De 7 beste cement- en betonverven voor uw volgende project

Het egaliseren van de vloeren met een cementmengsel.

Van patio’s tot garages tot sintelblok keermuren, beton- en cementoppervlakken vereisen een verf die bestand is tegen de elementen en zwaar gebruik. De volgende zeven soorten en merken betonverf werden geselecteerd uit populaire variëteiten die op Amazon werden verkocht en vervolgens gekozen vanwege hun prijs, kwaliteit en gebruikersrecensies.

Deze producten worden meestal gebruikt voor specifieke toepassingen, maar verschillende kunnen oversteken voor een spectrum van beton- en cementschilderbehoeften.

De 7 beste betonverven voor elk project

 • Beste overall: Roest-Oleum Decoratieve Betoncoating
 • Het beste voor uw budget: Kilz Decoratieve Betoncoating
 • Meest weerbestendig: In de zwempatio en het dek
 • Het beste voor uw oprit: Rust-Oleum EpoxyShield Professionele Vloercoating Kit
 • Het beste voor uw veranda: INSL-X Sure Stap
 • Het beste voor uw muren: RTG Supply Co. Betonverf
 • Beste waterdichter: UGL DRYLOK Metselwerk Waterdicht

Beste overall: Rust-Oleum decoratieve betoncoating

Het is vrij moeilijk om beton- en cementverf te vinden die stoer en veelzijdig is en een unieke uitstraling biedt. De Rust-Oleum Decorative Concrete Coating controleert al die dozen terwijl deze voor een geweldige prijs wordt aangeboden. Het is ook amazon’s best seller in de ruimte.

Hoewel andere verven misschien duurzamer zijn voor gebieden met veel vraag en veel verkeer, zijn ze meestal alleen verkrijgbaar in één of twee kleuren. Dit product is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Hoewel de meeste mensen niet al te kieskeurig zijn over de kleur van hun garagevloer, wilt u meer opties hebben voor een buitenmuur of terras.

Prijs op Amazon: 53,50 euro

Het beste voor uw budget: Kilz Decoratieve Betoncoating

Voor $ 43 per gallon is de Kilz Decorative Concrete Coating de meest betaalbare betonverf die hier wordt vermeld. Veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, deze verf is geschikt voor opritten, patio’s, muren en elk ander beton- of cementproject dat u nodig hebt.

De nadelen van dit product zijn beperkte kleuren (bruin of grijs) en enkele problemen met een dikke consistentie, waardoor het moeilijk kan zijn om te bepalen hoeveel u nodig hebt voor een bepaald project. Om hiermee om te gaan, koopt u ongeveer 15% -20% meer dan u denkt dat u nodig hebt voor ruwe betonnen oppervlakken, of houdt u vast aan de aanbevolen aanbeveling van 50 vierkante voet per gallon voor gladde gebieden.

Prijs op Amazon: 40,08 euro

Meest weerbestendig: In The Swim Patio And Deck

In The Swim is deze verf op maat gemaakt voor patio’s en dekken die misbruik zullen maken. Oorspronkelijk geformuleerd voor zwembaddekken, zal deze verf vele jaren niet vervagen (zelfs niet bij uitgebreide blootstelling aan UV-licht) en zal hij niet afbladderen van regen of water.

Lees ook:   3 doe-het-zelf buitenprojecten om uw nieuwe huis uw eigen te maken

Je kunt kiezen uit taupe, graniet, buff tan, stopverf en zandsteen voor de kleur. De prijs is ongeveer $ 59,99 per gallon en de dekking is ongeveer 90-125 vierkante voet, afhankelijk van hoe poreus het oppervlak is. Beoordelingen merken op dat dit product gemakkelijk te gebruiken is en snel droogt, en een lokaal verfcentrum kan het tinten als de kleur donkerder of lichter is dan wat u zoekt.

Prijs van In the Swim: 58,99 euro

Het beste voor uw oprit: Rust-Oleum EpoxyShield professionele vloercoatingkit

Als epoxycoating op basis van urethaan zijn de EpoxyShield-producten van Rust-Oleum oorspronkelijk ontworpen voor garages. Nu gebruiken veel mensen de producten voor opritten omdat ze goed hechten aan ruwe betonnen oppervlakken.

Dit product is duur – de kit kost je ongeveer $ 105 voor voldoende verf om 200 vierkante voet te bedekken. Dit spul betekent echter zaken en heeft een Amazon-beoordeling van 4,8 sterren voor duurzaamheid tegen weersomstandigheden, olievlekken, chemische vlekken en de slijtage van het rijden. Hoewel dit product de toevoeging van decoratieve vlokken op de verpakking laat zien, zijn ze niet inbegrepen en moeten ze worden toegevoegd.

Prijs op Amazon: $121.97 voor een 2-pack

Het beste voor uw veranda: INSL-X Sure Step

Wanneer u verf overweegt voor een terras of loopbrug, zorg er dan voor dat u een product vindt dat goede tractie produceert om uitglijden en vallen te voorkomen. Daarom wint de INSL-X Sure Step lak deze categorie. De Sure Step-lak voegt tractie toe zonder ruw of schurend aan te voelen. Het is ook geformuleerd om afbladderen en krabben van dagelijks gebruik te weerstaan. Verkrijgbaar in een reeks van 8 kleuren en een semi-glanzende afwerking, heeft dit product meer kleuropties dan de typische betonverf.

Deze verf heeft enkele beoordelingen die een gebrek aan duurzaamheid in gebieden met veel verkeer naar voren brengen – maar dat is meestal verwijzend naar naar loopbruggen of oppervlakken waar een voertuig overheen zou rijden. Dit product zou voldoende moeten zijn voor een veranda of terras dat ’s avonds en in het weekend gemakkelijk te gebruiken is.

