De beste items in enge Halloween Decor

Halloween tuin decoraties

De producten die hier te zien zijn, zijn onafhankelijk geselecteerd op basis van grondig onderzoek van ons redactieteam. Als u iets koopt via links op onze site, kunnen we een commissie ontvangen.

Een van de beste onderdelen van Halloween is het bouwen van een horrorfilm die zich bij je thuis afspeelt. Het is vooral leuk als je enge Halloween-decoratie gebruikt om het podium te vormen voor je spookhuisfeest. Met zoveel verschillende Halloween-decoraties die er zijn, is het soms moeilijk om de feitelijk eng Halloween decor. We hebben een paar items uitgezocht waarvan we denken dat ze enkele van de beste items zijn in enge Halloween-decoratie.

Ga naar:

  • Geanimeerde snoepkommen
  • Kruipende handen
  • Gluurders
  • Bewegingsgeactiveerd decor
  • Spinnen
  • Halloween inspiratie voor je huis

Geanimeerde Candy Bowls

Op zoek naar een nieuwe manier om je buurt trick-or-treaters dit jaar bang te maken? Een geweldige manier om ze te overrompelen is met een geanimeerde snoeppot. Deze kommen zijn meestal bewegingsgeactiveerd en zullen bewegen, oplichten of schreeuwen (nog beter als het alle drie is) wanneer iemand zijn hand in de buurt van of in de snoeppot reikt. Bonuspunten als je er een vindt die ook loopt.

Kruipende handen

Het blijkt dat griezelige kruipers niet alleen beperkt zijn tot insecten en insecten. Een kruipende animatronic hand weet eng te zijn en plezier op hetzelfde moment. Je kunt je animatronic-hand in je huis laten rondkruipen en het leven van je Halloween-feest worden, of hem vrij laten rondlopen op de veranda om trick-or-treaters en buren bang te maken. Overal waar je een van deze handen legt, staat garant voor een leuke en spookachtige tijd.

Raamwachters

We kennen allemaal het gevoel van ons ‘zesde zintuig’ waarbij we een menselijke aanwezigheid voelen of het gevoel van iemand die naar ons kijkt. Een van de beste manieren om het zesde zintuig van uw gasten op hol te laten slaan, is door simpelweg een gluurderdecoratie (dat is de naam, geef ons niet de schuld) op uw raam of voordeur te plakken. Sommige gluurders tikken ook op het oppervlak wanneer ze beweging detecteren. Dat is eng.

Motion-geactiveerd Halloween decor

Je gasten bang maken betekent dat je ze overrompelt. Langs een stilstaand object lopen dat plotseling beweegt of schreeuwt, kan echt angstaanjagend zijn, en dat is precies wat het door beweging geactiveerde Halloween-decor zo eng maakt. Of het nu gaat om baanbrekende zombies, schreeuwende poppen of gewoon spookachtige ogen die je bewegingen volgen, je zult zeker iets vinden dat je gasten en trick-or-treaters angst zal inboezemen.

Spinnen

Niet veel mensen houden van spinnen. In feite zijn ze een van de meest voorkomende angsten die er zijn. Gelukkig is er nooit een tekort aan enge spider Halloween-decoraties. Groot of klein, realistisch of niet, spinnen zijn een klassieker in eng Halloween-decor.

Halloween inspiratie voor je huis

Met zoveel opties en mogelijkheden voor Halloween-decor, kan het moeilijk zijn om de juiste Halloween-esthetiek voor uw huis te kiezen. En soms is alles wat we nodig hebben een beetje inspiratie om onze creatieve sappen op gang te krijgen.

Lees ook:   Raam in de douche

Bekijk een paar enge Halloween-decorideeën voor je huis.

1. Band van het jaar

2. Monsterhuis

3. Beveiliging van het skelet

4. Nu is het feest

5. Spider overname

6. Verlicht de nacht

Waar het op neer komt

Halloween is de enige tijd van het jaar waarin het phet is heel acceptabel om een spookachtige opstelling in je tuin te hebben, dus doe daar je voordeel mee en ga helemaal los! Vergeet niet dat eng Halloween-decor subjectief is en dat je elk decor moet kiezen dat goed voelt voor je huis.