Hoe u de buitenkant van uw huis met een beperkt budget kunt bijwerken

crafthome stoeprand aantrekkingskracht

crafthome stoeprand aantrekkingskracht

Jupiterimages / Getty Afbeeldingen

Hoewel het interieur van je huis is waar je woont en speelt, is de buitenkant van je huis wat je huis ‘laat schitteren’ voor de buren! Hoewel velen denken dat het bijwerken van de buitenkant van uw huis een groot budget vereist. Integendeel, details en de algehele aantrekkingskracht van de stoeprand zullen de buitenkant van uw huis een boost geven zonder een paar salarissen te hoeven uitgeven voor geweldige resultaten. Ongeacht de tijd van het jaar, zijn er altijd uiterlijke verbeteringen die u kunt doen.

Twee verdiepingen eengezinswoning met aangrenzende garage.

powerofforever / Getty Images

    • Curb appeal kan je ver brengen: Voordat je een dubbeltje uitgeeft aan je fysieke huis, kijk je naar je tuin, landschapsarchitectuur, trottoir en vooringang. In al deze gebieden kan een paar uur tuinwerk bij het opruimen van uw eigendom een lange weg gaan. Maai en trim gras of hark bladeren en ruim omgevallen boomresten rond de tuin op. Verberg vuilnisbakken en prullenbakken uit het zicht van het grote publiek. Ga achterover staan aan de overkant van de straat en kijk of nieuwe landschapsarchitectuur, mulchen of gewoon algemeen vegen en opruimen van de tuin uw huis er beter uit zal laten zien.
Buiteningang, loopbrug en binnenplaats van een tropisch huis.

ShutterWorx / Getty Afbeeldingen

    • Schilderen kan een lange weg gaan: Afhankelijk van wat uw budget is, kan schilderen u veel waar voor uw geld geven. Of je nu het hele huis schildert – voor een stucwerk of houten gevelbeplating huis, of als je vasthoudt aan de bekleding rond ramen en deuren. Schilderen kan je huis een hele nieuwe look geven zonder veel uit te geven. Vergeet bij het schilderen niet piketpaaltjes rond uw tuin, trim rond de dakrand van het dak en het vervangen van oude goten en regenpijpen kan de aantrekkingskracht van de buitenkant van uw huis katapulteren.
Buitenkant van vintage huis

David Papazian / Getty Images

    • De details bijwerken: Zodra u de grote omvang van uw huis hebt aangepakt, kan het bijwerken van details zoals verlichtingsarmaturen, luiken en huisnummers betaalbaar zijn en lenen aan een prachtige buitenkant van uw huis. Voordeurbeslag en op het huis gemonteerde brievenbussen zijn ook een geweldige plek om te beginnen. Overweeg het gebruik van nieuwe metalen afwerkingen of verschillende decoratieve verlichtingsarmaturen bij uw garage en / of vooringang. Net als bij het veranderen van sanitair in uw badkamer, zullen exterieurdetails de bekroningselementen toevoegen voor een minimale hoeveelheid kosten.
Voorzijde exterieur witte bungalow met blauwe rand

Fotozoeken / Getty Afbeeldingen

    • Charm toevoegen: De sterkste aantrekkingskracht op elk huis is het toevoegen van stukjes charme die u vanaf de straat verwelkomen. Voeg geïndividualiseerde details toe die uw huis uniek maken van de buren. Bloembakken van kunstmatige of echte planten buiten ramen, of het toevoegen van een zitbank en subtiele loopbrugverlichting kunnen de aantrekkingskracht van het exterieur onmiddellijk vergroten. Als je een grote veranda hebt, voeg dan meubels, vloerkleden in de buitenruimte en wanddecoratie toe om het interieur naar buiten te brengen.
Huizen in Arizona

jgareri / Getty Afbeeldingen

De buitenkant van uw huis verdient dezelfde aandacht voor detail als het interieur. Hoewel we het vergeten als we eenmaal in het huis wonen, zijn exterieur en stoepranden essentieel voor de aantrekkingskracht van de buurt en proberen uw huis te verkopen. Vergeet niet dat uw hele huis één entiteit is en dat u voor minimale kosten de buitenkant kunt bijwerken en u er goed bij kunt voelen. Wie weet inspireer jij je buren om hetzelfde te doen!

Lees ook:   10 manieren om kleur toe te voegen aan uw badkamerontwerp

Freshome-lezers vertellen ons hoe u de buitenkant van uw huis met een beperkt budget hebt bijgewerkt