10 marmeren badkamerontwerpideeën die uw dagelijkse privérituelen stylen

3D render. Luxe badkamer interieur.

Marmer heeft zijn deel van de creatieve omgang gezien en is door de jaren heen een favoriet geworden in veel luxe woningen. Moderne badkamers kunnen u verrassen met materialen en vormen die u nooit hebt gematcht, maar ook met een fascinerende suite van verschillende soorten marmer geslepen en gevormd in een groot aantal moderne manieren.

Naast de 30 moderne badkamerontwerpideeën voor uw privéhemel, hebben we een handvol moderne badkamers geselecteerd die een iconisch materiaal voor luxe weergeven: marmer. Rijk geaderd of met een eigentijds rechtlijnig ontwerp, lichtgekleurd of donkergekleurd, straalt dit materiaal luxe en toewijding aan kwaliteit uit. Verschillende soorten marmer geven verschillende stemmingen en het hangt af van de visie en interpretatie van de kunstenaar om verbluffende artistieke statements of perfect uitgebalanceerde ruimtes voor persoonlijke hygiëne te creëren.

Soort van een modern interieur van een badkamer

Vilman / Getty Images

Marmeren badkamers zijn niet alleen decadent mooi, maar ook een voorbeeld voor gasten dat goede materialen in elke stijl hun weg terug vinden in onze huizen. Als u het meeste uit een marmeren badkamerontwerp wilt halen, doe dan een beroep op een specialist die uw ideeën weet te combineren met de uitgestrekte wereld van mogelijkheden die er zijn.

3d rendering wit en zwart marmer toilet en badkamer

dit26978 / Getty Afbeeldingen

Een zeer moderne marmeren badkamer design kan een zeer inspirerende combinatie van horizontaal geaderd marmer laten zien. Het Marmara White marmer (of Marmara Equator) is een uniek type marmer met donker gekleurde parallelle aderen en ziet er prachtig uit in een moderne badkamer zoals het voorbeeld hierboven. U kunt uw huis eruit laten zien en aanvoelen als een luxe hotel door de elegantie te benadrukken met marmer.

Lees ook:   4 creatieve manieren om groen in de keuken te gebruiken

3D rendering witte luxe badkamer in de buurt van raam

dit26978 / Getty Afbeeldingen

Inspiratie voor een luxe marmeren badkamer komt uit verschillende bronnen, zoals die hierboven te zien in het Penthouse Suite Garden Court Hotel in Palo Alto. Elk detail dat deze fantastische badkamer decoreert, voegt diepte en een gevoel van comfort toe. Kaarslicht en rozen naast verse, gezwollen handdoeken zijn iets dat je permanent in je badkamer zou willen zien.

Betonnen badkamer, wit bad, wastafel, loft

ismagilov / Getty Images

We hebben de creatieve klik-in elkaar geklikte marmeren tafels gezien die zeker een ruimte kunnen opfleuren, en dit ruime marmeren badkamer is nog een ander voorbeeld van hoe marmer kan worden gebruikt in moderne huizen. Laat uw badkamer aanvoelen als een spa met behulp van materialen, ruimteplanning en details en vergeet niet om het altijd op uw manier te doen.

3D-weergave van de badkamer

Explora_2005 / Getty Images

Deze fantastische residentie in Melbourne toont een stijlvolle marmeren badkamer met een reeks afgeronde designlijnen op een marmeren achtergrond. Rechtvaardig een marmeren muur verandert het algehele ontwerp, voegt diepte en een brandpunt toe in een badkamer op basis van eenvoud.  Door het toevoegen van dramatische verlichting wordt het effect van design versterkt en ontstaat er een gezellige sfeer.

Luxe badkamerinterieur met glazen deur

ExperienceInteriors / Getty Images

Rijk geaderd marmer in de badkamer kan de ruimte splitsen als een artistiek statement. Door het toevoegen van warme houten kasten wordt dit effect verdund tot een warm en uitnodigend gevoel. De zebrakunst aan de muur geeft de ruimte een wild gevoel, terwijl de algehele sfeer wordt ondergedompeld in helder natuurlijk licht. U zult verrast zijn om te zien hoeveel prachtige details er te vinden zijn in het luxe penthouse waartoe deze badkamer behoort.

Lees ook:   10 kerstkaartweergave-ideeën die uw mooiste kaarten laten zien

3D render. Luxe badkamer interieur.

Tellioglu / Getty Afbeeldingen
Een marmeren badkamer gescheiden van de slaapkamer door alleen een glazen wand is niet voor iedereen. Veel mensen hebben het gevoel dat privacy ontbreekt in deze ruimtes, maar ze hebben de macht om je te ontdoen van vooroordelen. Dit prachtig verlichte marmeren badkamer in dit Lake House ontworpen door architect Igor Sirotov dient als inspiratie voor degenen die de voorkeur geven aan een open eigentijds ontwerp.

Witte wastafelmeubel in een zwarte badkamer getint

ismagilov / Getty Images

Marmeren badkamerontwerp in rustgevende kleuren is te vinden in resorts, evenals privéwoningen. Het bovenstaande voorbeeld komt uit het interieur van de weelderige Villa Kishti en het leert ons dat ruime badkamers er geweldig uit kunnen zien wanneer ze in marmer worden gekleed door iemand met oog voor detail. Ontspanning en een goede gezondheid worden sterk beïnvloed door de keuze van materialen, kleuren, patronen en licht.

Soort van een modern interieur van een badkamer 3D

Vilman / Getty Images

Een rustige marmeren badkamer hoeft niet ruim te zijn om aan al uw behoeften te voldoen. Het moet gewoon slim zijn. U kunt het meeste uit uw badkamerindeling halen door het bad en de douche dicht bij elkaar te plaatsen. Gebruik deze infographic om door lay-outideeën te navigeren en marmer als het focusmateriaal te beschouwen – het is verbazingwekkend hoe dit materiaal uw ontspanning en rust kan verbeteren!

Loft Badkamer

asbe / Getty Afbeeldingen

In een fantastisch penthouse-appartement in Londen fungeert deze marmeren badkamer hierboven als een privé-toevluchtsoord waar het lichaam de zegen van netheid ontvangt. Van top tot teen gekleed in marmer en voorzien van een gastvrije marmeren douche, dit badkamerontwerp bevat een stralend ontwerp dat modern leven waardig is.

Lees ook:   Koel blijven: hoe de juiste airco-eenheid te kiezen

Geniet en laat ons weten welke jouw favoriet is!