Elektrische generatoren en huisbeveiliging: wat u moet weten

thuis generator

Zorg ervoor dat uw huisbeveiligingssysteem gewapend blijft met een back-upgenerator

Iedereen die in een winterweertoestand leeft, kan je vertellen dat wanneer de stroom uitvalt, het hebben van een back-upgenerator een enorm gevoel van opluchting kan brengen. Een generator voor thuisgebruik houdt uw apparaten, warmte en lichten aan wanneer u zonder stroom zit. En als u een huisbeveiligingssysteem hebt, helpen generatoren ook met de veiligheid door het systeem ingeschakeld te houden, wat er ook gebeurt. Mensen hebben de neiging om te winkelen voor generatoren bij Home Depot en andere winkels vlak voor of na een storm wanneer generatoren het meest gevraagd zijn. Producten zoals Generac home generatoren help uw huis veilig en beveiligd te houden door ervoor te zorgen dat uw huisbeveiligingssysteem gewapend blijft tijdens een stroomstoring, maar er zijn verschillende soorten generatoren om uit te kiezen. In dit artikel kijken we naar de verschillende generatoren die er zijn en hoe u de juiste voor uw ruimte kunt kiezen.

Meer informatie over ADT-huisbeveiliging

Wat is een back-up elektrische generator en hoe werkt het?

thuis generator

Een generator is een machine die stroom produceert wanneer er een storing optreedt. Een back-up generator wordt ingeschakeld wanneer de stroom uitvalt, automatisch of met een schakelaar, waardoor de elektriciteit meestal binnen enkele seconden in uw huis wordt hersteld. Hoe het dit doet, hangt af van het type generator.

Soorten stroomgeneratoren

Om de juiste generator voor uw huis te bepalen, moet u de verschillende beschikbare typen begrijpen. Generatoren variëren per grootte, gebruikte brandstof en hoe ze werken. Hoewel de meest voorkomende een draagbare generator is, is een standby-generator het beste voor wanneer u uw beveiligingssysteem gewapend wilt houden. Hier zijn de verschillende soorten generatoren:

 • Draagbare generator: Deze Generatoren een tijdelijke oplossing bieden wanneer de stroom uitvalt. Sommigen gebruiken gas, terwijl anderen diesel gebruiken om elektrische stroom te leveren. Als u de basis gebruikt, zoals uw koelkast, vriezer en televisie, is dit een uitstekende keuze. Vanwege hun brandstof hebben deze machines echter ook een hoge emissiesnelheid. Prijzen variëren tussen 140 euro voor een 800 watt generator naar 5.000 euro voor een generator van 10.500 watt.
 • Stand-by generator: Een stand-by generator, ook wel een back-upgenerator genoemd, vereist geen handmatige start. Dat betekent dat wanneer de stroom uitvalt, u niets hoeft te doen omdat uw elektriciteit automatisch wordt hersteld. Standby-generatoren hebben een grotere brandstoftank in vergelijking met een draagbare generator op benzine, zodat u ze langer kunt laten draaien. Aan de andere kant maakt de grotere brandstoftank deze machines omvangrijker en uitdagender om te verplaatsen. Prijzen variëren tussen 500 euro voor een stand-by generator van 7.000 watt en 13.000 euro voor een stand-by generator van 22.000 watt.
 • Omvormer generator: Een omvormer generator biedt dezelfde voordelen als een draagbare generator, maar ze zijn efficiënter, lichter en stiller. Terwijl deze generator draait, varieert het motortoerental afhankelijk van de elektrische vraag, wat betekent dat het minder geluid produceert en minder brandstof verbruikt dan een standaard standby-generator. Prijzen variëren van 29 euro voor een 200 watt omvormergenerator om 4.000 euro voor een omvormergenerator van 7.000 watt. Inverter generatoren zijn goedkoper dan standby-generatoren omdat een standby-generator automatisch wordt ingeschakeld en meerdere dagen werkt zonder dat u hoeft te tanken.
 • Draagbare elektriciteitscentrale: In plaats van fossiele brandstoffen te gebruiken om stroom te leveren, is een draagbare krachtcentrale maakt gebruik van een oplaadbare batterij. Ze zijn uitstekend geschikt voor het opladen van alles met een USB-poort. Omdat er stopcontacten zijn, kunt u deze gebruiken om dingen zoals kleine apparaten, kleine koelers en CPAP-machines van stroom te voorzien. Prijzen variëren van 38 euro voor een draagbare stroomgenerator van 20 watt om 12.000 euro voor een draagbare krachtcentrale van 48.000 watt.
Lees ook:   Laat de bedwantsen niet bijten: feit van fictie scheiden

