Ontroerend? Misschien moet je een e-card sturen

Verpakking TIps

Wie leest de aanwijzingen op een tube tandpasta of een flesje shampoo? Er zijn een aantal dingen die je gewoon weet te doen. Zoals verhuizen. Hoeveel mensen lezen de aanwijzingen over hoe te bewegen? Blijkbaar lang niet genoeg.

“Je denkt dat je weet wat je moet doen. Je pakt in en verhuist”, zegt Ashley White, die onlangs verhuisde van Fort Smith, Arkansas, naar Nashville, Tennessee. Ashley, een MBA-student bij Vanderbilt, voelde zeker niet de behoefte om zich in te lezen over hoe te bewegen.

“Wat ik vergat te doen, was berichten sturen naar al mijn vrienden en familieleden”, zegt Ashley, die verhuisde met behulp van een paar ReloCubes van ABF U-Pack Moving. “Toen ik verhuisd was, merkte ik dat upack.com al deze e-Cards beschikbaar heeft. Die had ik kunnen gebruiken.”

E-cards verplaatsen

U-Pack online verhuisbronnen bevatten nu een reeks e-cards voor informele verhuismeldingen. Elke bezoeker van upack.com kan e-Cards gebruiken om automatisch een gepersonaliseerde verhuismelding naar zijn lijst met contactpersonen te sturen, voor of na een verhuizing.

“De e-Cards zijn bedoeld als aanvulling op het formele adreswijzigingsproces bij de U.S. Postal Service”, zegt Kay Lynn Clay, business development manager van U-Pack. “U-Pack Moving e-Cards zijn een snelle, gemakkelijke en leuke manier om kennissen op de hoogte te stellen van een aankomende of recent voltooide verhuizing. Het beste van alles is dat de e-Cards niet beperkt zijn tot U-Pack-klanten. Iedereen kan ze gebruiken.”

Stuur ze naar familie en vrienden

Een brede selectie van e-Cards is beschikbaar voor individuen, koppels of gezinnen die verhuizen. “Er zijn zelfs e-Cards die mensen kunnen gebruiken om hun vrienden en familie te vragen om hen te helpen bij het inpakken, of om mensen te verwelkomen in hun nieuwe huis,” zegt Kay Lynn. “Het verplaatsen gemakkelijker en minder stressvol maken, is waar het bij U-Pack om draait.”

Lees ook:   Het verschil tussen een aankoopmakelaar en een listing agent

Het U-Pack online Resource Center bevat verhuisinformatie, inpak- en laadtips, verhuisadvies, verhuischecklists en online tools voor het plannen en organiseren van een doe-het-zelf verhuizing.

UPack’s Pack-A-Cube Spel

Naast de nieuwe e-Cards biedt upack.com een interactief Pack-A-Cube spel met geld of korting awards. De site bevat ook instructievideo’s voor snelle referentie. Een gratis dvd-versie is op aanvraag beschikbaar. “Een moving calendar view laat zien welke dagen het beste zijn voor het plannen van een verhuizing en een Box Estimator helpt bepalen hoeveel verhuisdozen nodig zijn”, zegt Kay Lynn.

“Upack.com is ontworpen om een waardevolle bron te zijn voor consumenten die geld willen besparen door zelf te verhuizen”, zegt Kay Lynn. “De website biedt een consumentgerichte ervaring met handige hulpmiddelen en informatie om een langeafstandsverhuizing te plannen.”

U-Pack is een dienst van ABF Freight System, Inc., een bekroonde transporteur van algemene goederen. In 1997 werd ABF® begon zijn verzenddiensten rechtstreeks aan consumenten aan te bieden via U-Pack Moving. Daarbij introduceerde de vervoerder een alternatieve manier om woon- en bedrijfsartikelen over het land te verplaatsen. U-Pack combineert de professionele chauffeur en uitrusting van een traditionele full-service verhuizer met de kostenbesparing van een huurtruck.

“Wanneer ik afstudeer bij Vandy, kun je er zeker van zijn dat ik alle middelen zal gebruiken die U-Pack te bieden heeft, vooral de e-cards”, zegt Ashley.

Stuur een bewegende e-Card

Gerelateerde artikelen:

  • Vind de beste korteafstandsverhuizers van 2022
  • Waar u gratis dozen kunt krijgen – 25 plaatsen om gratis verhuisdozen bij u in de buurt te vinden
  • Verhuizen naar het buitenland en naar het buitenland: hoe u uw bezittingen naar een nieuw land kunt verplaatsen
  • Top 300 grootste steden in de Verenigde Staten naar bevolking 2022
  • Hoe een verhuisbedrijf te kiezen in 7 eenvoudige stappen
  • Hoe in te pakken voor een verhuizing
  • 5 belangrijke vragen om te stellen voordat u een verhuisbedrijf inhuurt
  • Verhuisverzekering – Het loont om beschermd te zijn
  • 15 redenen om te overwegen om naar Alaska te verhuizen
  • Hoe een piano te verplaatsen zonder professionele verhuizers
Lees ook:   Uw kinderen helpen zich aan te passen aan de verhuizing