4 manieren om van je huis het leven van de Housewarming Party te maken

Het is normaal om een housewarming-feest te willen geven nadat je je in je nieuwe kot hebt gevestigd. Wat is er mooier dan samen met familie en vrienden trots te genieten van de schoonheid van je huis? Een onbeperkt entertainmentbudget en tijdlijn, om te beginnen. Gebeurt dat niet?

Gasten zullen nog niet verwachten dat je nieuwe woning wordt versierd met alle toeters en bellen, maar een paar doordachte aanrakingen kunnen een lange weg gaan in de indruk die ze hebben. Spoiler alert: deze aanrakingen vereisen niet veel tijd, geld of expertise op het gebied van evenementenplanning.

Hier zijn enkele ideeën om uw housewarming-feest op de stijlvolle manier te starten. Prosit!

Werp wat licht op de elementen van een ambient mood

Verlichting is een fundamenteel onderdeel van een omgevingssfeer. De overvloed, of het gebrek daaraan, kan stemmingen beïnvloeden, vooral op een evenement. Omdat het partijbudget waarschijnlijk niet meerdere kroonluchtersuitspattingen zal ondersteunen, laten we eens kijken naar andere manieren om warmte toe te voegen.

Twinkelende lichten, ook bekend als feeënlichtjes, zijn kleine, draaibare lichtjes die veel elegantie uitstralen. Enkele eenvoudige manieren om ze aan elkaar te rijgen? Degenen die streven naar een klassieke look kunnen er een bereiken door ze toe te voegen aan orkaanvazen. Als zuidelijke charme meer je forte is, draai dan wat in mason jars. Heb je een open haard? Wikkel de lichten om wat boomstammen.

Als het gaat om uw achtertuin of terras, zal buitenslingerverlichting een stralende achtergrond vormen. Als je alleen een klein terras hebt, hang ze dan aan het plafond met verwijderbare haken. Degenen met achtertuinen zullen worden geïnspireerd door deze 20 dromerige manieren om lichten op te nemen. Heb je een zwembad? Laat er wat kaarsen of waxinelichtjes in zweven voor een luxe luxe gloed.

Lees ook:   Een studenten verhuisservice inschakelen?

Een goede vuistregel bij het kiezen van verlichting: omdat “warme” temperaturen gezelligheid kunnen bevorderen, worden ze aanbevolen voor partijen-2700-3000K op de temperatuurschaal.

Kleed uw huis aan met feestelijke details

Hoe kan uw huis worden aangekleed voor een geïmproviseerd evenement wanneer het vrijwillig wordt aangeboden om het feestpad te zijn? Het zit hem allemaal in de decoratieve details. Je kunt stukken in je esthetiek opnemen die de sfeer vrolijk houden – zonder ‘college dorm party’ te schreeuwen.

Oversized wijnglazen voegen een feestelijk element toe en kunnen ook dienst doen als ijsemmers voor flessen wijn of bier. Als je een paar oude bierflesjes vasthoudt, kun je ze ophangen als bloemenvazen zoals deze bruiloft deed. Wie wist dat bier zo adembenemend kon zijn?

Koffietafel boeken-of beter gezegd cocktailboeken – maak een gedurfd statement dat je kunt gebruiken. Vintage Cocktails en Tequila Spotvogel zijn populaire boeken die esthetisch aantrekkelijk en utilitair zijn, met verschillende drankrecepten om te proberen tijdens het feest.

Hier is nog een idee om op te juichen: als je een barkar bezit, toon dan afdrukken van feestelementen, zoals champagne, erboven. Etsy heeft tonnen bar cart art die je kunt downloaden en afdrukken bij aankoop. Party art wordt echter niet gedegradeerd tot barkarren. Toon overal waar u een feestelijk gevoel wilt oproepen.

Leg de lat hoog met een mobiel partystation

Je bent waarschijnlijk niet verbaasd over de barkar segue. Barkarren zijn een trendy manier geworden om van alles en nog wat te laten zien, vooral alcohol en feestdecor. Het beste deel? Ze kunnen worden uitgerold naar waar het feest ook is. Dat is dienst.

Lees ook:   Bewegen en schudden: hoe angst tijdens een verhuizing te minimaliseren

Groene vingers? Laat planten op je karretje zien om een prachtige overdekte barkarnentuin te creëren. Over leven in een feestje gesproken! Hier zijn nog 25 creatieve manieren om een barkar te gebruiken.

Het feest hoeft niet binnen te stoppen. Creëer je eigen biertuin in de buitenlucht met een buitenbartafel of kruiwagen (bierbarrow, iemand?) met drankjes op ijs.

Geef prioriteit aan wat ervoor zorgt dat gasten rechtop gaan zitten en opletten

Als het gaat om hosting, leun dan niet achterover en verwacht dat zitplaatsen zullen gebeuren. Nogmaals, het is begrijpelijk als je geen zitoverschot hebt bij het intrekken, maar een beetje improvisatie zorgt ervoor dat je gasten het comfort hebben dat ze nodig hebben om achterover te leunen en te ontspannen.

Stapel wat kussens en plaids om extra zitplaatsen in je leefruimte te creëren. Deze trend is vrij populair voor bohemien diner picknicks in de achtertuin, waardoor een ontspannende buitenruimte ontstaat zonder stoelen! Haal wat inspiratie uit dit diner in de achtertuin.