Zomer Verhuistips

paar dat wijn drinkt

Voor miljoenen Amerikanen is de zomer de beste tijd om te verhuizen – de kinderen zijn niet naar school, het weer is mooi en het seizoen voor het kopen van een huis is op zijn hoogtepunt. In feite vindt 11 tot 13 procent van alle bewegingen plaats tijdens de zomermaanden in vergelijking met acht procent of minder tijdens de andere maanden van het jaar.1.

Verhuistips en advies maken verhuizen gemakkelijker

Om de 19 miljoen Amerikaanse huishoudens te helpen die elk jaar verhuizen2 , Moving.com, een toonaangevende online bestemming voor verhuisgerelateerde bronnen beheerd door Move, Inc. (NASDAQ: MOVE), heeft vandaag een handige zomerse tijdlijn vrijgegeven met nuttige tips over hoe huizenkopers en verkopers snel georganiseerd en gemakkelijk voorbereid kunnen worden op een naadloze overgang naar hun volgende huis.

“Verhuizen kan voor veel mensen een zeer stressvolle en chaotische ervaring zijn, vooral als je een gezin verhuist of als je een nieuwe huiseigenaar bent,” zei Tricia Smith, vice-president bij Move, Inc., exploitant van Moving.com. “Bij Moving.com begrijpen we de ins en outs van hoe we de verhuisdag moeten plannen. Door middelen te bieden die complexe beslissingen vormen, zoals het gemakkelijk vinden van gelicentieerde verhuizers, en door consumenten in contact te brengen met een breed scala aan experts en nuttige tips, hopen we het proces van verhuizen zo stressvrij mogelijk te maken. “

Hieronder vindt u tips en advies voor huizenkopers, verkopers en huurders die deze zomer een verhuizing plannen.

4 weken vanaf de verhuisdatum

Organiseer je en begin met het informeren van de juiste mensen en bedrijven dat je binnenkort verhuist en geef ze een datum om de service door te sturen of te beëindigen. Ga op zoek naar erkende en professionele verhuisbedrijven, verhuisgidsen en relevante kortingsbonnen.

 • Als u een professionele verhuizer gebruikt, vraag dan offertes aan van meerdere verhuisbedrijven om de beste deal te krijgen die geschikt is voor u en uw behoeften. Stel veel vragen, zoals of ze al dan niet bindende offertes geven en wat voor soort verzekering is inbegrepen. Zorg ervoor dat u met hen praat over de verschillende opties die beschikbaar zijn met full-service verhuizingen, zoals in- en uitpakdiensten en het leveren van dozen en verpakkingsbenodigdheden.
 • Belangrijke documenten zoals de schoolgegevens van uw kind moeten mogelijk toegankelijk zijn tijdens uw overgang. Zorg ervoor dat u deze items opzij legt en kopieën van eventuele records voor uzelf maakt, voor het geval u vergeet in welke doos ze zijn verpakt.
 • Gebruik de gratis Moving.com Address Changer-service om tijd te besparen en ervoor te zorgen dat u alle grond hebt afgelegd die nodig is om uw verhuizing naadloos te laten verlopen. Vul adreswijzigingsformulieren in voor schuldeisers, artsen en persoonlijke zorgverleners. Plan accountsluitingen voor afvalverwijdering, tuinders, ongediertebestrijding, enz., En draag hulpprogramma’s of andere services over die bij u horen.
Lees ook:   Container verplaatsen zonder toegestane goederen

3 weken vanaf de verhuisdatum

Zodra je een verhuizer hebt geselecteerd, begin je met het inventariseren van je bezittingen en hun waarde en beslis je wat er met je meegaat naar je volgende huis.

 • Begin met het opruimen van kasten, laden en opslagruimten van je huis en verdeel dingen in categorieën: ‘inpakken’, ‘recyclen’ en ‘aan vriend geven’. Je kunt altijd een garage sale houden of oude spullen doneren aan een goed doel. Dit maakt de inpakdag een stuk eenvoudiger en u kunt het totale gewicht verminderen waarvoor u betaalt om te verhuizen.
 • Als u zelf verhuist of een selfservice-verhuizing contracteert, pak dan de items in waarvan u weet dat u ze niet nodig hebt tot 30 dagen na de verhuizing. Het zal geweldig voelen om vroeg aan de slag te gaan.
 • Maak indien mogelijk foto’s van kamers en gebieden in het huis of appartement waar u naartoe gaat verhuizen, zodat u kunt beginnen na te denken over de plaatsing van meubels, kunstwerken en andere items. Dit zal helpen tijd te besparen, hoofdpijn … en geld… op verhuisdag.

2 weken vanaf verhuisdatum

Als u ervoor kiest om niet te profiteren van full-service verhuizerverpakkingsdiensten, of van plan bent om het zelf te doen en een vrachtwagen te huren, begin dan met het verpakken van dingen in dozen. Zoek de logistiek van de verhuizing uit, reisplannen en of er andere gespecialiseerde plannen moeten worden gemaakt.

