Beste Andersen vervangende ramen van

Gloednieuw vervangend raam

De Andersen Windows and Doors Corporation werd iets meer dan een eeuw geleden opgericht. In de loop der jaren heeft het bedrijf industriële trends en praktijken opnieuw gedefinieerd en zich een weg naar de top gewerkt als amerika’s belangrijkste raamfabrikant.

Voor huiseigenaren die hun ramen willen vervangen, biedt Andersen een scala aan producten om uit te kiezen. Voordat u er een voor uw huis kiest, zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden, zoals de staat van de bestaande kozijnen van uw huis. De meeste Andersen vervangende ramen zijn full-frame of insert ramen. Als uw oorspronkelijke frames intact zijn, kunt u kiezen voor de optie vensters invoegen. De full-frame optie is ideaal als uw bestaande frame is verrot of verslechterd.

In deze gids bespreken we de beste Andersen-vervangingsvensters, bekijken we hun functies, prijzen en garantie-informatie om u te helpen de beste optie voor uw behoeften te kiezen.

Wat maakt de beste Andersen vervangende ramen?

Het vervangen van oude ramen door moderne, energiezuinige modellen kan financieel en esthetisch lonen. Hier zijn enkele van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het vergelijken van Andersen-vervangingsvensteropties:

Prijs

Andersen Vervangende Ramen zijn geprijsd per frame. Full-frame vervangende ramen zijn duurder in vergelijking met insteekramen, die in bestaande kozijnen worden geplaatst.

Recensies van klanten

Klantrecensies bieden informatie uit de eerste hand over de efficiëntie van een specifiek venster en de prestaties ervan in de loop van de tijd. Deze informatie stelt u in staat om een weloverwogen beslissing te nemen over het ideale raam voor uw woonruimte.

Klantenondersteuning

Elk gerenommeerd raamproductiebedrijf zal de tijd nemen om u door de verschillende merken van hun ramen te leiden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Ze moeten ook gunstige garantieopties hebben op al hun producten.

Geavanceerde functies en ontwerp

Overweeg het frame van het specifieke raam dat u wilt kopen. Hoewel raamkozijnen hun thermische eigenschappen beïnvloeden, bepalen ze ook factoren zoals duurzaamheid en gewicht. Houten frames bieden een superieure esthetische waarde, maar vereisen extra onderhoud tijdens hun levensduur. Aluminium kozijnen zijn sterk, licht en goedkoop in vergelijking met houten kozijnen. Vinyl kozijnen zijn ideaal als u een onderhoudsarme optie wilt, terwijl glasvezelcomposietframes uitstekend zijn in extreme weersomstandigheden.

Met betrekking tot het ontwerp kunt u kiezen uit dubbelhangende of enkelhangende ramen. Enkelhangende ramen zijn voorzien van een stationaire bovenste vleugel, terwijl u met dubbel hangende ramen beide sjerpen op en neer kunt verplaatsen. U kunt ook kiezen voor een casementontwerp, dat scharniert als een deur en meestal vanaf de zijkant opent. Andere opties zijn glijdende, gebogen, roterende en boogontwerpen.

Lees ook:   Comfort Aire Verwarming en Koeling

Brancheprijzen en certificeringen

Uitstekende fabrikanten worden vaak erkend met industriële prijzen, zoals de Energy Star Awards. In 2019 won Andersen Windows and Doors de “Energy Star Partner of the Year Sustained Excellence Award” voor hun inzet voor het maken van energie-efficiënte producten.

Beste Andersen vervangende ramen

Andersen heeft vijf aanbevolen ruitvervangingsmodellen op de markt. De meeste vervangende ramen van het bedrijf kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in uw smart home-systeem, met vergrendelde / ontgrendelde en open / sluitsensoren. Voordat we de top vijf modellen bekijken, laten we de Andersen-glasprestatie-opties voor alle vervangende raammodellen bespreken.

Andersen Glass Performance Opties

Andersen-vervangingsvensters zijn voorzien van vijf opties voor glasprestaties, elk ontworpen voor verschillende omstandigheden.

