Beste Pella vervangende ramen

Svetlana123 / Getty Afbeeldingen

Een huis comfortabel houden in alle seizoenen en weersomstandigheden is het doel van elke huiseigenaar. Dit betekent vaak het installeren van efficiënte HVAC-systemen, zoals ovens en airconditioners. Maar oude of poreuze ramen kunnen zelfs het meest hoogwaardige HVAC-systeem ineffectief maken en u geld kosten. Dus voordat u uw portemonnee opent om uw oven of airconditioner te vervangen, kunt u overwegen uw ramen te upgraden. Dat is waar Pella-vervangende ramen binnenkomen. Het bedrijf, met het hoofdkantoor in Pella, Iowa, verkoopt sinds 1925 raamproducten. Pella is uitgegroeid tot een leider in de industrie en installeert miljoenen vervangende ramen. Ze beschikken over verschillende reeksen ramen die hout, glasvezel en vinyl gebruiken om aan verschillende huishoudelijke behoeften te voldoen. Hier is een uitsplitsing van de verschillende vervangende ramen die Pella te bieden heeft:

Pella vervanging Windows-serie

  • De Architect Series® (hout)

De architectenserie is een lijn van ramen gebouwd volgens de specificaties van de standaardarchitectuur. Deze ramen kunnen variëren, maar ze voldoen meestal aan de industrienormen, waardoor eenvoudige vervanging mogelijk is in huizen die onder deze normen zijn gebouwd. Deze ramen kunnen voldoen aan het spectrum van huisontwerpen, van klassieke huizen tot moderne, zolang het huis is gebouwd met behulp van industriestandaarden.

  • Pella Lifestyle Series (hout)

Pella’s Lifestyle-serie is een houten raamproduct en is een van de hoogst gerangschikte aanbiedingen vanwege energie-efficiëntie, waarde, schoonheid en geluidsdempende functies (gebaseerd op gepubliceerde STC / OITC- en U-Factor-beoordelingen). De houten ramen van de Pella Lifestyle-serie verminderen warmte-ontsnapping tot 79%, waardoor ze worden gekwalificeerd als een Energy Star-geclassificeerd product. De materialen zijn ook ontworpen om geluid van buitenaf te dempen, het geluid tot 51% te verminderen, waardoor uw huis stil en comfortabel blijft. De Lifestyle-serie is modulair ontworpen om tegemoet te komen aan de veranderende behoefte van een huis aan nieuwe functies, zoals jaloezieën, tinten en raambehandelingen.

  • Pella Impervia (glasvezel)
Lees ook:   5 Terug naar school organisatie-ideeën voor uw huis

De Pella Impervia-serie glasvezelramen is ongelooflijk sterk, duurzaam en energiezuinig. Impervia is gemaakt van vijf lagen Duracast materiaal die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en temperaturen. De glasvezel kan worden gegoten om op houtnerf te lijken en kan worden geverfd om bij elk decor te passen.

  • Pella 350-serie (vinyl)

De Pella 350-serie biedt drie ruiten die 54% tot 83% meer energie-efficiëntie bieden dan ramen met één ruit. De 350-serie maakt gebruik van InsulShield Advanced Low-E-glas met argon, dat is ontworpen om stralingswarmte en ultraviolet licht dat via zonlicht het huis binnenkomt, te verminderen. Dit helpt om de fluctuaties van verwarming en koeling in huis te beheersen. De vinyl kozijnen bieden meer isolatie dan een standaard vinyl raam, wat de prestaties verhoogt. Deze vinyl frames verbergen ook de lassen en afgeschuinde randen voor een meer esthetische look. De vinyl frames zijn er in verschillende kleuren om het interieur van een huis te matchen of te accentueren. Deze ramen zijn ook stevig en ontworpen om extreem weer te weerstaan, en bevatten HurricaneShield slagvast glas.