Hoe u uw beveiligingssysteem gewapend houdt in een stroomstoring met behulp van een generator

Wanneer uw stroom uitvalt, betekent dit dat er geen elektriciteit is om uw beveiligingssysteem te laten werken. Als je niet thuis bent, is dat problematisch. Het installeren van een stand-by generator herstelt automatisch de stroom. En hoewel het verleidelijk kan zijn om de meest betaalbare generator op te halen, zou het doel echt moeten zijn om de generator te kiezen die het beste werk zal doen om uw beveiligingssysteem te behouden gewapend. Een standby-generator met 20.000 watt of meer moet bijvoorbeeld alles wat u onder uw dak hebt, inclusief uw beveiligingssysteem, van stroom voorzien. Als u liever een kleinere draagbare of invertergenerator gebruikt, hebt u ten minste 7.500 watt nodig om uw huisbeveiligingssysteem, lichten, koelkast en opladers aan de gang te houden. Uw huisbeveiligingssysteem alleen al heeft minstens 100 watt nodig om het vermogen te behouden om uw huis veilig te houden wanneer u weg bent.Een recreatieve omvormer of middelgrote omvormer met maximaal 2.000 watt houdt uw koelkast, verlichting, laders en huisbeveiligingssysteem geactiveerd. Als uw stroom voor een langere periode uitvalt, kunt u wegkomen met het gebruik van een van deze machines om de eerste levensbehoeften draaiende te houden.

Hoe een stroomgenerator veilig te gebruiken

Of u nu Generac-thuisgeneratoren of Home Depot-generatoren gebruikt, ze worden allemaal geleverd met veiligheidsrichtlijnen waarmee u rekening moet houden. Generatoren hebben veiligheidsvoorzieningen om koolmonoxidevergiftiging, verwondingen, branden en elektrocutie te voorkomen.

Elektrische generator veiligheidstips

 • Gebruik het veilig: Volg de instructies van de fabrikant om elektrocutie, brand en koolmonoxidevergiftiging te voorkomen. Zorg ervoor dat u thuisgeneratoren correct gebruikt om een ramp te voorkomen.
 • Houd generatoren buiten: Plaats generatoren uit de buurt van structuren aan de buitenkant van uw huis.
 • Houd generatoren droog: Anders zijn ze niet veilig om te bedienen.
 • Koppel uw elektriciteit los: Voordat u een draagbare generator gebruikt, koppelt u de stroom los die naar uw huis gaat om te voorkomen dat de stroom stijgt of terugvoert.
 • Aard de generator: Voorkom elektrocutie en schokken door uw generator te aarden.
 • Gebruik geen stopcontacten: Sluit uw generator nooit aan op de stopcontacten of het elektrische paneel van uw huis. Dat kan brand, schok of elektrocutie veroorzaken. Huur in plaats daarvan een professionele elektricien in om het apparaat hard te bedraden.
 • Laat afkoelen: Voordat u gaat tanken, schakelt u uw generator uit en laat u deze afkoelen.
Lees ook:   Millennials die een huis kopen, zijn geobsedeerd door gazons en tuinen

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt een generator? Generatoren maak geen elektriciteit. In plaats daarvan zetten ze chemische of mechanische energie om in elektriciteit. Generatoren voor thuisgebruik forceren elektronen die door beweging zijn gemaakt en dwingen ze door een circuit.
 • Wat is de beste generator? Het beste Home Depot generatoren bevatten Generac home generatoren, evenals generatoren van Briggs &Stratton, Champion en Durostar.
 • Is het veilig om een generator binnenshuis te gebruiken? Nee. Een generator in uw huis kan koolmonoxidevergiftiging veroorzaken.
 • Moet ik mijn generator buiten gebruiken? Ja. De enige veilige plaats om een generator op gas of diesel te bedienen, is buitenshuis.
 • Kan ik een belastingaftrek krijgen voor een generator voor het hele huis? Volgens Intuit, zijn er geen belastingaftrek voor een generator voor het hele huis.

Auteur Biografie:

Jenn Greenleaf is een professionele schrijver uit Maine die ook parttime werkt als boekhouder voor het woningbouwbedrijf van haar man. Ze is gespecialiseerd in het schrijven over HVAC, commerciële bouw en andere huisgerelateerde onderwerpen.