Selfservice verhuizen – meer controle en gemak

verhuizers en vrachtwagens om het inhuren van verhuizers te illustreren

Als het gaat om het verplaatsen van uw huis van punt A naar punt B, zijn er een paar verschillende opties om uit te kiezen in termen van hoe uw meubels de reis maken. Zo is er het professionele full-service verhuisbedrijf, de ouderwetse doe-het-zelf verhuis- en zelfbedieningsverhuizingsbedrijven.

Elk biedt bepaalde voor- en nadelen, maar slechts één biedt de balans tussen controle over uw meubels en het gemak van het niet hoeven omgaan met het transport van de items – zelfbedieningsverhuizers.

Selfservice verhuizen vergelijken met andere opties

Als je nadenkt over het proces van verhuizen naar je nieuwe huis, welke beelden komen er dan in je op?

Meer dan waarschijnlijk, als u van plan bent om een full-service verhuizer te gebruiken, heeft u gedachten aan kapotte of ontbrekende waardevolle spullen, vrachtwagenchauffeurs die uw nieuwe adres niet lijken te kunnen vinden en de pijn van het moeten betalen van de hoge kosten van het inhuren van een professionele service waarvan de “verhuizers” meer dan waarschijnlijk tijdelijke werknemers zijn die toevallig ver verwijderd zijn van de professionals die u misschien had verwacht.

Als alternatief, als u van plan bent om de verhuizing volledig alleen af te handelen, kunnen uw gedachten neigen naar een uitputtende tijd die niet alleen wordt besteed aan het inpakken en laden, maar ook aan het vervoeren en lossen, de mysterieuze afwezigheid van vrienden die zeiden dat ze u zouden helpen verhuizen en omgaan met het gedoe van het huren, besturen en op tijd terugbrengen van een vrachtwagen om een verbluffende boete te voorkomen.

Beide scenario’s zijn berucht om het produceren van slechte bewegende ervaringen, daarom neigen zoveel gedachten erover naar het negatieve. Maar met een zelfbedieningsverhuizingsbedrijf krijgt u volledige controle over hoe uw items worden verpakt, zodat u zich veilig kunt voelen wetende dat uw items veilig zijn, u voldoende tijd krijgt om de bewegende container te laden en u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van de container zodra deze klaar is om te gaan. Simpel en duidelijk, je laadt, ze rijden.

Lees ook:   Het verschil tussen een aankoopmakelaar en een listing agent

Zelfbedieningsverhuizers worden snel de standaard voor verhuizen in de Verenigde Staten, omdat huiseigenaren zich eenvoudigweg realiseren dat ze zich met dit soort verhuizingen niet langer hoeven te concentreren op de meest uitdagende aspecten van verhuizen. Ze hoeven niet langer hoge vrachtwagenhuurkosten en boetes voor late terugkeer te betalen, ze hoeven zich geen zorgen te maken over het rijden of parkeren van een enorme bewegende vrachtwagen door smalle straten en met de steeds stijgende kosten van gas hoeven ze zich geen zorgen te maken over het vullen van een enorme tank met dure benzine.

Het nadeel van selfservice verhuisbedrijven

Zoals eerder vermeld, heeft elk verhuisscenario zijn voor- en nadelen en hoe handig het ook is, zelfbedieningsverhuizers zijn inbegrepen. Het meest voorkomende nadeel van het gebruik van een selfservice verhuisbedrijf is het feit dat ze niet allemaal uw items zullen vervoeren als u binnen de staat verblijft. Veel van dergelijke bedrijven zullen uw items alleen verplaatsen als u naar een andere staat verhuist, maar houd er rekening mee dat dit niet het geval is bij alle selfservice verhuisbedrijven, dus vraag altijd vroeg om het selectieproces te stroomlijnen.

De eindstand

Wanneer het allemaal is ingekookt, biedt zelfbedieningsverhuizing de huiseigenaar meer controle over zijn items zonder de extra druk van het vervoeren van zijn items. Met andere woorden, als u op zoek bent naar een verhuisoplossing die minder kost, meer flexibiliteit biedt en een meer gebalanceerde verhuiservaring biedt, dan is de keuze eenvoudig – gebruik een gerenommeerd selfservice verhuisbedrijf.

Gerelateerde artikelen:

  • Self Service van A tot Z
  • Wat u moet weten voordat u een PODS-verhuiscontainer huurt
  • Wat is de gaskilometrage van een U-Haul Truck Rental?
  • Beste manier om te verhuizen: is het beter om verhuizers in te huren of zelf te verhuizen?
  • Hoe een residentie in een nieuwe staat te vestigen
  • Waarom u zou moeten overwegen om een vrachttrailer te gebruiken om lange afstanden te verplaatsen
  • Hoe een piano te verplaatsen zonder professionele verhuizers
  • Voordat u een autotrailer huurt: de kosten en nuttige tips
  • Onze beste tips voor hoe te bewegen als je een trap hebt
  • Buitenartikelen inpakken voor een verhuizing: tips &trucs
Lees ook:   Heb een verhuisgarage uitverkoop