Matras vergelijking: Casper vs. Leesa

Opgemaakt bed met schone witte kussens en lakens in de schoonheidskamer.

Volwassenen hebben zeven of meer uur slaap per nacht nodig voor hun gezondheid en welzijn. Als uw huidige matras het niet snijdt, wilt u misschien een Casper of Leesa volledig schuimbed-in-een-doos matras proberen, waarvan beide zijn gezegd dat ze de slaapervaring van gebruikers verbeteren.

Heb je moeite om te kiezen tussen de twee? Hier is een zij-aan-zij vergelijking van Casper versus Leesa om u te helpen beslissen welke voor u geschikt is. Dit is het moment om je matraskennis te vergroten en een beslissing te nemen waar je goed op kunt slapen.

De Casper Original Matras vs. de Leesa Original Matras

Het is essentieel om “appels met appels” te vergelijken om verwarring over functies, voordelen en voordelen te voorkomen. Hoewel zowel Casper als Leesa hybride modellen aanbieden, richt dit artikel zich op de originele volledig schuimmodellen van beide bedrijven.

Laten we eens kijken waar deze matrassen van gemaakt zijn:

 • De Casper Original Matras heeft drie lagen gecertificeerd CertiPUR-US schuim. De toplaag, bekend als de Airscape, is een ademend premium polyurethaanschuim. Gezoneerd ondersteuningsgeheugenschuim zorgt voor de tweede laag. De laatste laag is een duurzame basis van polyurethaanschuim die is ontworpen om verzakking en zinken te voorkomen. Dit 11-inch matras maakt gebruik van de Airscape-technologie om je de hele nacht koel te laten slapen.
 • De Leesa Original Matras heeft drie lagen CertiPUR-US-gecertificeerd schuim omhuld in een verwijderbare keperstofhoes. De bovenste laag is 2 inch ademend koelschuim. De tweede laag heeft contourend traagschuim dat zorgt voor drukontlasting. De laatste laag biedt een 6-inch kernsteunschuimbasis. Deze 10-inch matras biedt verkoeling met zijn toplaag van ademend schuim.

Hoe zit het met comfort?

 • Het Casper Matras wordt door Casper beoordeeld als ‘stevig’. Het geperforeerde, ademende schuim helpt de warmte te verminderen – een aartsvijand voor hete slapers. Amazon-klanten zeggen dat ze hun rug-, nek- en schouderpijn verlicht vonden na het slapen op de matras – sommige recensenten op de website van Casper vergeleken hun ervaring zelfs met slapen op een wolk terwijl het traagschuim zich aanpast en zich rond het lichaam vormt.
 • De Leesa Matras is beoordeeld als medium-firm, rangschikking vijf tot zeven op een stevigheidsniveau van één tot 10. Sommige Amazon-klanten zeggen dat ze de Leesa Original stevig vonden, maar nog steeds vormvast en ondersteunend, wat helpt bij het verlichten van lichaamspijn. Klanten op de website van Leesa zeggen dat de Original matras de hele nacht door een constant koele slaaptemperatuur biedt.
Lees ook:   Hoe u uw thuisgymnastiek goedkoop kunt instellen

Pro Tip: Matrassen worden traditioneel beoordeeld als zacht, medium of stevig. Houd er rekening mee dat comfort en stevigheid (of het gebrek daaraan) voor elke slaper anders zijn, dus profiteer van casper’s en leesa’s gratis proefperiode van 100 nachten.

Hoeveel kosten deze matrassen?

Voor een zij-aan-zij vergelijking van Capser en Leesa matras prijzen, zie de onderstaande grafiek:

Casper Matras maat Casper Prijs (MSRP) Leesa Prijs (MSRP)
Tweeling 595 euro 699 euro
Twin XL 695 euro 749 euro
Vol 995 euro 799 euro
Koningin 1.095 euro 874 euro
Koning 1.295 euro 1.049 euro
CAL Koning 1.295 euro 1.049 euro

*Prijzen vanaf 05/04/

Zijn er opmerkelijke winkelvoordelen?

Zowel Casper als Leesa bieden overvloedige winkelvoordelen die de klant, de gemeenschap, ten goede komen, en het milieu.

Casper voordelen

Casper-shoppers kunnen profiteren van frequente promoties en kortingen. Aanbiedingen variëren, dus misschien wilt u zich aanmelden voor hun nieuwsbrief om vroeg te horen over matrasverkoop en andere promoties. Als u een korte enquête beantwoordt, kunt u $ 125 besparen die kan worden toegepast op elke Casper-aankoop van $ 1.250 of meer.

Casper biedt gratis verzending, levering en retouren. Het bedrijf biedt ook een “beste slaap van je leven of je geld terug” proefperiode van 100 nachten en een beperkte garantie van 10 jaar. Bestel online of doe een proefslaapje in een van casper’s 2.000 winkels in het hele land.

