Accessoires voor verhuiswagens maken het verplaatsen gemakkelijker

man met dolly

Net zoals het gebruik van het juiste gereedschap voor de klus de klus soepeler laat verlopen, geldt dat ook voor het gebruik van de juiste accessoires voor bewegende vrachtwagens. Elke truckverhuurservice biedt accessoires die zijn ontworpen om u te helpen uw items gemakkelijker, veiliger en efficiƫnter te verplaatsen. Maar veel doe-het-zelfverhuizers zijn zich er niet van bewust dat deze items zelfs beschikbaar zijn. Hoewel deze items meestal niet zijn opgenomen in de meeste offertes voor vrachtwagenverhuur, kunnen hun extra kosten de moeite waard zijn als u zich in de positie bevindt waarin u ze nodig hebt.

Steekwagens

Een van de grootste uitdagingen bij een doe-het-zelf verhuizing is het verplaatsen van zware apparaten en meubels. Het hebben van een steekwagen die in staat is om deze omslachtige items te verplaatsen, is essentieel. Je bespaart niet alleen je rug, maar je kunt ook veel tijd besparen die je anders besteedt aan het navigeren van deze zware items uit het huis en in de vrachtwagen.

Meubelkussens

Bij het verplaatsen van een heel huis aan meubels en items, kunt u er zeker van zijn dat er achterin de vrachtwagen wat geduwd gaat worden. In het ergste geval zullen dingen in elkaar knallen en soms breken of merkbaar beschadigd raken.

Heavy duty meubelkussens zijn ontworpen om uw meubels en andere delicate items veilig, beschermd en beveiligd te houden. Door deze pads over en tussen je items te plaatsen, zijn ze veilig voor deuken, deuken en krassen.

Verpakkingsbenodigdheden

Dozen, tape, padsloten en andere verpakkingsbenodigdheden zijn verkrijgbaar bij de meeste vrachtwagenverhuurbedrijven. Hoewel deze items meer dan waarschijnlijk meer zullen kosten van het verhuurbedrijf dan van andere bronnen, is het gemak soms de extra kosten waard.

Lees ook:   Verhuizen voor de liefde: 6 vragen om te stellen voordat je springt

Auto dolly

Een auto dolly is een type aanhangwagen dat specifiek wordt gebruikt voor het trekken van voorwielaangedreven voertuigen. Bij een auto dolly worden de voorwielen van het voertuig van de stoep getild en wordt de auto gesleept met alleen de achterwielen op de grond. De meeste vrachtwagenverhuurders van 16 voet en groter zijn geschikt voor een auto dolly.

Autodrager

Een autodrager is een aanhangwagen die wordt aangeboden door vrachtwagenverhuurbedrijven die is ontworpen voor alle voertuigen, maar meestal wordt gebruikt om voertuigen met vierwielaandrijving of vierwielaandrijving te vervoeren. Bij dit type aanhangwagen zijn de wielen van het voertuig volledig van de grond en op de trailer. Het kan worden ondergebracht door de meeste bewegende vrachtwagens van 16 voet of groter.

Kies de juiste accessoires voor uw doe-het-zelf verhuizing

Of het nu gaat om het veiliger en gemakkelijker inpakken of omwille van het gemak, het verplaatsen van vrachtwagenaccessoires speelt een belangrijke en waardevolle rol in de meeste succesvolle verhuizingen. Door de juiste verhuisbenodigdheden en gereedschappen te gebruiken, zult u genieten van een comfortabelere beweging en een met minder stress, lichamelijk risico en potentieel voor schade.

Houd er rekening mee dat deze accessoires extra kosten zijn, maar houd altijd een oogje in het zeil voor promoties, kortingsbonnen en specials en u kunt er mogelijk een of meer gratis krijgen. Zo niet, dan kunt u altijd proberen te onderhandelen met het verhuurbedrijf van de verhuiswagen om te zien of zij u enkele gratis accessoires kunnen geven.

Gerelateerde artikelen:

  • 5 slimme manieren om te bewegen
  • 13 goedkope manieren om door het hele land te reizen
  • Moet mijn verhuiswagen stoppen bij een weegstation?
  • Hoe een grootvaderklok in 10 eenvoudige stappen te verplaatsen
  • Wat u moet weten over een huurauto voor vrachtwagens
  • Kleine bewegingen: een gids voor uw beste opties
  • Wat is de gaskilometrage van een U-Haul Truck Rental?
  • Hoe een bewegende vrachtwagen als een pro in te pakken
  • Wat is inbegrepen in een verhuispakket voor een baan?
  • Alles over Enterprise Van Rental voor kleine doe-het-zelf verhuizingen
Lees ook:   Veelgestelde vragen over verhuiscontainers