Millennials die een huis kopen, zijn geobsedeerd door gazons en tuinen

Het U.S. Census Bureau zegt dat het eigenwoningbezit is gestegen ten opzichte van vorig jaar. In hun woorden: “het nationale eigenwoningbezit is gestegen tot 64,4 procent.” En Realtor Magazine zegt dat die sprong “grotendeels wordt toegeschreven aan de toename van nieuwe, starters.” Deze starters zijn millennials en ze geven niet om een chique woonkeuken. In plaats daarvan zijn ze geobsedeerd door gazons en tuinen.Uit een enquête van de National Association of Landscape Professionals bleek dat 79 procent van de Amerikaanse huizenkopers het erover eens is dat een ruim en verzorgd gazon een belangrijk kenmerk is in een huis. En hier is de kicker: millennials, die momenteel het grootste percentage huizenkopers vormen, rangschikten het gazon als de topprioriteit bij het jagen op huizen.

landschapstips voor het verkopen van uw huis

Shop deze producten nu: Boomplanten – SiergrassenSure – een grote, open keuken en een enorme slaapkamer met aangepaste zijn en haar kasten zijn allemaal leuk. Maar voor een groot deel van de kopersmarkt draait het allemaal om het perfecte gazon en een ruime, aangelegde achtertuin. Als je binnenkort een aanbieding doet, zorg er dan voor dat je wat geld opzij zet om ervoor te zorgen dat je terras en tuinen er op hun best uitzien. Hier zijn vier snelle landschapstips voor het verkopen van uw huis:

landschapstips voor het verkopen van uw huis

Koop deze producten nu: Outdoor Sofa – Area Rug

1. Ga niet alleen binnen ensceneren; Ensceneer ook een kleine buitenomgeving

Kopers stellen zich graag voor hoe hun leven in uw huis zal zijn. Zoek een plekje in je achtertuin of terras en voeg een kleine buitentafelsetting of loungeruimte toe. Maak de look compleet met hanglampen, een buitenkleed of kleurrijke buitenkussens.

Lees ook:   Hoe zich veilig te ontdoen van wespen, stap voor stap

landschapstips voor het verkopen van uw huis

Shop deze producten nu: Plantenpotten – Terrasparaplu

2. Fris je grasmat op

Als uw gazon niet het beste in de buurt is, kan het een zeer goede investering zijn om uw oude gazon te vernieuwen of te vervangen voordat u uw huis vermeldt. Een fris, groen gazon ziet er uitnodigend uit en geeft uw huis een “nieuw” gevoel. Afhankelijk van de grootte van uw buitengazon, kan nepgras in uw budget zitten en zou het een onderhoudsarme optie zijn voor het hele jaar door groene stoeprandaantrekkingskracht.

landschapsideeën voor het verkopen van een huis

Koop deze producten nu: Bloemplanten – Siergrassen

3. Plant bloemen

Bloemen zijn goedkoop en gemakkelijk te planten. Ze voegen een vleugje kleur toe aan uw tuin en gaan lang genoeg mee om uw huis verkocht te krijgen.

stoeprand voor het verkopen van je huis

Koop deze producten nu: Wandlamp – LED traplamp

4. Voeg verlichting toe aan uw tuin en buitenruimtes

U hoeft niet veel uit te geven aan elektriciteit en bedrading om uw gazon en tuin te verlichten. Er zijn tal van LED-buitenlampen op zonne-energie die net zo eenvoudig zijn als het plaatsen van een paal in het vuil. Richt u op het verlichten van een pad, het oplichten van een grote boom en het verlichten van een zithoek of terrastafelsetting. Zelfs als je geen huis verkoopt, maak je dan klaar om de trend van het buitenleven te omarmen. Millennials hebben gesproken en het lijkt erop dat tuinieren en outor entertainen een tijdje hot topics zullen zijn.