  • Low-E4 Glass: De Low-E4-optie reflecteert warmte in de zomer en houdt warmte vast tijdens de winter, zodat u kunt besparen op verwarmings- en koelingskosten.
  • SmartSun Glass: SmartSun glas biedt alle efficiëntievoordelen van de Low-E4 optie, plus UV-stralingsbescherming.
  • Zonnebril: Zonnebril biedt uitstekende thermische prestaties en een subtiele tint die extreme hitte van de zon blokkeert. Deze optie is ideaal voor zuidelijke klimaten.
  • PassiveSun Glass: PassiveSun laat meer warmte toe in uw huis, ideaal voor noordelijke klimaten.
  • Triple-Pane Glass: Deze optie heeft een extra ruit die de kou buiten en de warmte binnen houdt. Het is ideaal voor koudere klimaten.

Andersen voegt een HeatLock-coating toe aan al zijn glasopties om uw huis warmer te houden.

Woodwright Dubbel-hangende ramen

Woodwright Double-Hung Windows zijn ontworpen om een klassiek karakter te bieden aan moderne huizen.

Belangrijkste kenmerken

Deze kozijnen zijn gemaakt van hout beschermd wie een Fibrex composiet buitenkant om alle weerselementen te weerstaan. U kunt kiezen uit vier beschikbare vormen: rechthoekig dubbelhangend, boog dubbel opgehangen, veerlijn enkelhangend en ongelijke beenboog dubbel opgehangen. Deze ramen zijn er ook in verschillende kleuren om bij uw esthetiek te passen. Ze zijn er in wit, zwart, donker brons en grenen aan de binnenkant en terratone, zandton, canvas, wit, donker brons, zwart en wit aan de buitenkant.

Voor al deze vensters kunt u kiezen uit een full-frame of insert optie.

  • Vensters invoegen: als uw oude frames en sierlijsten in topvorm zijn, kunt u onderbrekingen minimaliseren en tijd besparen door vensters invoegen te kiezen. Deze ramen zijn ontworpen om perfect in uw bestaande kozijnen te passen, met behoud van de originele uitstraling van uw raam. Ze zijn verkrijgbaar in aangepaste maten.
  • Full-frame ramen: Full-frame ramen zijn ideaal als uw frame in de loop van de tijd is verweerd. Ze zijn iets duurder in vergelijking met insteekvensters en zijn verkrijgbaar in standaard- en aangepaste maten.
Lees ook:   5 manieren om te werken met kleurrijke voeg

Glasopties voor deze ramen zijn PassiveSun, Low E-4 en SunGlass.

Horren

Voor Woodwright Double-Hung Windows kunt u kiezen uit een conventioneel horren of een TruScene Insect Screen. Een conventioneel horrenscherm is een budgetoptie, die de insecten buiten houdt, maar niet uitstekend is op helderheid. De TruScene-optie biedt tot 50% betere helderheid in vergelijking met het conventionele horren.

400-serie dubbelhangende ramen

400-serie dubbelhangende ramen behoren tot de meest populaire vervangende ramen bij Andersen. Ze zijn energiezuinig en bieden een verscheidenheid aan prestatie- en decoratieve opties. U kunt kiezen tussen insert- en full-frame-opties.

Belangrijkste kenmerken

400 Series Double-Hung Windows heeft twee sjerpen die op en neer bewegen, waardoor betere ventilatie mogelijk is. De vleugel is gemakkelijk schoon te maken vanuit het huis en bestaat uit hout bedekt met vinyl. Het is verkrijgbaar in standaard en aangepaste maten. Standaardmaten zijn 3’10 1/8 ” breed en 7’8 7/8 ” in hoogte.400-serie ramen bieden SmartSun, SmartSun met HeatLock Coating, Low-E4, Low-E4 met HeatLock Coating, PassiveSun en zonnebril opties.

Horren

400 Series Double-Hung Windows bieden conventionele en TruScene horren. Het conventionele insectenscherm houdt insecten buiten, maar wordt op helderheid overtroffen door het TruScene-insectenscherm, dat tot 50% betere helderheid biedt.

Casementvenster uit de 400-serie

Casement Windows uit de 400-serie combineert eersteklas vakmanschap met geavanceerde engineering. Ze worden geleverd met een scala aan functies en accessoires om een aangepaste look te creëren.

