De beste deckverf van 2023

Een houten oppervlak schilderen

Of je nu hebt gemerkt dat je dek er een beetje slechter uitziet voor slijtage of je wilt gewoon je buitenruimte vernieuwen, een belangrijk project is het vinden van de juiste dekverf voor jou en je huis.

Er zijn veel verschillende opties en dit is geen one-size-fits-all type project. Met dat in gedachten hebben we een lijst samengesteld met de beste deckverven voor . Onze overtreffende trapcategorieën variëren van het doen herleven van oude houten dekverf tot de beste technologie tot de langst houdbare. Dus welk type of welke kwaliteit u ook zoekt, wij hebben het voor u.

De beste dekverf van 2023

  1. Beste overall: BEHR PREMIUM Veranda &Patio Vloerverf
  2. Meest betaalbaar: Kilz Emaille veranda en patio latex vloerverf
  3. Het beste om oud hout nieuw leven in te blazen: Rust-Oleum RockSolid 20X Dek Resurfacer
  4. Meest geavanceerd: BEHR PREMIUM ADVANCED DECKOVER
  5. Het beste voor hete zomers: Sherwin-Williams SuperDeck Buitendek Beits
  6. Beste grip: Benjamin Moore INSL-X Sure Step Acryl Anti-Slip Coating Verf

Methodologie: We hebben uitgebreid op internet gezocht om een complete lijst met verfopties samen te stellen. Vervolgens hebben we het teruggebracht tot 15 opties, gebaseerd op de opties die het vaakst werden genoemd en het hoogst werden beoordeeld. Na het maken van deze kleinere lijst, hebben we dieper gegraven om onderscheid te maken tussen de producten en te vinden welke functies stondent.

1. Beste overall: BEHR PREMIUM Veranda &Patio Vloerverf

Deze 100% acrylverf kan worden gebruikt op zowel houten als betonnen oppervlakken. Zorg ervoor dat u uw houten terras reinigt of gebruik een verfafbijtmiddel om oude afbladderende verf te verwijderen voordat u Behr Premium aanbrengt. Ze raden ook aan om vooraf een primer te gebruiken. Deze verf heeft gemiddeld 4,6 van de 5 sterren bij Home Depot, waardoor het de hoogst gewaardeerde dekverf is van alle opties die we hebben onderzocht.

Beoordelingen van de verf wijzen consequent op de duurzaamheid, dus u kunt verwachten dat deze minstens enkele jaren meegaat, waar andere dekverven de neiging hebben om na één of twee jaar tekenen van slijtage te vertonen. Bovendien is het verkrijgbaar in tientallen kleuren, zodat je het kunt matchen met elke stijl die je wilt.

2. Meest betaalbaar: Kilz Emaille veranda en patio latex vloerverf

Deze latexverf kan worden gebruikt op hout, metselwerk en metalen oppervlakken. Kilz Enamel Porch and Patio Latex Floor Paint is zeer goed bestand tegen afbladderen, vervagen, barsten en meeldauw. Het belangrijkste is dat één gallon 200-400 vierkante voet kan bedekken (afhankelijk van het type oppervlak), wat betekent dat u de bank niet hoeft te breken voor zomerdekschilderprojecten.

Lees ook:   Wanneer is de beste tijd om een matras te kopen?

Zelfs voor de betaalbare prijs heeft Kilz Enamel Porch en Patio Latex Floor Paint consistent goede recensies gekregen. Klanten houden van de druppelvrije toepassing, weer- en slipbestendigheid en sneldrogendheid. Het enige nadeel is dat het alleen verkrijgbaar is in twee verschillende grijstinten.

3. Beste om oud hout te doen herleven: Rust-Oleum RockSolid 20X Deck Resurfacer

Deze resurfacer op waterbasis is vooral bekend om zijn claim dat hij 20x dikker is dan gewone verf. Rust-Oleum RockSolid 20X is een geweldige optie voor verweerde houten dekken, omdat het moeiteloos oud hout weer tot leven brengt door snel scheuren, spijkergaten en spleten tot 1/4 inch diep te vullen.

Het is een beetje duurder dan andere deckverven, maar zeer hoog gewaardeerd, waarbij veel gebruikers het vermogen prijzen om oudere decks er als nieuw uit te laten zien. Een gebruiker, D. Grimes, merkte specifiek op dat dit “product geweldig werk heeft geleverd door het oude hout te bedekken.”

Het is echter niet alleen voor hout – je kunt Rust-Oleum ook gebruiken op composiethouten en betonnen dekken om ze nieuw leven in te blazen. Helaas kunt u geen sproeier gebruiken om de resurfacer aan te brengen; het vereist een RockSolid 20X roller cover, die apart moet worden aangeschaft.

