Kamer per kamer gids: tips voor het efficiënt inpakken van uw keuken

verpakking keuken

Voor degenen die graag koken – de keuken, eetkamer en bar zijn meestal de laatste kamers in het huis om ingepakt te raken. Het is immers moeilijk om in een huis te wonen zonder borden, waterglazen en kookgerei. Om nog maar te zwijgen, de meeste keukengereiartikelen zijn ook kwetsbaar en breekbaar (yikes), waardoor noppenfolie en andere speciale verpakkingsbenodigdheden een prioriteit zijn. Van je fijne porselein en casual servies tot je mooie barware en keukengadgets, hier zijn een paar tips voor het inpakken van alle items in je keuken voor de grote verhuizing.

Porselein, bar- en glaswerk

Van kristallen wijnglazen en fijne porseleinen borden tot champagnefluiten en bierpullen, deze delicate stukjes porselein en glaswerk moeten goed worden verpakt om te voorkomen dat ze breken. Vergeet niet om hoogwaardige golfkartonnen dozen te gebruiken. Het laatste wat je wilt is dat de bodem eruit valt – en je prijzige bril over de vloer verbrijzelt! Zodra je de juiste dozen hebt gevonden, is eendd cellulaire verdelers naar de dozen. Eenmaal in de doos geplaatst, bieden deze partities een geweldige manier om al uw fragiele barware te scheiden en te beschermen.

Gebruik zowel foam pouch inserts als noppenfolie om je fijne porselein, zoals porseleinen borden, kommen en theekopjes, goed in te pakken. Dan, wrap en beveilig alle barware en glazen (denk: highball glazen, glazen mokken en coupes) met noppenfolie voor het inpakken. Het is ook geen slecht idee om de binnenkant van de bril ook met wat pakpapier te vullen.

Kookgerei, bakgerei, potten, pannen en keukengereedschap

Over het algemeen zijn deze items gemakkelijker in te pakken dan fijn porselein en breekbaar servies. De meeste grotere kookgerei en bakgerei stukken, zoals gietijzeren koekenpannen, braadpannen, ovens, koekjesvellen, koekenpannen en rvs potten, moeten goed worden beschermd met pakpapier en/of een laag noppenfolie. Zolang ze stevig en stevig zijn verpakt, zouden ze prima moeten zijn. Naast noppenfolie en verpakkingspapier, raad ik aan om dekens en andere zachte items te gebruiken om het kookgerei in elke verhuisdoz te bufferen.

Lees ook:   Vestig je in je nieuwe community

Wat je ook doet – vermijd het vullen van je keukengerei in één grote doos. Dit zal niet alleen uw verhuizing verzwaren, het zal er ook voor zorgen dat uw items gemakkelijker krassen of breken. Door meer kleine en middelgrote dozen te gebruiken, zal uw kookgerei niet zo veel rondkloppen en goed worden vastgezet in de doos.

Keukengadgets en -apparaten

Wanneer u keukenapparatuur koopt, vermijd dan het weggooien van de dozen! Door de originele verpakking voor keukengadgets en -apparaten te bewaren, kunt u uw broodrooster, panini-maker en keukenmachine verpakken in dozen die speciaal voor die items zijn ontworpen. Als u de originele dozen waarin de apparaten zijn gekocht niet kunt vinden, zorg er dan voor dat u stevige golfkartonnen dozen gebruikt. Anders kunnen de zwaardere items – zoals crockpotten en keukenmachines – te veel zijn voor een kartonnen doos van lage kwaliteit om te verwerken.

Allied Van Lines stelt ook voor om ervoor te zorgen dat alle elektrische snoeren in pakpapier zijn gewikkeld en / of bedekt met een handdoek. Als u regen of sneeuw verwacht op de verhuisdag, moet u ook overwegen om uw kleinere apparaatdozen in een waterdichte, plastic bak te plaatsen.

