Trend Alert: glazen deur koelkasten zijn het nieuwe roestvrij staal

Keuken met witte kasten en houten bekleding

Als u op zoek bent naar een manier om uw keuken op te frissen, houd dan de nieuwste keukentrend in de gaten: koelkasten met glazen deuren. Ze zijn hot in Europa, wat betekent dat de trend binnenkort zou moeten landen. Merken als Balay, GE, SubZero en Fisher &Paykel hebben allemaal een versie van een koelkast met glazen panelen beschikbaar.

De pro’s

Waarom zou u uw roestvrijstalen of kleurenkoelkast vervangen door een koelkast met glazen paneeldeuren? Duurzaamheid. In vergelijking met metalen zoals roestvrij staal, deuken of krassen koelkasten met glazen deuren niet zo gemakkelijk, vooral als u een zachte handdoek of zachte glasreinigers gebruikt. Hun glans zorgt ervoor dat ze er nog jaren gloednieuw uitzien. Glazen deurkoelkasten zijn er in verschillende glaspaneelstijlen, variƫrend van hoogglans gekleurd glas tot matglas tot roestvrijstalen deuren met een helder glazen raaminzetstuk.

De nadelen

Koelkasten met glazen deuren hebben de neiging om gemakkelijk vingerafdrukken te tonen, net als roestvrijstalen koelkasten. En als u ervoor kiest om met een heldere glazen paneeldeur te gaan, wees dan voorbereid om ultrageorganiseerd te zijn, omdat de inhoud van de koelkast gemakkelijk te zien is, zelfs met de deur gesloten.

Nu we de voor- en nadelen hebben afgewogen, bekijk je deze 20 keukens met koelkasten met glazen deuren.

Gekleurde glazen deur koelkasten

Modern Interieur 3D render

IvanWuPI / Getty Afbeeldingen

Nieuw Noord-Amerikaans huis

Sisoje / Getty Afbeeldingen

Koelkasten met glazen panelen

Luxe keuken

Sisoje / Getty Afbeeldingen

Keuken met witte kasten en houten bekleding

Kaufman / Getty Images

Wat vind jij van de glazen deur koelkast trend? Zou je een glazen deur koelkast toevoegen aan je keuken?

Lees ook:   Dit zijn 5 eenvoudige onderhoudstaken voor het huis die u geld besparen