf aanbevelingen voor vervangende vensters.

Andersen Windows

Andersen is het grootste raambedrijf in Noord-Amerika en biedt een reeks energie-efficiënte vervangingsvensteropties. Het bedrijf categoriseert raamproductlijnen in de 100-, 200- en 400-serie, waarbij de 100-serie de meest betaalbare is en de 400-serie de hoogste kwaliteit biedt. Andersen biedt ook Architectural Collection-ramen, die relatief duur zijn, maar een esthetische waarde bieden aan uw huis. Het bedrijf omvat een overdraagbare garantie van 20 jaar op glas en een overdraagbare garantie van 10 jaar voor andere onderdelen op al zijn productlijnen.

Prijzen: Prijzen variëren op basis van de raamstijl, het frametype en waar u woont, variërend van $ 200 tot $ 2.000.

Pella Windows

Pella is een van de oudste vertrouwde merken die hoogwaardige, energiezuinige ramen biedt voor huisverbetering. U kunt kiezen uit een reeks stijlen, kleuropties en functiesets die passen bij de esthetiek en behoeften van uw huis. Het bedrijf biedt ook slagvast glas, dat ideaal is voor huizen in orkaangevoelige regio’s. Bovendien biedt Pella een uitstekende garantiedekking voor zijn producten. De houten ramen worden bijvoorbeeld geleverd met een beperkte levenslange garantie op glas en bekleding. Het bedrijf biedt ook een beperkte garantie van twee jaar op arbeid, die overdraagbaar is. Glasvezel- en vinylramen bevatten een garantie van 20 jaar op glas en een beperkte levenslange garantie op alle niet-glazen componenten.

Lees ook:   Hoe u uw eigen badkamer in Japanse stijl kunt maken

Prijzen: Pella-raamprijzen variëren van $ 100 tot $ 800, afhankelijk van het frametype en de raamstijl.

Simonton Windows

Simonton is een ander vertrouwd merk dat vinyl ramen en openslaande deuren produceert. De fabrikant biedt een reeks energiezuinige raamstijlen en kleuropties. Alle producten worden geleverd met een Energy Star-classificatie. Simonton biedt ook een garantie van 20 jaar op glas en een niet-overdraagbare levenslange garantie op andere raamonderdelen, zoals vinyl, hardware en schermen.

Prijzen: Simonton-ramen kosten tussen de $ 200 en $ 350, op basis van stijl en frametype.

Milgard Vensters

Milgard is al meer dan 50 jaar in de industrie en is een populair merk dat betaalbare vervangingsvensters van hout, vezels, vinyl en aluminium biedt. Deze energiezuinige aangepaste ramen zijn er in verschillende stijlen en kleuropties. Het bedrijf biedt ook driedubbele beglazing onder de Quiet Line-serie, die superieure geluidsbeheersing bieden. Milgard bevat een niet-overdraagbare volledige levenslange garantie op alle producten.

Prijzen: Prijzen voor Milgard-ramen variëren van $ 270 tot $ 350, op basis van raamstijl en frametype.

Atrium Ramen

Atrium biedt een breed scala aan vinyl ramen in verschillende maten en kleuren. Deze ramen zijn ook Energy Star-gecertificeerd en bieden een uitstekende energiebesparing in vergelijking met oude tochtige ramen. Het bedrijf biedt een beperkte levenslange garantie op niet-glazen onderdelen en een garantie van 25 jaar op geïsoleerd glas.

Prijzen: Atriumramen kosten tussen de $ 100 en $ 1.000, afhankelijk van de stijl die u kiest.