Hoe u uw thuisgymnastiek goedkoop kunt instellen

Home Gym onder de quarantaine, we zien een vrouw die haar mobiele telefoon gebruikt terwijl ze op haar hometrainer in haar appartement rijdt, ze heeft haar ruimte geconditioneerd om te blijven sporten, tijdens de quarantainetijd van covid19

COVID-19 heeft alles opnieuw gedefinieerd, van hoe we werken tot hoe we trainen. Gelukkig kun je je hart sneller laten kloppen zonder ooit het comfort van je huis te verlaten.

Als u op zoek bent naar een thuisgymnastiek met een beperkt budget, zal onze gids u helpen. We bieden thuisgymsideeën die u kunt gebruiken met behulp van fitnessapparatuur terwijl u uw ruimte maximaliseert. Je ontvangt ook tips over hoe je geld kunt besparen bij het winkelen voor je spullen.

Hoe de beste thuisgymnastiek met een beperkt budget op te zetten:

Bij het maken van ideeën voor thuisgymnastiek speelt uw ruimte een primaire rol.

Stap 1: Zoek een plek voor uw thuisgymnastiekapparatuur.

 • Zoek naar onderbenutte ruimte in uw huis. Het kan een logeerkamer zijn, of je kunt een thuisgymnastiek in de kelder opzetten. U kunt ook een garagegym creëren als u niet van plan bent om uw voertuigen daar te parkeren.

Stap 2: Maak een boodschappenlijstje.

 • Zodra u een trainingsruimte hebt bepaald, kunt u beslissen welke trainingsapparatuur u nodig hebt. Houd rekening met de behoeften van iedereen in uw huishouden die aan het sporten is. Maak vervolgens een lijst met alle items die u nodig hebt met uw budget in gedachten.

Stap 3: Koopjesjacht voor je garage gym must-haves.

 • Als je goedkope sportschoolideeën nodig hebt, is een slimme suggestie om je fitnessapparatuur gebruikt te kopen. Je kunt fitnessapparatuur kopen op Facebook Marketplace, Nextdoor en andere websites. U kunt ook uw lokale garageverkopen doorzoeken, omdat dit geweldige plaatsen zijn om betaalbare items te scoren.

Stap 4: Bescherm uw vloer.

 • Nadat je je goedkope fitnessartikelen hebt gekocht, wil je voorzichtig zijn met hoe je ze instelt. Een stuk multiplex vloer kan tot 50 pond in één keer ondersteunen. Als u er echter een gewichtsrek met honderden kilo’s bovenop plaatst, kan het na verloop van tijd kromtrekken. Zorg er daarom voor dat u rubberen matten koopt om uw vloer te beschermen.
Lees ook:   Goodman Verwarming en Koeling

Stap 5: Organiseer je spullen.

 • Voor gewichtsapparatuur heb je een gewichtsrek nodig. Het houdt je gewichten georganiseerd en weggestopt. Je kunt ook opslagcontainers kopen om springtouwen, handdoeken en meer te huisvesten.

Stap 5: Geef de ruimte wat persoonlijkheid.

 • Je kunt een keldergym creëren met een beperkt budget, terwijl je ook een ruimte maakt waar je niet kunt wachten om te trainen. Als het binnen je budget valt, voeg dan een nieuwe laag verf, levende planten (voor yogastudio’s) of kunstwerken toe die je inspireren. Maak van deze kamer een ruimte waar u kunt ontsnappen aan het dagelijkse lawaai en u tegelijkertijd kunt helpen uw fitnessdoelen te bereiken.

Goedkope gewichtsets en andere home gym essentials:

Man die gewichten heft in home gym met rubberen vloeren
LightField Studio’s / Shutterstock

Om de beste home gym sets te maken, zijn hier enkele must-haves die je zou moeten overwegen om te krijgen:

 • Olympische barbell
 • Goedkope gewichtsets
 • Aangepast gewicht dumbbells
 • Halterschijven
 • Halterbank
 • Kettlebells
 • Yogamat
 • Squat rek
 • Springtouw
 • Tredmolen
 • Oefenbal
 • Rubberen matten
 • Waterfles
 • Handdoeken
 • Verbanddoos

Hoe home gym sets te vinden voor goedkoop:

Home gym sets kunnen je duizenden euros kosten als je ze gloednieuw koopt. Een goedkoop alternatief is om te winkelen voor voorzichtig gebruikte apparatuur. Je kunt online marktplaatsen zoals Facebook en Craigslist gebruiken om lokale gymsets te vinden.

