7 manieren om te zorgen voor een vrolijke beweging tijdens de feestdagen

Verhuizen tijdens de vakantie

Fijne Feestdagen!

Terwijl anderen gretig de ornamenten van vorig jaar uitpakken, zit jij vast aan de minder dan hulstachtige jolige taak om je feestelijke decor in te pakken. Of u nu door het hele land of naast de deur verhuist, verhuizen tijdens de vakantie is geen gemakkelijke taak. Naast alle seizoensgebonden afleidingen, heb je nu ook te maken met het plannen van een verhuizing.

Gelukkig betekent verhuizen niet dat je deze feestdagen in een Grinch moet veranderen – toch niet als je goed voorbereid bent. Om ervoor te zorgen dat uw aanstaande verhuizing zo vrolijk en helder mogelijk is, hebben we een lijst opgesteld met waar u rekening mee moet houden bij het verhuizen tijdens ‘de mooiste tijd van het jaar’.

Timing

‘Tis het seizoen om te verhuizen (soort van)! Hoewel het niet echt als “piekverplaatsingsseizoen” wordt beschouwd, kunnen de feestdagen een extreem drukke tijd zijn voor verhuizers. Het zijn immers ook mensen met vakantieverplichtingen. Dit betekent dat als u van plan bent om een verhuisbedrijf in te huren, het belangrijk is om zo snel mogelijk een betrouwbare service te boeken.

Houd er ook rekening mee dat verhuizen op een vakantieweekend meer kost dan verhuizen op een niet-vakantie. Als u een doe-het-zelf-verhuizing plant, zal vakantieverkeer een zorg zijn, omdat de wegen vollopen met vakantiegangers en reizigers. Bloomberg meldt dat de drukste fysieke winkeldag van het seizoen “Super Saturday” is, ook bekend als de zaterdag voor eerste kerstdag. Andere drukke winkeldagen zijn Black Friday en, voor last minute shoppers, de week voor kerst. De Amerikaanse ministerie van Transport stelt dat de Thanksgiving-, Kerst- en Nieuwjaarsperiodes tot de drukste reistijden van het jaar behoren. Ter info: Thanksgiving Day is toevallig een van de zwaarste langeafstandsreisdagen voor voertuigen. Gezien deze informatie is het waarschijnlijk het beste om deze dagen niet te bewegen, als je kunt.

Begroting

Met alle cadeau-aankopen en reiskosten die tijdens de vakantiemaanden worden gemaakt, is het al moeilijk genoeg om deze tijd van het jaar op een budget te blijven. Tel daar de verhuiskosten bij op – van dozen tot verhuizers – en je zult waarschijnlijk op zoek moeten gaan naar andere manieren om dit seizoen de broekriem aan te halen. Maak je (nog) geen zorgen. Als u verhuizers inhuurt, houd er dan rekening mee dat je kunt misschien een paar dollar besparen door een midweekse verhuizing te landen. Vermijd verhuizen tijdens een vakantieweekend wanneer verhuisbedrijven mogelijk te weinig personeel hebben.

Lees ook:   Grootste verpakkingsfouten van verhuisexperts

U kunt ook kijken naar kostenefficiënte alternatieven zoals huurtrucks of draagbare bewegende containers. Deze containers zijn ook geweldig voor opslag, als u van plan bent om uit te pakken nadat de vakantie is afgelopen. Andere manieren om de kosten laag te houden: vermijd het betalen voor verhuisdozen door lokale slijterijen, kantoren te doorzoeken, Craigslistof U-Haul Box Ruilen voor gratis kartonnen dozen; hergebruik uw oude krant, tijdschriften, dekens en handdoeken om uw bezittingen te dempen, in plaats van noppenfolie te kopen; en rekruteer vrienden en familie voor een doe-het-zelf verhuizing.

Verpakking

Als je leeft voor de vakantiegeest, dan is er niets deprimerender dan een onversier huis tijdens de maanden november en december. Om te voorkomen dat je je depressief voelt als je eenmaal in je kot bent, raad ik je aan om je kerstdecor, cadeauverpakking, cadeaus en vakantiegarderobe in aparte en duidelijk gelabelde dozen in te pakken. Vraag de verhuizers om ze in je woonkamer te zetten wanneer ze bij je nieuwe huis aankomen. Zo kun je je vakantieschatten uitpakken zodra je aankomt. Hoewel je misschien geen zin hebt om elk ding uit te pakken voor Nieuwjaar, kun je – op zijn minst – je nieuwe trap versieren met een feestelijke slinger.

