9 manieren om geld te besparen met zelf te verhuizen

paar laden vrachtwagen

Geld besparen is veruit de belangrijkste reden waarom veel huiseigenaren kiezen voor doe-het-zelf verhuizen boven andere soorten verhuisopties. Maar wat u misschien niet weet, is dat door een paar eenvoudige tips te volgen, u niet alleen nog meer geld bespaart, maar dat u ook nog meer kunt genieten van de voordelen van het zelf doen.

Stel vragen, ontvang aanbevelingen

Als je iemand kent die onlangs een doe-het-zelf-verhuizing heeft afgehandeld, stel hem dan vragen over de ervaring. Als ze een verhuiscontainerbedrijf gebruikten, hoe presteerde het bedrijf dan? Zijn uw artikelen op tijd en in goede staat aangekomen? Zou u dit verhuiscontainerbedrijf aanbevelen? Iets meer betalen voor een betrouwbaar verhuiscontainerbedrijf kan u honderden dollars besparen op kapotte of beschadigde items veroorzaakt door een onervaren of goedkoop verhuisbedrijf.

Onderhandelen

Bij het kiezen van een verhuiscontainerbedrijf, onderhandel dan met hen om te zien of er manieren zijn waarop u uw huurkosten kunt verlagen. Als u bijvoorbeeld uw eigen dolly of bewegende dekens heeft, kijk dan hoeveel uw tarief kan worden verlaagd als u die van hen niet gebruikt. Zelfs als het bedrijf dat u wilt gebruiken niet kan onderhandelen over tarieven, zijn ze misschien bereid om gratis een paar extra’s in te gooien. Als het verhuiscontainerbedrijf of de vrachtwagenverhuur bijvoorbeeld opslagservices aanbiedt, kunt u ze mogelijk een gratis maand opslag geven als u een container of vrachtwagen van een bepaalde grootte huurt.

Koop geen dozen, vind ze

Verhuisdozen zijn niet zo duur om afzonderlijk te kopen, maar als je bedenkt hoeveel je er nodig hebt om een heel huis te verplaatsen, kunnen de kosten vrij snel oplopen. Dus waarom zou je ze kopen als er zoveel dozen gratis beschikbaar zijn? Elk warenhuis, supermarkt en winkel heeft lege dozen die wachten om eruit te worden gegooid. Vraag de winkelmanager of het goed is dat je een paar van de stevigere neemt om te helpen met je verhuizing. De kans is groot dat de winkel blij zal zijn om ze uit handen te hebben en dat je niet alleen geld bespaart, maar dat de aarde je groene inspanningen zal waarderen.

Lees ook:   Ruim uw huis op met draagbare opslagcontainers

Doordeweeks verhuizen

Nu de kosten van gas omhoogschieten, is dit een gebied dat echt een domper op uw spaargeld kan zetten. Maar statistisch gezien is gas doordeweeks goedkoper geprijsd dan in het weekend. Niet alleen dat, maar verhuisbedrijven rekenen doordeweeks lagere tarieven als u op zoek bent naar professionele hulp bij uw verhuizing. Plan daarom uw verhuizing om tijdens de week plaats te vinden en u bespaart wat extra geld.

Weg met rommel en rommel

Veel verhuisbedrijven, waaronder enkele “u laadt we rijden” bedrijven, berekenen de verhuiskosten op basis van het gewicht van uw artikelen. Dit feit alleen al maakt het voordeliger om door uw huishoudelijke artikelen te gaan voordat u ze inpakt. Als je dingen hebt die je niet meer gebruikt of wilt, houd dan een tuinverkoop of doneer ze aan een goed doel. Als het kapot of onbruikbaar is, gooi het dan weg. In ieder geval bespaar je geld door ze niet mee te nemen naar je nieuwe huis.

Zweet de kleine dingen niet

Als u door de stad verhuist, kan het zinvol zijn om uw auto, vrachtwagen of bestelwagen te laden met zoveel kleinere verhuisdozen als u kunt passen. Hiermee kunt u een kleinere verhuiswagen of draagbare opslagcontainer huren voor het vervoeren van de grotere items.

Verstandig verpakken – consolideren

Al uw huishoudelijke artikelen gaan naar dezelfde plaats, dus waarom zou u ze niet optimaal gebruiken? In plaats van dure verpakkingsmaterialen te kopen, wikkel je bijvoorbeeld delicate keukengerei in keukenhanddoeken, badhanddoeken of kleding. Door op deze manier in te pakken, vermindert u ook het aantal dozen dat u gaat verplaatsen, omdat uw items worden geconsolideerd.

Lees ook:   Verhuizen voor de liefde: 6 vragen om te stellen voordat je springt

Weeg de kosten van het kopen van nieuw versus de kosten van verhuizen

Deze tip speelt ook in op de manier waarop gewicht uw verhuiskosten beïnvloedt. In sommige gevallen kan het praktischer zijn om nieuwe items te kopen wanneer u naar uw nieuwe huis verhuist in plaats van ze te vervoeren. Dit kunnen gekoelde artikelen en andere bederfelijke waren zoals zware potplanten omvatten.

Verpak huishoudelijke benodigdheden in een aparte doos

Een van de meest onverwachte kosten van verhuizen komt vaak op je eerste nacht in je nieuwe huis. In veel gevallen zijn essentiële huishoudelijke artikelen zoals borden, papieren handdoeken, zilverwerk en toiletpapier niet te vinden, dus in plaats van ernaar te zoeken, raken huiseigenaren vaak gewoon op en kopen ze nieuwe benodigdheden om dingen te vervangen die nog niet zijn uitgepakt. Laat dit je niet overkomen; pak verstandig in en je hoeft geen cent uit te geven aan het vervangen van dingen die je al hebt.

Zoals u kunt zien, zijn deze handige doe-het-zelf verhuistips eenvoudig en gemakkelijk, maar ze worden vaak over het hoofd gezien vanwege het stressvolle proces van verhuizen. In plaats van het slachtoffer te worden van de verborgen costs van verhuizen, haal diep adem en zet deze tips in actie en je doe-het-zelf-verhuizing zal zonder problemen verlopen en met het geld dat je bespaart door het zelf te doen, kun je iets speciaals kopen voor je nieuwe huis.

Gerelateerde artikelen:

  • Wat u moet weten voordat u een PODS-verhuiscontainer huurt
  • Wat is de gaskilometrage van een U-Haul Truck Rental?
  • Beste manier om te verhuizen: is het beter om verhuizers in te huren of zelf te verhuizen?
  • Hoe een residentie in een nieuwe staat te vestigen
  • Waarom u zou moeten overwegen om een vrachttrailer te gebruiken om lange afstanden te verplaatsen
  • Hoe een piano te verplaatsen zonder professionele verhuizers
  • Voordat u een autotrailer huurt: de kosten en nuttige tips
  • Onze beste tips voor hoe te bewegen als je een trap hebt
  • Buitenartikelen inpakken voor een verhuizing: tips &trucs
  • 8 manieren om effectief om te gaan met bewegende stress
Lees ook:   Uw complete gids voor de pre-move purge