Overweeg uw televisie-opties

cape kabeljauwhuis

Je hebt net je grote verhuizing door het land voltooid, je kostbare bezittingen uitgepakt en je gewaardeerde 60-iets-inch, verlicht, LCD, LED, superplasma, 3D-flatscreentelevisie (met Wi-Fi!) aan de muur geschroefd. Nu komt het moeilijke deel: beslissen over de televisiedienst die je mooie wallbox zal vullen.

Vroeger had je twee keuzes: (1) standaard analoog geleverd via konijnenoren of (2) basiskabel. Tegenwoordig? Nou, er is veel om uit te kiezen. Het digitale tijdperk heeft een schat aan televisiemogelijkheden ingeluid. Basiskabel blijft, net als de aloude konijn-oor-antennebenadering, maar we hebben nu tal van andere opties, zoals premium kabelabonnementen, satellietschoteldiensten en streamingopties. Als je een televisiejunkie bent, is dit de gouden eeuw.

Basis kabelpakket

Beschouw het basispakket voor kabeltelevisie als uw kale opstelling. Een basispakket (ook bekend als een groep kanalen) kan 20 tot 30 kanalen bevatten, inclusief lokale netwerkpartners, voor slechts $ 12 per maand. Dit is algemeen bekend als basisservice. Andere plannen, soms uitgebreid basis genoemd, bevatten 35 tot 55 kanalen en lopen $ 25 tot $ 45 per maand.

Premium-opties

Premium kanalen kosten extra en worden vaak verpakt in groepen van twee of meer. Deze omvatten premium filmkanalen zoals HBO, Cinemax en Showtime; en sportpakketten zoals het MLB Network, NBA League Pass, NHL Center Ice en ESPN Extra. Mede dankzij de komst van digitale kabel bieden sommige kabelsystemen meerdere premiumkanalen (bijvoorbeeld tot acht HBO-signalen en vijf Showtime-kanalen) en meer dan een dozijn pay-per-view-kanalen.

Digitaal kabelpakket

Digitale kabel kan meer dan 60 tot 250 kanalen bevatten. De kosten variƫren meestal van $ 65 per maand voor elementaire digitale service tot $ 125 voor een pakket dat maar liefst 30 premium filmkanalen bevat. Sommige kabelaanbieders bieden tientallen muziekkanalen van cd-kwaliteit en speciale pakketten. De meeste kabelaanbieders bieden kortingen voor een digitaal televisiepakket als de abonnee kabel bundelt met een andere service, zoals snel internet of een vaste lijn. In de meeste gevallen wordt de snelle internetservice geleverd via dezelfde settopbox als de digitale televisie.

Lees ook:   Opties voor snel internet

Netflix, Hulu en verder

Het internet heeft een hele nieuwe golf van mogelijkheden voor kanaalsurfen ingeluid. Hoe krijgt men zo’n dienst? Nou, veel televisies hebben de Netflix of Hulu of welke service dan ook ingebakken als een app, net als Microsoft Xbox-consoles, veel Blu-Ray-spelers en mediaspelers zoals de Roku-box. Apps voor de bovengenoemde diensten zijn ook beschikbaar voor smartphones en tablets, wat de deur opent voor nog grotere draagbare mogelijkheden.en flexibiliteit, een groeiend aantal mensen heeft de conventionele kabelopstelling voor een internetverbinding en een streamingabonnementsdienst zoals Netflix, Hulu of Amazon Prime gedumpt. Netflix, de populairste van de streamingdiensten, biedt een eenvoudig, relatief betaalbaar maandelijks bedrag dat de deur opent naar een enorme bibliotheek met televisieprogramma’s en films.

Gerelateerde artikelen:

  • Een kabel-tv of streamingprovider kiezen
  • Hoe een flatscreen-tv te verzenden
  • Wat u moet weten over het vervoeren van een flatscreen-tv
  • De perfecte moving day playlist voor elk type verhuizing
  • Alarmen en beveiligingssystemen
  • 11 dingen om te helpen ontstressen tijdens het verhuisproces
  • Hoe gevaarlijk afval te verwijderen voordat u verhuist
  • 11 kleine achtertuinideeĆ«n met een beperkt budget
  • De kosten van levensonderhoud in Idaho
  • Tweestaps hypothecaire leningen