4. Meest geavanceerd: BEHR PREMIUM ADVANCED DECKOVER

Deze 100% acrylverf is geweldig voor dekken, zwembaddekken, patio’s en loopbruggen. ADVANCED DECKOVER heeft een geavanceerde afdichtingsformule die scheuren en splinters laat verdwijnen, samen met een antislip en waterdichte afwerking. Maar houd er rekening mee dat u het oppervlak goed moet voorbereiden voordat u gaat schilderen en dat het gebruik van twee lagen verf vereist is. Anders zal het product niet correct coaten.

Net als de andere BEHR-verf op onze lijst, kunt u ADVANCED DECKOVER in meer dan 50 kleuren krijgen en het werkt op hout, composiethout en betonnen oppervlakken. Het kost iets meer tijd om aan te brengen dan andere dekverven – ongeveer vier uur droogtijd – maar je krijgt een uitstekende waterdichte en antislipafwerking.

5. Beste voor hete zomers: Sherwin-Williams SuperDeck Buitendek Beits

Dit is een op olie gebaseerde beits voor houten oppervlakken met reflecterende technologie om uw buitenruimte koel te houden. Speciale pigmenten weerkaatsen zonnestralen terug in de atmosfeer, wat op zijn beurt de temperatuur van uw dek verlaagt.

Lees ook:   Voeg kleur en drama toe aan uw huis met deze geschilderde plafondideeën

Een gebruiker merkte op: “Ik heb Super Deck gebruikt op meer dan 25 hekwerken, garagedeuren en luiken van klanten. Het heeft mij of mijn klanten nooit in de steek gelaten. Goed voorbereid en aangebracht, het gaat soepel, laat geen rondesporen achter en creëert een geweldig eindproduct.”

U kunt de beits aanbrengen op bestaande verf of op betonnen dekken, maar mogelijk moet u twee lagen gebruiken om volledig in alle scheuren en spleten te weken. Het is ook algenbestendig, dus het is een goede optie, dus het is ook een goede optie voor dokken.

6. Beste grip: Benjamin Moore INSL-X Sure Step Acryl Anti-Slip Coating Verf

Benjamin Moore INSL-X Anti Slip Paint kan worden gebruikt op beton, hout en metaal. Het is op waterbasis en speciaal ontworpen om slippen, uitglijden en vijverwater te elimineren. Dit is vooral geweldig voor uw terras, zwembad of trap, of als u in een gebied woont met zware neerslag.

U kunt de INSL-X Anti Slip Paint aanbrengen op houten, betonnen of zelfs kale metalen oppervlakken. Zorg er wel voor dat je het gebied eerst schoonmaakt door elektrisch te wassen of met water en zeep.

Dingen om te overwegen bij het winkelen voor dekverf

Wanneer u op zoek bent naar dekverf, moet u overwegen aan welk type weer uw dek wordt blootgesteld, hoe uw dek wordt gebruikt en hoe beschadigd uw dek momenteel is. Uw antwoorden op deze vragen zijn van invloed op welke soorten verf of vlekken u moet zoeken.

  • Aan welk weer wordt je deck blootgesteld? Als je ergens woont met extreme weersomstandigheden, is het belangrijk om een verf of beits te vinden die extreem duurzaam is. Als u bijvoorbeeld ergens met veel zon woont, wilt u een verf of beits vinden die UV-bestendig is om kleurvervaging te voorkomen. Of als u in een gebied woont met veel regen, wilt u misschien een verf met ingebouwde grip overwegen.
  • Hoe wordt je deck gebruikt? Als je ergens woont waar het regent of sneeuwt en je dek een behoorlijke hoeveelheid voetverkeer heeft, wil je een verf of beits vinden met grijpeigenschappen die antislip is. Of, als je kinderen hebt die graag op blote voeten rondrennen, wil je een vlek of verf vinden die glad is en splinters helpt voorkomen.
  • Hoe beschadigd is je deck momenteel? Als je deck extreem verweerd is, heb je een sterkere verf of beits nodig met de mogelijkheid om scheuren en gaten en lelijke inconsistenties te vullen. Als uw dek onlangs is geverfd of gekleurd, wilt u misschien een verf of beits vinden die niet hoeft te worden geschuurd voor gebruik.

Veelgestelde vragen over deckverf

  • U moet een buitenverf gebruiken die is gemaakt voor gebieden met veel verkeer en houten, betonnen of metalen oppervlakken. Verf die speciaal is gemaakt voor dekken heeft ook schimmel- en schimmelbestendigheid, UV-stralingsbescherming en verdediging tegen weersextremen, terwijl binnenverf dat niet doet.