Verhuizen deze winter? Hier leest u hoe u zich kunt voorbereiden op een verhuizing met koud weer

Hoe zich voor te bereiden op verhuizen in de winter

Elk jaar trotseren duizenden mensen de ijskoude temperaturen en gevaarlijke omstandigheden om te bewegen tijdens de kille wintermaanden. Hoewel je misschien een aardige cent bespaart, zul je nog steeds merken dat verhuizen in deze tijd van het jaar zijn eigen reeks uitdagingen met zich meebrengt. Ijzige wegen, gevaarlijke weersomstandigheden en het vereiste onderhoud van het huis maken het bijzonder slopend. Om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent op een dergelijke verhuizing, hebben we vijf belangrijke onderwerpen gemarkeerd waarmee u rekening moet houden bij het verhuizen deze winter.

Verhuizers inhuren voor koud weer

Voor degenen die zich in ijskoude klimaten verplaatsen, raad ik ten zeerste aan om verhuizers in te huren om te helpen met het zware werk. Geloof me, als er op het laatste moment een sneeuwstorm opduikt, zul je blij zijn dat je dat hebt gedaan. Om gerenommeerde verhuizers te vinden, kunt u verhuizen bekijken.com is gelicentieerd en verzekerd netwerk van professionele verhuizers. Zodra u uw verhuisbedrijf hebt gevonden en een datum hebt vastgesteld, is het belangrijk om een back-up verhuisdatum met verhuizers te bespreken. Als vreselijk weer uw gebied treft (denk aan stroomuitval of zelfs een sneeuwvlek – god verhoede), moet het verhuisbedrijf in geval van nood een back-up verhuisdatum hebben.

Winterpreppen

Als je zelf gaat verhuizen, zorg er dan voor dat je plan de route van tevoren. Kies hoofdwegen boven verlaten binnenwegen. In het geval van sneeuw en ijs is het waarschijnlijk dat deze hoofdwegen als eerste worden vrijgemaakt. Als u een lange afstand rijdt, laat uw auto onderhouden voor de verhuizing. Zorg ervoor dat u uw banden laat onderzoeken en overweeg ze te vervangen door winterbanden, die zijn ontworpen om tractie te bieden bij het rijden door ijzige omstandigheden.

Een paar weken voor je verhuizing, bel de leverancier van hulpprogramma’s om een datum en tijd af te spreken om elektriciteit en warmte in uw nieuwe huis in te stellen. Als je de warmte een dag of twee voor de intrekdatum kunt laten lopen, zou dat ideaal zijn.

ZIE OOK: Moving.com tips voor het overzetten van uw hulpprogramma’s.

Ook bij het voorbereiden van een verhuizing, houd rekening met uw huisdieren. Tenzij u van plan bent om ze in een kleine ruimte of bench te houden, is het een goed idee om uw huisdier op de verhuisdag aan boord te nemen of onder toezicht van een hondenuitlater of vriend te houden. Helaas gaat het om een verhuisdag met veel open deuren, waardoor het voor je hond of kat gemakkelijk is om weg te rennen of te verdwalen – en dat zou zeker niet geweldig zijn om in je nieuwe huis te beginnen.

Lees ook:   Een gids om depressie tijdens een verhuizing te helpen beheren

Weerbestendige verpakking

Houd bij het inpakken rekening met de mogelijkheid van vriestemperaturen en neerslag. Als het buiten sneeuwt, ijzig en over het algemeen slushy is, moet u ervoor zorgen dat uw bezittingen worden beschermd. Waterdicht zoveel mogelijk van de verhuizing door gebruik te maken van verpakkingsartikelen zoals plastic bakken, matraszakken, plastic zakken, plasticfolie, waterdichte bewegende labels en noppenfolie. Zich herinneren: elektronica en nat weer gaan niet goed samen. Ik stel voor om alle kleine elektronica, snoeren en kabels in verzegelde plastic zakken te doen voordat je ze in dozen verpakt. Voor grotere elektronica kan het een goed idee zijn om het verhuisbedrijf die professioneel voor je te laten inpakken.

OPMERKING: Om geweldige deals te vinden voor dozen en verpakkingsbenodigdheden van UBoxes.com en UsedCardboardBoxes.com, bezoek Moving.com’s doos midden.

Vergeet bij het inpakken ook niet om laad uw auto met winterbenodigdheden. Deze omvatten: een EHBO-kit, zaklampen, batterijen, mutsen en handschoenen, schoppen, dekens, ruitenschrapers, flessenwater, snacks, opladers voor mobiele telefoons en mogelijk strooizout.

Verhuizen in de winter

Op verhuisdag, Ik raad aan om het verhuisproces in de vroege ochtend te starten. De dagen zijn aanzienlijk korter tijdens de wintermaanden – vooral voor degenen die in noordelijke klimaten wonen. Het is belangrijk om vroeg te beginnen, zodat je zoveel mogelijk daglicht hebt tijdens het bewegen. Ook als de weersomstandigheden verraderlijk zijn, zorg er dan voor dat jurk voor de gelegenheid. Draag warme mutsen, handschoenen, jassen, sjaals en praktische sneeuwlaarzen. Het kan een goed idee zijn om een thermoskan ook in te pakken met een soort warme drank.