Casual servies

Omdat je waarschijnlijk je borden en mokken zult gebruiken tot de datum van je verhuizing, raad ik je aan deze keukenartikelen als laatste in te pakken. Casual servies omvat alledaagse diner- en saladeborden, koffiemokken, schotels, kommen met ontbijtgranen en andere items in uw keukenkastjes. Hoewel je casual servies misschien vervangbaar is, is het nog steeds een goed idee om alle items te versterken met noppenfolie, schuimzakjes of een soort demping voordat je ze erin verpakt. Vergeet niet om golfkartonnen dozen en schotelverdelers te gebruiken, indien mogelijk. Hoewel deze verdelers misschien een beetje lastig in elkaar te zetten zijn, zullen ze u op de lange termijn geld en hoofdpijn besparen door uw borden, kommen en mokken goed te beschermen.

Lees ook:   Verhuizen met kinderen: 3 dingen om met je kind te bespreken

Wanneer u servies verpakt, plaatst u elk stuk item in een schuimzakje van de juiste grootte en / of laag met noppenfolie. Tape om af te dichten. Wikkel elk item in krantenpapier of verpakkingspapier om extra beschermende lagen toe te voegen.

Stapel mokken, kommen en andere casual serviesartikelen op elkaar in elk scheidingsgedeelte van de doos. Op deze manier haal je het meeste uit elke doos. Zorg ervoor dat de afzonderlijke stukken zijn beschermd met noppenfolie om als bumper tussen eventuele kwetsbare items te fungeren. Bekleed de onderkant en bovenkant van de doos ook met pakpapier. Afhankelijk van hoe kwetsbaar je casual servies toevallig is, zou dit je items moeten helpen beschermen tegen omver stoten.

Voorraadkamer

Afhankelijk van hoe ver u verhuist, kunt u uw voorraadkastgoederen al dan niet meenemen. Als u in de buurt verhuist en ontbijtgranen, ingeblikte goederen en ongeopende snacks wilt meenemen, is het een goed idee om ervoor te zorgen dat alles goed is afgesloten. Vermijd lekken en lekke banden door ingeblikte goederen, evenals zakken suiker en meel, in plastic zakken of plasticfolie te verpakken.

Ik raad ook aan om fragiele potten met noppenfolie te verpakken om te voorkomen dat ze breken en over je andere bezittingen lekken. Als je niet in staat bent om je voorraadkastartikelen mee te nemen, raad ik je aan om alle niet-bederfelijke waren te doneren aan je lokale voedselbank – en als je een Move for Hunger-partner verhuisbedrijf inhuurt, zullen de verhuizers het zelfs voor je doen! De non-profitorganisatie werkt samen met verhuisbedrijven om pantry-donaties (van degenen die verhuizen) te bezorgen aan lokale voedselbanken.

Lees ook:   Je eetkamer inpakken

Laatste tips:

Zorg er voor elke doos voor dat u ze labelt als zowel “Keuken” als “Breekbaar” om de verhuizers te laten weten dat ze voorzichtig moeten omgaan. Het is ook een goed idee om een pijl naar boven te tekenen met het label ‘THIS SIDE UP’, zodat je kwetsbare items niet ondersteboven worden gegooid.

Om erachter te komen hoeveel dozen en verhuisartikelen u nodig heeft voor uw verhuizing, bekijkt u de handige verpakkingscalculatortool van Moving.com. Je kunt vandaag ook geweldige deals vinden voor dozen en verhuisbenodigdheden in het boxcentrum van Moving.com!

Gerelateerde artikelen:

  • Cross Country verplaatsen met huisdieren: essentiële tips om te onthouden
  • De Moving Essentials Bag: waarom je het nodig hebt en wat je moet inpakken
  • Zelfzorgtips voor bewegen: 15 manieren om gezond te blijven tijdens het bewegen
  • Tips voor bewegen in de herfst (en de voor- en nadelen)
  • De ultieme checklist voor nieuwe huizen
  • Hoe een verhuisbedrijf te kiezen in 7 eenvoudige stappen
  • 10 belangrijke dingen om te doen bij het verhuizen naar een nieuw huis
  • 94 Moving Hacks voor snellere, gemakkelijkere, minder stressvolle bewegingen
  • Hoe snel te bewegen: 10 tips voor een last minute verhuizing
  • Hoe kippen te vervoeren