Donaties

Het doneren van je spullen is misschien niet het meest opwindende deel van verhuizen, maar het is zeker een geschikt ding om te doen tijdens de feestdagen. Gelukkig zijn goede doelen zoals Goodwill, Habitat voor de mensheid en Het Leger des Heils haalt uw te redden spullen graag gratis op. U moet ook uw bonnetjes opslaan, omdat de feestdagen het einde van het belastingjaar markeren. Deze donaties kunnen meer dollars in uw eigen zakken stoppen – en na een dure verhuizing is dat een goede zaak!

Lees ook:   Overweeg uw televisie-opties

Weer

Helaas heb je het weer op de verhuisdag niet in de hand. Als u verhuist van of naar koudere delen van het land, zoals het noordoosten en het midwesten, wees dan voorbereid op koude – soms ijskoude – temperaturen. Van ijzige wegen tot witte sneeuwstormen, het vakantieseizoen kan gevaarlijke winterse weersomstandigheden inluiden, wat ernstige uitdagingen vormt om te bewegen. Gelukkig zijn er stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je wintDe verhuizing verloopt zo soepel mogelijk.

Zorg ervoor dat je de juiste verhuisbenodigdheden en winterklare kleding hebt om met verraderlijke omstandigheden om te gaan. Laarzen, mutsen, handschoenen, schoppen en zout kunnen nodig zijn. Verpak je spullen in zoveel mogelijk waterdichte plastic bakken. Pas op voor gladde trottoirs en trappen. En Vergeet niet om uw warmte en elektriciteit aan te zetten in uw nieuwe huis tegen de tijd dat u aankomt.

Zorgen van de familie

Als je van plan bent om je kinderen midden in het schooljaar te ontwortelen, wees dan bereid om ze te helpen met deze aanpassingsperiode. Zorg ervoor dat hun belangrijke documenten en schoolrecords dienovereenkomstig worden overgedragen aan de nieuwe school. Voor het grootste deel betekent dit transcripties; rapportkaarten; immunisatierecords; eventuele academische tests die het kind heeft ondergaan; en andere verschillende bestanden en records. Ik stel voor om contact op te nemen met de oude school voor meer informatie over hoe u deze documenten veilig kunt overbrengen naar de nieuwe school. De meeste scholen hebben een vakantievakantie tussen kerstavond en oud en nieuw. Dus hopelijk kun je in deze periode uitpakken en je kinderen helpen zich aan te passen aan de nieuwe plek. Voor meer informatie over het vinden van de beste scholen voor uw kinderen, bekijkt u de tools en schoolrapporten van Moving.com.

Lees ook:   9 verborgen borden om op te letten bij uw nieuwe buurtzoektocht

Veiligheid

Helaas lijken home invasions en overvallen toe te nemen tijdens de feestdagen. SafeWise meldt (volgens de FBI) dat er elk jaar 400.000 inbraken plaatsvinden in de VS tijdens de maanden november en december. Naar mijn mening is het beter om veilig te zijn dan sorry. Het laatste wat je wilt dat er gebeurt, is een inbraak deze kerst. Om dat te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u een beveiligingssysteem instelt voor of vlak na uw verhuizing. Bel uw beveiligingssysteemprovider een paar weken voor de verhuizing om een tijd in te plannen waarop ze naar buiten kunnen komen en het systeem in uw huis kunnen installeren.

Nadat je klaar bent met inpakken en plannen, leun je achterover en drink je wat eiernog. Je bent in een mum van tijd de hal van je nieuwe huis aan het uitrusten!

Gerelateerde artikelen:

  • Verhuizen deze winter? Hier leest u hoe u zich kunt voorbereiden op een verhuizing met koud weer
  • Is verhuizen in de winter de juiste keuze voor u? Dit is wat u moet weten
  • Tips voor bewegen in de herfst (en de voor- en nadelen)
  • Hoe te bewegen in slecht weer zonder al je dingen te verpesten
  • Verhuizen met kinderen? Hier leest u hoe u de overgang zo naadloos mogelijk kunt maken
  • Uw complete gids voor de pre-move purge
  • Verhuizen met kinderen? Hier zijn onze toptips om het proces gemakkelijker te maken
  • Hoe een verhuisbedrijf te kiezen in 7 eenvoudige stappen
  • 14 van de beste tips voor moving day succes
  • Wanneer is de beste tijd om te verhuizen?