Lees ook:   Casper vs. Paarse matrassen: de complete gids

Prijs op Amazon: 50,88 euro

Het beste voor uw muren: RTG Supply Co. Betonverf

RTG Supply Co., dat bijna uitsluitend via Amazon verkoopt, biedt geweldige binnen- en buitenbetonverf voor het geld. Met $ 29,99 voor een kwart is deze verf iets duurder dan sommige andere in de line-up, maar er is geen primer of applicator voor nodig (wat op de lange termijn geld kan besparen). Het strekt zich ook vrij ver uit, omdat een kwart 80-100 vierkante voet volledig bedekt.

RTG Supply Co-verven zijn verkrijgbaar in vier kleuren: wit, lichtgrijs, zand en amber / helder. Deze verf is UV-stabiel om vervaging in zonlicht te weerstaan en heeft hoge beoordelingen voor gebruiksgemak. Dit product is niet gemaakt om zo taai te zijn als een garage of opritverf, dus houd daar rekening mee als uw muur uitkijkt op een tuin die vaak wordt gemaaid en waar puin op wordt gegooid.

Prijs op Amazon: 29,99 euro

Beste waterdichter: UGL DRYLOK Metselwerk Waterdicht

Als u in een gebied woont met veel vocht, zoals het zuidoosten of de Pacific Northwest, heeft u waarschijnlijk vochtproblemen met garages en kelders die volledig of gedeeltelijk onder de grond liggen. Deze verf van UGL blinkt uit in het weren van water uit deze gebieden en biedt tegelijkertijd vlekbestendigheid.

Dit product is verkrijgbaar in blauw, wit, grijs en beige en kost ongeveer $ 40 per gallon, afhankelijk van de verkoper. U kunt verwachten ongeveer 75-100 vierkante voet per gallon te bedekken, en twee lagen worden aanbevolen.

Prijs op Amazon: vanaf 41,79 euro

*Prijsinformatie vanaf 21-05-

Dingen om te overwegen bij het winkelen voor betonverf

Afhankelijk van uw project en behoeften, zullen verschillende verven verschillende doeleinden beter dienen dan andere. Hieronder volgen enkele dingen die u moet bepalen voordat u op zoek gaat naar de juiste betonverf voor u.

 • Welke kleur wil je jouw beton verven? De meeste betonverven die tegenwoordig worden vervaardigd, zijn gemaakt met praktische kwaliteiten als eerste prioriteit, wat betekent dat de meeste in standaardkleuren worden geleverd. Als u op zoek bent naar een beton- of cementverf om een vleugje kleur toe te voegen, begin dan met de merken die de meeste variatie bieden.
 • Hoeveel misbruik zal het oppervlak nemen? Als u uw auto in uw garage parkeert, uw grasmaaier repareert of ondeugende kinderen hebt, moet u overwegen hoeveel verkeer en misbruik het geverfde oppervlak moet nemen. De duurdere verven bieden duurzaamheid, maar bieden ook vlekbestendigheid die het opruimen van morsen op de vloer gemakkelijker kan maken en vlekken van routinematige reiniging kan voorkomen.
 • Wordt het oppervlak blootgesteld aan de elementen? Hoewel alle buitenoppervlakken worden blootgesteld aan UV-licht en water, kunnen sommige meer tegen een stootje dan andere. Misschien schildert u een oppervlak dat niet wordt bedekt door een luifel of aan de zijkant van uw huis dat de meeste regen, hagel, sneeuw of wind krijgt, waardoor een verf van mindere kwaliteit kan slijten.
 • Moet het water afgeven of waterdicht zijn? Met de juiste betonverf voor patio’s, muren, dekken en opritten zal water afstoten en de verf niet voortijdig barsten of beschadigen. Bij het schilderen van een betonnen keermuur of de cementen muren van een kelder, moet de verf vocht en water tegenhouden, wat een speciaal gemaakte verf nodig heeft.

Veelgestelde vragen

Moet ik beton primen voordat ik ga schilderen?

Lees ook:   Prachtige babykamerideeën waar ontwerpbewuste volwassenen absoluut dol op zullen zijn

Afhankelijk van de verf die je kiest, kan het zijn dat je een primer moet gebruiken. Sommige merken stellen ook voor om een etsprimer te gebruiken (die zeer kleine etsen in het beton maakt) om het product aan poreuze betonnen oppervlakken te laten kleven.

Hoe lang gaat betonverf mee?

De meeste merken raden aan om elke 3-5 jaar een nieuwe laag aan te brengen, afhankelijk van het gebruik. Sommige kunnen veel langer meegaan als het gebied wordt beschermd tegen de elementen of zelden wordt betrapt.

Is beton schilderen een goed idee?

Het schilderen van beton, zelfs met een heldere kit, is gunstig om te voorkomen dat uw beton scheurt. Ongedicht beton kan water naar binnen laten kruipen en bevriezen, waardoor de scheuren na verloop van tijd zullen toenemen. Geverfd beton kan het wassen ook gemakkelijker maken, zodat u het wassen onder druk kunt overslaan en gewoon kunt schrobben en spoelen met een aangewezen reiniger.

Kun je buitenbeton schilderen?

Als het product is ontworpen voor buitengebruik, kunt u elk buitenbetonoppervlak schilderen. Zorg ervoor dat u de toepassing controleert, het gebied goed reinigt voordat u het aanbrengt en zorg ervoor dat u de juiste roller of borstel hebt die door de fabrikant is aangevraagd.