Hoe opslag in de badkamer creatief te verbergen

Is het je ooit opgevallen dat de badkamer de enige kamer is die je het meest hebt om op te slaan en de minste hoeveelheid opslagruimtes? Creatieve manieren om opslag te verbergen is belangrijk in de badkamer waar grote en kleine items een ’thuis’ nodig hebben.  Of je nu veel opbergruimte onder je gootsteen hebt die onderbenut wordt of je hebt alleen een sokkelbak, er zijn creatieve manieren om items op te bergen. Bekijk deze oplossingen en kijk welke van hen het beste bij uw badkamerbehoeften passen.

  • Welke opslagruimte heb je momenteel: Elke badkamer heeft zijn eigen opslaguitdagingen.  Sokkel wastafels hebben opslag nodig in een aangrenzende kast, kast of aangrenzende rekken. Badkamers met kasten onder de gootsteen kunnen nog steeds een rommelige puinhoop hebben. Overweeg om organisatorische rekken onder ijdelheden te gebruiken om optimaal te profiteren van de hoogte. Hoogte kan uw kaptafels weer bruikbaar maken. Beoordeel uw huidige behoeften en pas u vervolgens aan.
  • Open rekken: Kinderbadkamers zijn ideaal voor open rekken onder wastafels in de badkamer. Gebruik de rekken voor manden, handdoeken, badspeelgoed etc… verberg opslag in kuipen of gepersonaliseerde bakken voor kinderen. Voor volwassen badkamers kunnen open rekken toiletartikelen, weegschaal en persoonlijke badkamerartikelen bevatten zonder dat ze worden tentoongesteld. Open rekken kunnen jute- en zeegrasbakken gebruiken om make-up te bewaren en kleine artikelen die regelmatig in laden gaan.

tulcarion / Getty Afbeeldingen

  • Uitgebreide kasten: Als je de ruimte hebt, overweeg dan om je kasten uit te breiden naar het plafond voor opslag. Kasten kunnen een spa-achtige esthetiek aannemen met open ruimtes in de kasten voor decor en weergave. Velen doen het zelf bouwmarkten hebben kastenpakketten om badkameropslag gemakkelijk en betaalbaar te maken. Voor een aangepaste look huurt u een timmerman of houtbewerker in om kasten aan te passen voor uw badkamer en ijdelheid.
  • Haken: Hoewel haken niet verborgen zijn, bieden ze opslag die er niet uitziet als traditionele opslag. Gebruik haken voor het ophangen van handdoeken en badjassen. Kleine kinderen vinden het heerlijk om bij handdoeken te kunnen en onafhankelijk te zijn.  Gebruik haken naast het bad voor natte douchematten en vochtige kleding die aan de lucht moet drogen.
  • Linnenkasten: Afhankelijk van waar u woont, zijn linnenkasten die in of naast de badkamer gemaakt om linnengoed te huisvesten.  Gebruik deze kasten om ook omvangrijke items zoals haardrogers en schoonmaakmiddelen op te slaan. Voeg voor een decoratief tintje glazen deuren toe aan linnenkasten voor weergave en opslag.
Lees ook:   Beleef een eindeloze zomer met deze 11 ideeën voor strandhuisdecoratie

Download het / Getty Images

  • Stof: Vooral bij meer traditionele porseleinen gootstenen, gebruik stoffen rokken om opslag eronder te verbergen. Bijpassende stof kan worden gebruikt voor raambehandelingen en douchebanden om de badkamerelementen samen te trekken. Gebruik coördinerende verfkleur om uw badkamer opslag te laten verbergen, maar voeg naadloos visuele interesse toe aan uw ruimte.

Badkameropslag hoeft niet onhandig te zijn en op het aanrecht te worden weergegeven. Verborgen opslag in combinatie met eenvoudige inrichtingsideeën zorgt ervoor dat u meer van uw ruimte geniet en op uw beurt kunt u meer opslaan. Als je opslagideeën nodig hebt, kijk dan eens door je favoriete huis- en tuinmagazine voor inspiratie! Ze doen geweldig werk door opties te laten zien waar je nooit aan zou hebben gedacht!

Freshome-lezers vertellen ons hoe je opslag in je badkamer verbergt!