Hoe ik SimpliSafe in mijn appartement heb geïnstalleerd – Reader Story

Heb je je badkamer bijgewerkt? Je keuken opknappen? Nieuwe vloeren leggen? Wij delen graag uw project, groot of klein! Stuur ons wat je hebt gedaan en onze redactie zal het overwegen voor onze serie “My Fresh Home”, die elke donderdag wordt gepubliceerd. Bekijk onze inzendinstructies onderaan de pagina.Vandaag willen we een verhaal van Freshome-lezer delen Paige, die SimpliSafe in haar appartement installeerde na een inbraak:

Een paar maanden geleden kreeg ik een geweldige baankans waarvoor ik verschillende staten weg moest verhuizen van mijn familie en vrienden. Het was zeker niet gemakkelijk, maar het was een kans om naar een geweldige stad te verhuizen, en ik ben niet bang om alleen te zijn. Ik bedoel, wat is het ergste dat kan gebeuren? Dankzij mijn verbazingwekkende geluk, en een vleugje ironie, kwam ik al snel achter een antwoord op die vraag. Iemand brak in mijn appartement in. Maak je niet druk. Ik belde de politie en haalde alles in het kwadraat weg, en mijn vader sprong op de volgende vlucht om me te helpen.

SimpliSafe kiezen

De dag nadat het gebeurde, ging ik naar mijn werk terwijl mijn vader kettingsloten installeerde op de voor- en achterdeur van mijn appartement. Ik nam tijdens de lunch de tijd om te onderzoeken wat voor soort systeem voor mij zou werken. Zelfs voordat ik verhuisde, wist ik dat ik een beveiligingssysteem wilde, maar ik was bang om het onderzoek te moeten doen, en ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat iemand minder dan twee weken nadat ik was verhuisd in mijn plaats zou inbreken. Ik kwam een enquête tegen over Safety.com die me zou matchen met het beste systeem voor mijn behoeften. Ik ben een huurder, in een appartement met één slaapkamer, en ik wilde het zelf installeren. Het raadde SimpliSafe aan, wat, terugkijkend, de beste beslissing voor mij was.

Lees ook:   De beste terrasmeubelen volgens het MYMOVE-team

Unboxing

Je kunt een SimpliSafe-systeem online bestellen, maar ik wilde het in elkaar zetten voordat mijn vader weer aan het werk moest, dus we haalden het die avond op bij BestBuy. De kit die ik kocht werd geleverd met een toetsenbord en “hersenen” (ik weet niet meer precies hoe het heet, maar het is het stuk dat communiceert met alle sensoren / toetsenbord), een bewegingssensor, vier deur / raamsensoren, twee raamstickers en een gazonbord.

Oprichten

De set-upgids was uiterst gebruiksvriendelijk en iedereen die vertrouwen heeft in zijn vermogen om commandostrips te gebruiken, kan de sensoren plaatsen. Je hebt ook de mogelijkheid om ze met schroeven te installeren, maar omdat ik een huurder ben, heb ik besloten om (ha, snap je?) met de plakstrips te plakken.

De raam- / deursensoren zijn magnetisch, dus je kunt ze onder een hoek installeren, wat geweldig was voor mijn naar buiten zwaaiende achterdeur.Het systeem kan functioneren zonder een contract of abonnement van welke aard dan ook, maar als u geïnteresseerd bent in 24/7 monitoring en automatische politie-dispatch in geval van nood (ik was), zijn er twee verschillende plannen waarvoor u zich kunt aanmelden. Ik ging met het premium-abonnement omdat er zoveel meer is dat ik op afstand kan volgen via mijn telefoon, wat belangrijk voor me is omdat ik reis. Een van de dingen die ik erg leuk vind aan dit systeem is dat het aansluiten van sensoren een fluitje van een cent is en dat het volledig kan worden aangepast aan uw ruimte- en beveiligingsbehoeften. Via het toetsenbord kunt u apparaten herkennen, benoemen en activeren/deactiveren wanneer u maar wilt. U kunt ook op simplisafe winkelen voor extra apparaten, zoals camera’s, detectoren voor het verbrijzelen van ramen, sleutelhangers en meer.

Lees ook:   Hoe u uw gedeeltelijk open plattegrond kunt laten voelen als een echt open concept

Hoe user stories in te dienen

1: Inclusief “My Fresh Home Project” in de onderwerpregel. Geef vervolgens in de hoofdtekst van de e-mail een uitleg van waarom je ervoor hebt gekozen om het project te doen, een omtrek van de stappen die je hebt genomen om het voor elkaar te krijgen, en alle raad voor lezers die soortgelijke projecten overwegen. Zorg ervoor dat u uw naam en elke voor/na beelden dat heb je! 2: E-mail je verhaal naar team@mail.freshome.com.En dat is het! Makkelijk, toch? Indien geselecteerd, zal uw verhaal dragen als een artikel op Freshome!