Volgens hun site gelooft Casper “dat het verbeteren van de manier waarop de wereld slaapt ook het verbeteren van onze gemeenschappen en onze impact op de planeet betekent.” In samenwerking met organisaties zoals Sense of Home en International Rescue Committee heeft Casper meer dan 70.000 slaapproducten gedoneerd aan mensen die een slaapplaats nodig hebben. Oude lakens, beddengoed en kussens kunnen worden gerecycled bij geselecteerde Casper-winkels in een poging om de impact op het milieu te verminderen.

Lees ook:   Hoe u uw eigen badkamer in Japanse stijl kunt maken

Leesa voordelen

Leesa’s shoppers kunnen profiteren van frequente promoties en verkopen. Maar net als bij Casper kunnen deals en prijzen veranderen, dus meld je aan voor de nieuwsbrief van Leesa om op de hoogte te blijven van promoties en aanbiedingen. Wat er ook gebeurt, u kunt met vertrouwen winkelen, want Leesa biedt een matrasproef van 100 nachten, een garantie van 10 jaar, 0% financieringsopties, gratis verzending in drie tot zes dagen en probleemloze retourzendingen. Leesa biedt ook een White Glove Delivery-optie voor $ 150, inclusief levering aan de kamer van uw keuze, opstelling en de verwijdering van verpakking en uw oude matras door een team van twee personen.

Leesa’s slogan is “Makers of good”, wat verwijst naar het sociale impactprogramma van het bedrijf. Voor elke tien verkochte matrassen doneert Leesa één matras aan een goed doel. Sinds de oprichting heeft Leesa meer dan 36.000 matrassen gedoneerd aan organisaties en opvangcentra. En als B Corp-certificering zet Leesa zich in voor de hoogste principes van milieu- en sociale impact.

Reviews van deze matrassen

The Casper Original Matras beoordelingen

J.D. Power’s 2019 Mattress Satisfaction Report rangschikt Casper als de op een na hoogste klanttevredenheid onder bed-in-a-box matrassen. Architectural Digest beschouwde het als “de perfecte matras volgens de architectuurwetenschap.” Klanten lijken het daarmee eens te zijn, waardoor Casper meer dan 27.000+ 5-sterren klantrecensies krijgt.

De Leesa Original Matras beoordelingen

Met meer dan 19.650 beoordelingen ontving de Leesa-matras een 4,5 van de 5 sterren, waarvan 13.000+ 5-sterren klantrecensies. Klanten bevelen de Leesa aan als een uitstekend matras voor zij- en rugslapers, omdat het drukpunten verlicht.

Casper vs. Leesa voor-en nadelen

De Casper Original Matras

Pros Tegens
 • Gezoneerd traagschuim biedt zachtere ondersteuning onder de schouders en stevigere ondersteuning voor de onderrug en taille
 • Matras herwint zijn volume in een uur na het uitpakken
 • Royale proefperiode van 100 nachten slaap
 • Aantrekkelijke prijs
 • Een boxed matras is zwaar en kan moeilijk zijn voor één persoon om naar de slaapkamer te verhuizen (geschat gewicht van de Casper queen matras is 87 pond)
 • Extra kosten voor thuisinstallatie
 • Klanten merkten consequent een eerste geur op na het uitpakken (wat gebruikelijk kan zijn voor traagschuimmatrassen)
 • Iets duurder dan Leesa
Lees ook:   De beste matrassen voor zijslapers

De Leesa Original Matras

Pros Tegens
 • De herstellaag van traagschuim zorgt voor een consistente drukontlasting
 • Matras herwint volume in drie tot vier uur na het uitpakken
 • Royale proefperiode van 100 nachten slaap
 • Aantrekkelijke prijs
 • Iets betaalbaarder dan Casper
 • Een boxed matras is zwaar en kan moeilijk zijn voor één persoon om naar de slaapkamer te verhuizen (geschat gewicht van de Leesa Original queen matras is 76 pond).
 • Extra kosten voor levering van witte handschoenen
 • Klanten merkten consequent een eerste geur op na het uitpakken (wat gebruikelijk kan zijn voor traagschuimmatrassen)

Pro Tip: Zorg ervoor dat u het matras plaatst waar u het wilt hebben voordat u de doos opent.

Veelgestelde vragen

Wat is beter: Leesa vs. Casper?

Bij het analyseren van de twee ontdekten we dat de functies, het gevoel, de voordelen en de voor- en nadelen extreem op elkaar lijken. We raden aan om een lijst te maken van uw persoonlijke matras must-haves en zowel Casper als Leesa te analyseren op basis van die behoeften.

Bieden Casper en Leesa andere soorten matrassen aan?

Casper biedt drie matrasopties: de Original, de Element en de Wave Hybrid. Leesa biedt ook drie matrasopties: de Original, de Hybrid en de Legend.

Wat is het verschil tussen Casper en Leesa matrassen?

Hoewel zowel Casper als Leesa schuimmatrassen zijn, biedt Casper’s tweede laag gezoneerd traagschuim zachtere ondersteuning onder de schouders met stevigere ondersteuning rond de onderrug en taille. Leesa’s herstellaag van traagschuim zorgt voor een consistente drukontlasting.