Nieuwe 2018 Smart Home-technologie die u misschien wilt

De producten die hier te zien zijn, zijn onafhankelijk geselecteerd op basis van grondig onderzoek van ons redactieteam. Als u iets koopt via links op onze site, kunnen we een commissie ontvangen.

Toen de Disney Channel Original Movie Smart House in 1999 uitkwam, leek elk aspect van het huis fantastisch. Minder dan 20 jaar later wonen echter steeds meer Amerikaanse gezinnen zelf in slimme huizen. We gebruiken technologie om het gemakkelijker te maken om de lichten uit te doen of onze huizen op comfortabele temperaturen te houden. Maar zoals alle technologie vertoont smart home-technologie geen tekenen van vertraging. Natuurlijk heb je alexa die je ’s nachts helpt je huis uit te schakelen, maar stop daar niet.

Als u uw huis op het scherpst van de snede wilt houden, hebben we een handvol van de beste smart home-technologie van 2018 verzameld. Bekijk de nieuwste manieren om uw huis slimmer te maken.

smart home technologie - smart blinds

EloisaConti / Getty Afbeeldingen

Zie het licht (wanneer je dat wilt) met slimme jaloezieën

Of uw huis of appartement nu geen airconditioning heeft of dat u gewoon op zoek bent naar een manier om uw energierekeningen terug te schroeven, uw raambekleding kan helpen. Open jaloezieën tijdens zonlichturen helpen een kamer comfortabel warm te houden tijdens de koelere maanden. Gesloten schaduwen wanneer de zon over de horizon komt, helpen uw ruimte koeler te houden tijdens de zomer. Maar het beheren van al uw ramen op alle uren van de dag kan vermoeiend worden.

Dat is waar slimme jaloezieën om de hoek komen kijken. U kunt deze gemotoriseerde raambekleding automatiseren. Ze openen wanneer je klaar bent om de dag met zonlicht te begroeten, sluiten wanneer je een ruimte koeler wilt houden, open wanneer je thuiskomt van je werk, sluiten wanneer je naar bed gaat – je snapt het idee. Slimme jaloezieën maken van uw ramen een krachtig hulpmiddel dat uw huis kan gebruiken voor een betere temperatuurregeling en sfeer. Het beste deel is dat je er geen vinger uit hoeft te steken.

Lees ook:   De beste gazonsproeiers

Bespaar op boodschappen met een slimme koelkast

Hoe vaak ben je in de winkel geweest en kun je je niet herinneren of je eieren nodig hebt? Onzeker pak je een doos, om vervolgens thuis te komen en te ontdekken dat je er al een dozijn had. Een slimme koelkast kan deze kleine maar terugkerende ergernis elimineren, plus een groot aantal anderen. Deze koelkasten zijn uitgerust met een binnencamera (zodat u de status van items kunt controleren terwijl u in de winkel bent) en een tablet op het voorpaneel. Die tablet kan veel doen, van je herinneren aan voedsel dat op het punt staat te vervallen tot het lezen van je recepten terwijl je kookt. Sommige slimme koelkasttablets kunnen zelfs dienen als een hub voor uw gezin, met een schema van waaruit iedereen kan coördineren of dienen als een whiteboard, zodat u berichten kunt achterlaten als dat nodig is. Als u uw koelkast wilt upgraden, kiest u smart home-technologie voor lagere boodschappenrekeningen en een betere efficiëntie van de keuken (en het gezin).

KIJK Fotografie / Getty Images

Relaxen met een slimme ventilator

Wi-Fi-verbonden plafondventilatoren zijn hier. En godzijdank, want we gebruiken waarschijnlijk allemaal onze fans te veel. Wist je dat fans mensen coolen, geen kamers? Het gevoel van gevoelstemperatuur dat ze creëren, zorgt ervoor dat je je koeler voelt, maar het verlaagt de temperatuur niet echt. Wanneer je een ventilator laat draaien wanneer je de kamer verlaat, verspil je gewoon energie. Met slimme ventilatoren kun je plannen wanneer je ventilatoren worden ingeschakeld en ze op een timer zetten, zodat je ze niet voor onbepaalde tijd aan laat staan. Sommige hebben zelfs locatiegebaseerde triggers, zodat ze weten dat ze moeten opstarten als je dicht bij huis bent. Je ventilatoren kunnen hun werk doen, maar je energierekening blijft laag.

Lees ook:   Soorten mulch: hoe u de beste mulch voor uw tuin kunt kiezen

baona / Getty Afbeeldingen

Kook schoner en sneller met een slimme kraan

We hebben al jaren de macht om bewegingsgevoelige kranen in openbare toiletten aan te zetten. Eindelijk vindt deze handsfree technologie zijn weg naar onze huizen. Nooit meer de kraan vies maken wanneer je je handen probeert te wassen na het bereiden van rauw vlees. Nu kunt u uw gootsteen aanzetten met een zwaai van de hand of een aanraking van de pols.

En slimme kraantechnologie evolueert nog verder, dankzij spraakactivering. Vertel je kraan om heet water aan te zetten terwijl je je vuile vaat overbrengt. Vraag het om je drie kopjes water te geven voor je pasta. Je hoeft je maatbekers niet tevoorschijn te halen; uw kraan kan het voor u doen. Upgraden naar een nieuwe kraan is een goed voorbeeld van het gebruik van smart home-technologie om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken.

Drink de hele dag veilig met een slimme mok

Als je echt klaar bent om aan boord te gaan met slimme technologie die je leven gemakkelijker maakt, waarom zou je dan niet investeren in wat je buitenshuis kunt meenemen? Een slimme mok kan je op gezellige zondagochtenden thuis, tijdens je woon-werkverkeer en gedurende je hele werkdag van dienst zijn. Deze compacte apparaten houden uw koffie of thee op een constante temperatuur zolang u wilt. Die beker die je vergeten bent mee te nemen naar je meetiNg? Het zal nog steeds stomen als je erop terugkomt. Slimme mokken kunnen u ook waarschuwen dat een drankje te warm is (bye, gebroeid tongen!) en uw vochtinname bijhouden, herinneringen pushen om in uw dagelijkse waterbehoefte te komen.

Lees ook:   10 essentiële functies voor huisveiligheid en -beveiliging

De beste smart home-technologie van 2018

Is er nieuwe smart home-technologie die we niet hebben genoemd? De nieuwste technologie beweegt snel. Als je denkt dat we een belangrijke technologie zijn vergeten die het leven thuis gemakkelijker maakt, laat het ons dan weten in de reacties.