 • Als u een professionele verhuizer gebruikt, zoek dan uit welke items op hun lijst met “niet-toegestane items” staan en gooi die items weg of zoek een manier om ze afzonderlijk te vervoeren.
 • In plaats van platen te stapelen, verpak je ze verticaal; ze zullen op deze manier veiliger reizen.
 • Als u over lange afstanden verhuist, onthoud dan reisarrangementen voor uw huisdieren. Er zijn exclusieve luchtvaartmaatschappijen voor huisdieren beschikbaar, zoals Pet Airways, maar reguliere luchtvaartmaatschappijen hebben ook reisopties voor huisdieren.
 • Als je jonge kinderen hebt, wil je misschien kinderopvang regelen, zodat je 100% gefocust kunt zijn op de verhuisdag en je kleintjes veilig en druk blijven met leuke activiteiten.
 • Plan “verhuis” schoonmaakservice, tapijtreinigers en verwijdering van zware apparaten indien nodig voor opce je bent uit het huis dat je ontruimt. Zelfs als u uw huidige huis verkoopt, is het een leuk welkom voor de kopers om naar een schoon en opgeruimd huis te verhuizen.
Lees ook:   10 adviezen voor het vestigen in een nieuwe stad in 2017

1 week vanaf de verhuisdatum

Zet waardevolle spullen opzij en houd die bij je. Maak schoon voordat je verhuist en laat je huis of appartement net zo schoon achter als toen je ging wonen.

 • Zorg ervoor dat de details voor het betalen van het verhuisbedrijf zijn geregeld. Sommige vereisen postwissels of kassiercheques bij levering; ken hun beleid van tevoren om stress op de verhuisdag te voorkomen.
 • Begin met het eten van al het bevroren voedsel dat je hebt, of geef ze aan een buurman of vriend. Op deze manier hoef je ze niet weg te gooien op een verhuisdag, of je zorgen te maken over het inpakken van een ijskist.
 • Denk ook aan benodigdheden voor het beheren van de verhuisdag, zoals het beperken van uw huisdieren en het anticiperen op de hoeveelheid tijd die u nodig heeft.
 • Plaats benodigdheden zoals toiletartikelen, toiletpapier, vodden, “must-have” kookbenodigdheden en organiseer ze in dozen met de vermelding “eerst open”, zodat het gemakkelijk is om de eerste items te vinden die je bij de hand wilt hebben op die eerste paar dagen dat je in je volgende huis bent. Vergeet de zaklamp niet!
 • Maak indien mogelijk nog een laatste rondleiding door de nieuwe locatie en identificeer locaties voor het afsluiten van water en gas, evenals de elektriciteitskraan voor het geval er iets gebeurt in de eerste paar dagen, zodat u voorbereid bent. Misschien is het slim om ook een nieuwe doos met gloeilampen in te leveren!

Verhuisdag en daarna

Maak nog een laatste wandeling en zorg ervoor dat er niets vergeten of over het hoofd is gezien. Zorg er ook voor dat alle deuren en ramen op slot zijn en schakelaars zijn uitgeschakeld, dan ben je op weg naar je nieuwe huis of appartement.

 • Ga terug naar de foto’s die je hebt gemaakt toen je begon in te pakken. Nu kunt u de verhuizers of degenen die u helpen precies laten zien waar alles naartoe gaat met foto’s.
 • Pak één kamer tegelijk uit volgens basisbehoeften, te beginnen met de keuken en ten minste één badkamer… en vergeet niet om zo vroeg mogelijk op de dag een bed op te maken als je die avond in je huis slaapt! Vergeet niet dat je niet alles op één dag of zelfs in één week hoeft uit te pakken.
 • Nadat je je een beetje hebt gevestigd, stel je jezelf voor aan enkele buren, vraag je om advies over de beste plekken om te eten, boodschappen doen, enz. Op deze manier voel je je onderdeel van de gemeenschap en kun je een aantal geweldige lokale tips krijgen.
Lees ook:   Wat als laatste in te pakken bij een verhuizing

1 De American Moving and Storage Association
2 Amerikaanse volkstelling

Gerelateerde artikelen:

 • Hoe een verhuisbedrijf te kiezen in 7 eenvoudige stappen
 • 5 belangrijke vragen om te stellen voordat u een verhuisbedrijf inhuurt
 • 12 tips voor verhuizen tijdens het hoogseizoen
 • Verhuizen naar uw eerste appartement? Tips voor wat je nodig hebt
 • 14 van de beste tips voor moving day succes
 • Tips om van een kleine stad naar een grote stad te gaan
 • 6 dingen om te weten bij het verhuizen tijdens de vierde juli-vakantie
 • 9 tips voor bewegen in de zomerhitte
 • Hoe een postbus in te stellen wanneer u beweegt
 • Een Garage Sale gooien? Gebruik deze Foolproof Checklist