Hoe een draagbare bewegende container in te pakken

Het inpakken van een huis om te verhuizen is een soort kunstvorm. Er zijn mensen die het goed kunnen, en dan zijn er nog de rest van ons, die het moeilijk hebben om onze eigen lunch effectief in te pakken, laat staan een heel huis. Het verplaatsen van containers helpt echter om het werk veel, veel gemakkelijker te maken.

Verpakking essentials

Zoals bij elke taak, dient het hebben van de juiste tools om het werk veel gemakkelijker te maken en het inpakken en verplaatsen zijn niet anders. Voordat u begint met het verpakken van uw meubels en huishoudelijke artikelen in een draagbare opslagcontainer, moet u beschikken over:

 • Een dolly
 • Laadriemen
 • Papieren pads
 • Meubelkussens
 • Stretch wrap

De stretch wrap, laadriemen en meubels en papieren pads helpen uw items veilig en vrij van schade te houden. De dolly is natuurlijk een must-have hulpmiddel voor het verplaatsen van zware of omslachtige apparaten en meubels.

Items voorbereiden voor de bewegende container

Voordat u begint met het laden van de bewegende container, moet u de verpakkingstools gebruiken om de artikelen voor te bereiden. Wikkel uw gestoffeerde meubels met de stretch wrap om het te beschermen tegen schade en vuil. Gebruik de papieren pads en meubelpads om items in te pakken die andere items kunnen krassen of items die het risico lopen zelf te worden bekrast. Om uw ingepakte meubels nog grondiger te beschermen, plaatst u deze bovenop een meubelkussen wanneer u deze in de bewegende container laadt.

Tips voor het laden van een draagbare opslagcontainer

De zwaarste, omvangrijkste items moeten eerst in de opslagcontainer worden geladen. Deze omvatten de koelkast, wasmachine, droger, banken, loveseats, enz. Vul de ruimtes tussen de grotere items in met verpakte dozen. Dit zal niet alleen uw verpakkingsefficiƫntie verhogen, maar het zal ook stabiliteit toevoegen en het risico verminderen dat de grotere items rondschuiven.

Lees ook:   Tips om huisdieren te helpen wennen aan een nieuw huis

Verpak de zwaarste dozen aan de onderkant met de lichtste dozen die worden bewaard voor de bovenkant en maximaliseer uw ruimte door van vloer tot plafond in te pakken. Hoe strakker je de dozen inpakt, hoe kleiner de kans dat dingen verschuiven tijdens het transport.

Denk na over de gewichtsverdeling van uw artikelen terwijl u de bewegende container inpakt en probeer het gewicht gelijkmatig verdeeld te houden van begin tot eind en van links naar rechts. Als u een zware koelkast in de uiterste linkerhoek van de opslagcontainer plaatst, plaatst u iets van vergelijkbaar gewicht, zoals een bank, in de uiterste rechterhoek om alles in balans te houden.

Als uw opslagcontainer een plastic, doorschijnend dak heeft en het voor een langere periode buiten op uw oprit wordt opgeslagen, bedek de items aan de binnenkant dan met karton of een ander type materiaal om ze te beschermen tegen blootstelling aan licht.

In de opslagcontainer zijn er punten waar u laadriemen kunt installeren. Gebruik laadriemen op elk punt om de items in de draagbare opslagcontainer vast te zetten, maar pas op dat u de riemen niet te strak aanspant, anders kunt u uw items beschadigen.

Het oefenen van goede verpakkingstechnieken is een uiterst belangrijk onderdeel van een stressvrije beweging en het helpt ervoor te zorgen dat uw items in exact dezelfde staat aankomen als waarin ze zijn verpakt. Neem de tijd om het werk goed te doen, met de juiste tools, en je zult het proces van verhuizen naar je nieuwe huis veel gemakkelijker vinden dan je misschien had gedacht.

Gerelateerde artikelen:

 • De 8 beste draagbare containerservices
 • 5 kwaliteitsvolle verhuiscontainers om te gebruiken voor uw volgende verhuizing
 • Zes redenen waarom het verplaatsen van containers het verplaatsen gemakkelijker maakt
 • Veelgestelde vragen over verhuiscontainers
 • Container verplaatsen zonder toegestane goederen
 • Containers verplaatsen versus vrachtwagenverhuur
 • Hoe bewegende containers naar het buitenland te verzenden
 • Thuisnoodgevallen beheren met bewegende containers
 • Vier alternatieve toepassingen voor het verplaatsen van containers
 • Ruim uw huis op met draagbare opslagcontainers
Lees ook:   Hoe u zich kunt voorbereiden op de eerste nacht in uw nieuwe huis