3 Beste vervangende raammerken van 2023

Kwaliteit licht. Bouwvakkers installeren nieuw raam in huis

Als u op zoek bent naar nieuwe vervangende ramen, zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u beslist welk het beste raammerk voor u is. Wat waardeert u het meest als het gaat om vervangende ramen? Hier zijn enkele van de vragen die u moet beantwoorden voordat u koopt:

  • Wat is uw budget?
  • Welke stijl van vervangende ramen vind je leuk?
  • Wilt u energiezuinige ramen?
  • Welk type frames heb je nodig?
  • Welke garantieopties zijn beschikbaar?
  • Wilt u uw vervangende ramen professioneel laten installeren?

Deze diepe duik in de drie beste vervangende raammerken van houdt rekening met al deze factoren om u te helpen beslissen welke vervangende ramen geschikt zijn voor u.

De 3 beste vervangende raammerken

Pella Windows

Pella-logo

Als u waarde hecht aan hoogwaardige, energiezuinige ramen, ondersteund door jarenlange ervaring, dan is Pella een geweldige optie voor u. Het bedrijf bestaat al bijna 100 jaar en is een echte leider in raaminnovatie. Bovendien bieden ze een energie-efficiënte productlijn met “opties die voldoen aan de ENERGY STAR(R)-certificeringen in alle 50 staten of deze overtreffen.” En ongeacht uw favoriete stijlen, kleuren en materialen, Pella biedt de perfecte vervangende ramen voor u.

Prijzen: De prijs van Pella ramen is afhankelijk van de stijl en het materiaal dat u kiest. Dubbel hangende ramen van Pella kosten tussen de $ 118 en $ 355.

Andersen Windows

Andersen logo

Andersen Windows is een ander beste merk om verschillende goede redenen: ze gaan lang mee, zijn energiezuinig en onderhoudsarm. U kunt erop vertrouwen dat deze vervangende ramen, die een moderne stijl bieden, na verloop van tijd goed stand zullen houden. Het beste van alles is dat u met Andersen uw eigen vervangende ramen kunt ontwerpen, zodat u een goede match voor uw huis krijgt.

Lees ook:   Beste ovenmerken

Prijzen: De ontwerp-je-eigen optie varieert afhankelijk van het type raam dat je nodig hebt, maar het gemiddelde vervangende dubbel hangende raam van Andersen kost tussen $ 409 en $ 674.

Milgard Vensters

Milgard-logo

Als u op zoek bent naar hoogwaardige vervangende ramen, is Milgard een merk dat u moet overwegen. Ze verdienen hoge cijfers van klanten voor hun kwaliteitswerk, duurzaamheid en diversiteit in ontwerpen. Het belangrijkste is dat ze de ervaring hebben, omdat ze al meer dan 50 jaar bestaan. Het verstevigt hun reputatie als een van de beste raamfabrikanten.

Prijzen: De kosten voor Milgard dubbel hangende vervangende ramen kunnen variëren van $ 245 tot $ 625, afhankelijk van de raamgrootte, de stijlserie en de glasdikte.


Venstergaranties

Zelfs met de beste raammerken zal er van tijd tot tijd een defect zijn. Het is essentieel om rekening te houden met de geboden garanties bij het kiezen van een vervangend raammerk. Zonder een goede garantie kunt u honderden euros verliezen om een slecht venster te verwijderen en vervolgens een nieuw venster opnieuw te installeren.

Pella biedt een verscheidenheid aan garanties op hun producten. Een van de beste aanbiedingen is de Pella Care Guarantee, die “exclusief beschikbaar is voor vervangende klanten die Pella-producten kopen en installeren via hun lokale Pella-raam- en deurshowrooms.”

Andersen biedt ook een garantie op al zijn producten en deze kan zelfs worden overgedragen als u uw huis verkoopt.  Als/wanneer u uw huis verkoopt, kunt u uw garantie overdragen aan de nieuwe eigenaar met hun exclusieve beperkte garantie van eigenaar tot eigenaar.

Milgard-garantieaanbiedingen zijn enkele van de beste die in de branche worden aangeboden. U ontvangt een levenslange garantie die ook volledig overdraagbaar is. Het toont hun vermogen om achter hun werk te staan lang nadat ze het hebben gedaan.


Raamvervangingsproces

Zodra u hebt besloten wat het beste vervangende raammerk voor u is, moet u vervolgens de juiste leverancier / distributeur vinden om ze bij te kopen. Sommige bedrijven hebben lokale showrooms die hun producten verkopen. Een andere geweldige optie is om een bouwmarkt te bezoeken als u van plan bent lowes vervangende ramen of Home Depot-ramen te kopen.

Lees ook:   10 klassieke misvattingen van architecten

Nadat u de vervangende ramen hebt gekocht, moet u een gekwalificeerde lokale installateur inhuren om de ramen in uw huis te installeren. De bedrijven leiden vaak hun voorkeursaannemers en dealers op, zodat uw vervangende ramen snel en perfect worden geïnstalleerd. Voordat u iemand inhuurt, moet u ze online zoeken, zodat u beoordelingen van andere klanten kunt lezen.


Waar het op neer komt

Bij het zoeken naar de beste vervangende raammerken winnen deze drie bedrijven, Pellawichelroedes, Anderson-vensters en Milgard-vensters vertegenwoordigen de beste die beschikbaar zijn. Als u op zoek bent naar efficiëntere ramen, moet u een runner-up bekijken: Marvin-ramen. Hoewel dit onze favorieten waren, is het belangrijk om van tevoren onderzoek te doen op basis van uw behoeften, omdat dit u kan helpen bij het selecteren van de juiste ramen en de meest gerenommeerde aannemers om ze te installeren. Op uw beurt kunt u genieten van de frisse uitstraling van uw huis met het comfort van de wetenschap dat u kwaliteitswerk hebt gedaan.

Veelgestelde vragen

Q:

Wat is het beste merk vervangende ramen?

Een:

De beste optie voor uw huis zal verschillen, afhankelijk van uw budget en raambehoeften. Denk aan kosten, beschikbare stijlen, energie-efficiëntie, frametypes, garanties en professionele installatiemogelijkheden. Hoewel we de top drie merken hierboven hebben vermeld, zijn Marvin-ramen en Simonton-ramen ook merken die u moet overwegen.

Q:

Waar kan ik vervangende ramen kopen?

Een:

Naast online kopen op de website van het bedrijf, kunt u ook naar uw lokale bouwmarkt gaan, zoals Lowe’s of Home Depot. Deze winkels verkopen vaak de beste raammerken.

Sean Jackson heeft bijgedragen aan dit bericht