  • Pella 250-serie

De Pella 250-serie is hun vinyloptie voor ramen met dubbele of driedubbele paning. De vleugel- en hoeklassen zijn ontworpen om minder zichtbaar te zijn dan typische vinylramen, waardoor hun gladde esthetiek toeneemt. De 250-serie wordt standaard geleverd met Low-E InsulShield-glas, dat de energie-efficiëntie verhoogt en ultraviolette stralen filtert. Het vinyl zorgt voor een breed spectrum aan kleuren om de inrichting van een huis te evenaren of te verbeteren. Deze ramen zijn gemaakt met een multi-pane ontwerp om geluid te verminderen. Deze ramen zijn gebouwd met Autolock die bij het sluiten voor het gemak wordt vergrendeld.

  • Pella Impervia (glasvezel)
Lees ook:   De beste traagschuimmatrassen

Pella’s Impervia-lijn is gemaakt van Pella’s vijflaags composiet Duracast-glasvezel, dat zowel helpt om kromtrekken te weerstaan als isolatie biedt om extreem weer te weerstaan. Impervia-kozijnen zijn gepoedercoat en kunnen worden geverfd om bij de inrichting van een huis te passen. De Impervia-serie voldoet aan de Energy Star-normen.

  • Pella Omvatten

De Encompass-serie van Pella is een Energy Star-gecertificeerd product dat is ontworpen voor efficiëntie en duurzaamheid. Deze lijn is gemaakt van voorgekleurd vinyl zodat de kleuren niet vervagen of afbladderen. Deze ramen zijn ook gehard om deuken, krassen en deuken te weerstaan. Deze lijn omvat frames met meerdere kamers die een zeer efficiënte isolatie, sterkte en prestaties mogelijk maken.

Pella vervanging Windows Kosten

De kosten van het vervangen van uw ramen door Pella-producten kunnen variëren op basis van het producttype en de omvang van het project. De beste manier om de kosten van Pella-vervangingsvensters te begrijpen, is door een offerte aan te vragen.

Pella vervanging Windows levensduur

Pella vinyl ramen last ongeveer 15-30 jaar, afhankelijk van serie en materialen. Houten lijsten kunnen periodiek worden geschilderd.

Pella vervangende Windows Garantie

Pella-ramen hebben een niet-overdraagbare beperkte levenslange garantie, waarover u kunt lezen op hun website.

Pella Replacement Windows Reviews

Consumer Affairs geeft Pella een algemene tevredenheidsbeoordeling van 3,5 sterren (van de vijf). Deze beoordeling is gebaseerd op 465 beoordelingen die in het afgelopen jaar zijn ingediend. Positieve recensies prezen Pella’s snelle en gedetailleerde installatie en klantenservice. Sommige recensenten die problemen hadden met hun Pella-producten zeiden dat het bedrijf geweldig werk heeft geleverd door de problemen te identificeren en vervangingen te versnellen. Maar sommige negatieve beoordelingen noemden productverslechtering en onverwachte kosten als redenen tot bezorgdheid.

Lees ook:   4 creatieve manieren om groen in de keuken te gebruiken

Meer over vervangende raaminstallatie

Bij het beslissen welke vervangende ramen het beste zijn voor uw huis, is het belangrijk om eerst de belangrijke overwegingen rond vervangende ramen te begrijpen. Bij het bouwen van een nieuw huis kunnen ramen worden aangepast aan de specifieke behoeften van het huis. Maar wanneer een raam moet worden vervangen, kan de installatie lastiger zijn. Vervangende ramen moeten in de bestaande raamopening kunnen passen. Er zijn twee methoden om een vervangend raam in de raamopening te plaatsen: pocketinstallatie en full-frame installatie:

Pocket Installatie

Pocket installatie is wanneer het vervangende raam gemakkelijk in het bestaande frame past. Deze methode vereist alleen dat de raamvleugel wordt vervangen, wat weinig arbeid en tijd kost.

Full-Frame Installatie

Full-frame vervanging is meer betrokken. Full-frame vereist dat het hele frame wordt verwijderd, inclusief de trim en isolatie. Deze methode zorgt voor meer flexibiliteit. Zodra de trim is verwijderd, zijn er meer opties om het venster te vervangen. Deze methode is echter duurder vanwege de toegenomen arbeids- en materiaalkosten. Maar beide methoden kunnen waarde toevoegen aan een homintake-efficiëntie en de esthetiek verbeteren.