Belangrijkste kenmerken

400 Casement Windows hebben een onderhoudsarme vinyl buitenkant die beschermt tegen schimmel- en waterschade. Ze zijn er in standaard en aangepaste maten. Standaardmaten zijn 3′ breed en 6′ hoog. U kunt kiezen uit wit, zwart, donker brons of grenen aan de binnenkant en terratone, zandton, canvas, wit, donker brons, zwart of wit aan de buitenkant.

Deze vensters zijn voorzien van SmartSun, SmartSun met HeatLock Coating, Low-E4, Low-E4 met HeatLock Coating, PassiveSun en SunGlass prestatie-opties.

Horren

Casementramen uit de 400-serie zijn voorzien van conventionele en TruScene-horren. Het goedkopere conventionele insectenscherm is gemaakt van houtskool gepoedercoat aluminium, dat uitstekend werk levert om insecten buiten te houden, maar wat helderheid opoffert. De TruScene-optie biedt tot 50% meer duidelijkheid dan de conventionele optie.

Narroline Dubbel-Opgehangen Raam

Narroline Double-Hung Windows zijn voorzien van conversiekits die zijn ontworpen om te passen op bestaande Narroline-ramen die vanaf 1968 zijn vervaardigd. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en voorzien van hoogwaardig Low-E4 glas. Er is ook minimale verstoring tijdens vervanging, omdat het bestaande frame en de trim niet worden beïnvloed.

Lees ook:   Slim toiletsysteem dat douchewater gebruikt voor het doorspoelen

Belangrijkste kenmerken

De Narroline ramen conversie kit Low-E4 glas is 45% energiezuiniger dan gewoon dubbel glas in de winter en tot 56% efficiënter in de zomer. Ze zijn ook voorzien van een exclusieve samendrukbare jamb-voering die de vleugel en het frame scheidt.

Vervangende ramen uit de 100-serie

100-serie vervangende ramen worden beschouwd als een slim alternatief voor vinyl. Ze zijn gemaakt van Fibrex composiet materiaal dat twee keer sterker is dan vinyl.

Belangrijkste kenmerken

Vervangende ramen uit de 100-serie zijn onderhoudsarm, energiezuinig en verkrijgbaar in een reeks rijke kleuren. Ze hebben ook een afwerking die 12 keer dikker is dan gelakte vinyl kozijnen, wat resulteert in een betere krasbestendigheid. De serie is verkrijgbaar als invoegvenster.

Vervangende ramen uit de E-serie

E-serie vervangenWindows biedt onbeperkte ontwerpopties, zodat u een aangepast uiterlijk kunt creëren en de aantrekkingskracht van uw huis kunt verbeteren.

Belangrijkste kenmerken

Vervangende ramen uit de E-serie hebben een aluminium buitenkant die duurzaamheid en sterkte biedt. De houten interieurs bieden 50 kleuropties om vrijwel elke esthetiek aan te vullen.

Ze zijn verkrijgbaar in standaard en aangepaste maten. De standaardmaten zijn 4′ breed en 7,6′ hoog.

Horren

U kunt kiezen uit Dubbel-Opgehangen horren of TruScene horren. De Double-Hung-optie is gemaakt van houtskoolvezelglas en gemonteerd in een aluminium frame, dat zeven geanodiseerde afwerkingen en 50 exterieurkleuren biedt om uit te kiezen. Het TruScene horrenscherm biedt tot 50% betere helderheid dan conventionele horren. Het is verkrijgbaar in houtfineer of aluminium.

Prijs- en garantie-informatie

Het Andersen 100 Series Casement Window is geprijsd op $ 298 en $ 370 inclusief installatiekosten. De 400-serie Casement Window kost $ 398 en $ 525 inclusief installatiekosten. De E-serie is de duurste vanaf $ 800 en gaat tot $ 2.500 inclusief installatie. Andersen biedt 20 jaar garantie op glas en niet-glazen onderdelen. De garantie is overdraagbaar, wat betekent dat het volledige voordelen biedt van de ene eigenaar naar de volgende. De overdraagbare garantie van Andersen behoort tot de beste in de branche, waardoor de wederverkoopwaarde van uw huis toeneemt.

Andersen Replacement Windows Beoordelingen

Beoordelingen geven u een onbevooroordeelde beoordeling van specifieke modellen en hoe ze zich verhouden tot anderen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wanneer u door beoordelingen zoekt, moet u zich richten op factoren zoals duurzaamheid, energie-efficiëntie en prijs in vergelijking met concurrenten.