Voordat u ze koopt, inspecteert u de apparatuur om er zeker van te zijn dat deze goed functioneert. Je zult ook alle items willen ontsmetten voordat je ze in huis haalt. U kunt desinfecterende oplossing op de apparatuur spuiten of aanbrengen en vervolgens elke oplossing grondig afvegen.

Uw big-box retailers zijn ook verstandige plaatsen om te draaien voor wat u nodig hebt. Target, Walmart en Costco bieden allemaal betaalbare fitnessapparatuur. U kunt zelfs financiering gebruiken om de kosten maandelijks op te splitsen. Als u echter deze route volgt, moet u het saldo tijdens de promotieperiode afbetalen, anders moet u dure rentekosten betalen.

Lees ook:   Hoe ik SimpliSafe in mijn appartement heb geïnstalleerd - Reader Story

Home gym DIY hacks: Hoe bouw je je droomtrainingsapparatuur

Actieve vrouw die traint op een roeimachine in haar garagegymnastiek thuis tijdens de Covid-19-pandemie.
Getty Afbeeldingen

Moet je nog meer geld besparen? Dan kun je creatief zijn bij het maken van je fitnessapparatuur. In plaats van meer dan duizend dolla te betalenrs voor een Peloton fiets, kunt u een goedkope elektrische fiets gebruiken en deze koppelen met de Peloton-app. Je hebt misschien geen toegang tot alle functies van de app, maar in combinatie met een hartslagmeter kun je pedaalfrequentiegegevens en nog veel meer ontvangen.

Ondertussen, als je geweldige houtbewerkingsvaardigheden hebt, kun je de hogere kosten van het kopen van een loopband omzeilen en er in plaats daarvan een maken. Deze informatieve video laat je zien hoe.

Samen met apparatuur kunt u training krijgen. Omdat personal training een dure optie kan zijn, is een slim alternatief om fitness-apps zoals de Adidas-hardloopapp, Fitbit Premium en meer te gebruiken. Elk van deze apps heeft workouts die je vanuit het comfort van je huis kunt doen.

Waar het op neer komt

De pandemie maakt naar de sportschool gaan voor velen een moeilijke keuze. In plaats van naar buiten te gaan, kun je de sportschool naar je toe brengen. En voor degenen die thuisgymsideeën met een beperkt budget willen, kunt u goedkope fitnessapparatuur vinden via een online marktplaats of innovatieve fitness-apps gebruiken om uw training te maken. Uiteindelijk kunt u een klein toevluchtsoord creëren weg van de dagelijkse routine om u te helpen uw fitnessdoelen gemakkelijk te bereiken.

Veelgestelde vragen

Q:

Wat is een goede grootte thuisgymnastiek?

Een:

Een extra slaapkamer, kelder of garage zijn geweldige opties voor thuisgymsideeën. Als u grotere apparatuur zoals een loopband wilt, zorg er dan voor dat u de afmetingen van de kamer meet om ervoor te zorgen dat deze past, terwijl u ook ruimte krijgt om andere oefeningen te doen.

Q:

Hoeveel kost een fatsoenlijke thuisgymnastiek?

Een:

Als je alles gloednieuw hebt gekocht, kunnen de kosten gemakkelijk hoger zijn dan duizend euro. Er zijn echter goedkope gewichtsets en andere apparatuur die u kunt kopen op Craigslist en andere online marktplaatsen om dingen betaalbaarder te houden.

Q:

Wat voor soort vloer kan mijn thuisgymnastiek hebben?

Een:

U kunt een kamer met tapijt of vinylvloeren gebruiken. Om uw vloer te beschermen, moet u echter rubberen matten aanbrengen, omdat deze voorkomen dat vloeren kromtrekken als gevolg van zware apparatuur en gemakkelijk te reinigen zijn.