Voordat de verhuizing begint, stel ik voor trottoirs, trappen of opritten schuiven bedekt met sneeuw en ijs. Zout gladde paden en drempels. Als je naar een grote stad verhuist, wees dan bereid om ook parkeerplaatsen op straat uit te schuiven. Als je eenmaal in huis bent, bescherm uw vloeren en ingang met een van beide plastic film of afgeplatte kartonnen dozen. Dit houdt hopelijk uw huis droog en vrij van de ijzige slush die door de verhuizers wordt meegesleurd.

Lees ook:   4 Tips voor het wegwerken van rommel voordat u verhuist

Uw nieuwe huis winterklaar maken

Zodra je bent verhuisd, is het tijd om te beginnen winterklaar maken van uw nieuwe woning. Door vooraf tijd te steken om uw huis goed voor te bereiden op de koude wintermaanden, bespaart u niet alleen geld op energierekeningen en dure huisreparaties, maar helpt u ook de staat en waarde van uw nieuwe huis te verbeteren.

Ten eerste raad ik aan om een technicus naar je huis te laten komen om een energie-audit aan huis. Dit zal bepalen of u uw isolatie, kanaalwerk of oven moet verbeteren. Meestal zal het u vertellen hoe en waar de koude lucht uw huis binnenkomt, zodat u eventuele koude luchtlekken kunt dichten. Landelijke verzekering Suggereert luchtlekken afdichten door een veeg aan de basis van eventuele deuren naar buiten te plaatsen en door kit rond uw tochtige ramen aan te brengen. Huur iemand in om controleer uw warmtekanalen voor eventuele luchtlekken in uw luchtkanaalsysteem. Heb ze ook verzegel uw zolder om extra warmteverlies te voorkomen.

Hier zijn een paar andere wintersuggesties om in gedachten te houden:

 • Wees je bewust van gevaarlijke boomtakken die mogelijk op uw huis kunnen vallen tijdens een winterstorm. Verwijder alle bedreigende ledematen en snoei struiken rond uw huis om ongelukken te voorkomen.
 • Plaats een koolmonoxidemelder op elk niveau van uw huis. Zorg ervoor dat u de batterijen regelmatig vervangt en test deze ook. Volgens de CDC, de meest accidentele koolmonoxidevergiftigingen treden op tijdens de maanden december en januari als gevolg van gas dat wordt afgegeven door ovens, kachels, generatoren, auto’s en meer.
 • Controleer uw stappen, bakstenen looppaden en opritten om ervoor te zorgen dat de structuren veilig zijn. Eventuele losse stenen, treden, enz. kunnen een loopgevaar worden bij glad nat weer.
 • Reinig uw dakgoten. Als uw dakgoten verstopt zijn met bladeren uit de herfst, maak deze dan zo snel mogelijk schoon. Puin dat in de dakgoten achterblijft, kan leiden tot een waterophoping – die vervolgens kan bevriezen en lekken in uw huis kan veroorzaken.
 • Huur een professional in om uw schoorsteen en dak te inspecteren en schoon te maken. Als u een houthaard bezit, is het vooral belangrijk om deze te laten inspecteren en reinigen voordat u de vlammen deze winter aanwakkert.
 • Controleer en vervang uw ovenfilters regelmatig tijdens de wintermaanden. Het kan een goed idee zijn om een professional bij u thuis te laten komen en de oven te inspecteren om te controleren of deze goed werkt
 • Isoleer uw leidingen om te voorkomen dat ze barsten en je huis overstromen tijdens die koude maanden. Geloof me – je zult blij zijn dat je het hebt gedaan. Volgens Landelijke verzekering, het wikkelen van uw leidingen in een soort verwarmingstape of glasvezel zal helpen voorkomen dat ze bevriezen.
 • Controleer batterijen in rookmelders. Zorg ervoor dat uw rookmelders in goede staat zijn. Huisbranden komen vaak voor in de winter vanwege veel voorkomende elektrische problemen met verwarmingsapparatuur. Blijf veilig door niet alleen uw detectoren te controleren, maar ook uw apparaten.
Lees ook:   Vestig je in je nieuwe community

Zodra u uw nieuwe huis hebt overwinterd, kunt u ontspannen en met een gerust hart genieten van het comfort van uw gezellige huis.  Veel succes en blijf warm!

Gerelateerde artikelen:

 • Hoe te bewegen in slecht weer zonder al je dingen te verpesten
 • Tips voor bewegen in de herfst (en de voor- en nadelen)
 • 14 van de beste tips voor moving day succes
 • Hoe u zich kunt voorbereiden op de eerste nacht in uw nieuwe huis
 • Uw complete gids voor de pre-move purge
 • 7 manieren om te zorgen voor een vrolijke beweging tijdens de feestdagen
 • Hoe een verhuisbedrijf te kiezen in 7 eenvoudige stappen
 • 94 Moving Hacks voor snellere, gemakkelijkere, minder stressvolle bewegingen
 • Hoe te bewegen met een peuter
 • Bewegen in de regen: 10 tips om droog te blijven en je spullen te beschermen