Hoe die extra slaapkamer in te richten die je wilde, maar waar je geen geld voor hebt

Je bent eindelijk “verder gegaan” naar dat luxe nieuwe huis. Het heeft alles waar je van droomde, inclusief die extra slaapkamer. Eindelijk – een logeerkamer voor alle bezoekers die u van plan bent te ontvangen. Wat wil ze slapen echter door, vooral gezien het feit dat uw geld aanzienlijk schaarser is na die verhuizing?

Is die stilte die we voelen? Als je stomverbaasd bent over hoe je die kamer met een karig budget kunt vullen, hoef je je geen zorgen te maken. Je hoeft niet de trekker over te halen op een dure set van een meubelwinkel. Deze tips helpen je bij het samenstellen van een kamer die charmant is en economisch.

Hergebruik wat er recht onder je neus zit

Voordat u iets doet, inventariseert u elementen in uw huis die niet volledig worden benut. Kan die sierlijke ingangsspiegel gewoon de wandruimte opvullen, worden omgezet in een hoofdeinde? Zou die geurige kaars die net geen was meer heeft een geïmproviseerde vaas of sieradenhouder kunnen zijn?

Doe een stap terug en stel je het potentieel voor meubels voor die je elders hebt weggestopt omdat het flauw is. Het toevoegen van marmeren contactpapier en metallic spuitverf aan een tafel kan bijvoorbeeld snel en goedkoop de gevel transformeren. Omarm deze onbevangenheid ook voor de volgende tips.

Doorzoek garage, landgoed en lokale verkoop efficiënt

Garageverkoop is niets nieuws, maar wat is de beste manier om vondsten op een dubbeltje te spijkeren? Om te beginnen, plan je zaterdag vooruit om tijd en geld efficiënt door te brengen. Aangezien de meeste om 8 uur ’s ochtends beginnen en slechts een paar uur later eindigen, maak je een mentale of fysieke kaart van waar je strategisch moet schuren.

Lees ook:   Koopgids: hoe de juiste keukenapparatuur te kiezen

Prioriteit geven aan de verkoop van community- en multi-family garages kan u helpen twee of meer verkopen met één stop te doden. Veel kerkverkopen zijn volledig gebaseerd op donaties, dus je bent minder geneigd om te veel te betalen voor een item dat is opgeblazen vanwege emotionele waarde. Zoek naar grote stukken zoals meubels, spiegels en grote frames, in plaats van afgeleid te worden door kleinere items die niet veel nieuws zouden kosten.

Wanneer snuffelen? Vroeg opstaan kan je helpen de meest begeerde vondsten te vinden, maar als je laat binnenkomt (wanneer gastheren wanhopig zijn om te zuiveren) loop je weg met praktisch gratis items. Als je niet zonder kunt, pak het dan van tevoren. Overweegt? Cirkel later terug en dwaal weg.

Verkoop van onroerend goed is binnenverkoop die verkoopt alles — een manier om de bezittingen van een huis te liquideren als gevolg van inkrimping, faillissement, echtscheiding of overlijden. Ze worden meestal geleid door professionele bedrijven die creditcards accepteren. Vraag het bedrijf of de verkopers vooraf of onverkochte artikelen op zondag 50% korting krijgen (zoals de meeste). Ja? Zondag is het!

Lokale verkopen – zoals via mobiele apps zoals OfferUp en LetGo – bieden meer afdingende vooruitzichten. Naast het controleren van apps voor garageverkopen, controleert u ook op vondsten in de buurt. Niet uitgerust met een vrachtwagen? Veel verkopers zullen tegen een extra vergoeding aan u leveren. Nog beter: sommigen zijn zo tijdbesparend dat ze gewoon iemand nodig hebben om een item uit hun handen te nemen gratis.

Blader strategisch door Kringloop- en consignatiewinkels

Gebruik consignatiewinkels in uw voordeel – zowel om geld te krijgen voor items die u niet opnieuw kunt gebruiken (voeg het toe aan het decoratiebudget) als om voorzichtig gebruikte schatten voor de gastenkamer te vinden.

Lees ook:   De beste matrassen voor zijslapers

Consignatiewinkels hebben al veel kortingsartikelen, maar velen hebben opruimingssecties waar ze nog meer worden gemarkeerd. Het volgen van lokale consignatiewinkels op sociale media zal u helpen een vinger aan de pols te houden over nieuwe items, zodat u vondsten kunt vinden zodra ze zijn geprijsd en gepost.

Als het gaat om bekende kringloopwinkels, kan winkelen op specifieke dagen bijdragen aan uw besparingen. Hoewel kortingen variëren op basis van lokale winkels, hebben Goodwill en het Leger des Heils meestal senior en militaire kortingen variërend van 10% tot 15% korting per dag, of op specifieke dagen van de week.

Leger des Heils biedt veel algemene kortingen op specifieke dagen, zoals een extra 50% korting op reeds afgeprijsde items. Hoewel deze meestal meubels uitsluiten, is het een goed moment om kleine decorstukken in te slaan voor bijna niets. Van beide nationale merken is bekend dat ze enorme verkopen aanbieden (vaak inclusief meubels) op feestdagen zoals Memorial Day en Labor Day.

Denk tijdens het winkelen bij garageverkoop-, kringloop- en consignatiewinkels aan de eerste tip. Niet kijken naar wat een item is nu maar wat het kunnen met een beetje DIY of TLC zijn, maakt het verschil. Deze lege kamer is een werk in uitvoering dat vol meubels – en leven – zal zijn voordat je het weet.