Amerisleep Matras Beoordelingen: Alles wat u moet weten

vrouw comfortabel slapend op haar nieuwe matras

Een studie uitgevoerd door het National Institute of Health (NIH) wees erop dat slaapgebrek de reactietijd van een persoon met maximaal 50% kan verminderen. En hoewel tal van factoren bijdragen aan de gezondheid van je zzz’s, heeft je matras een enorm effect op de kwaliteit van je slaap.

Opgericht in 2010, is de missie van Amerisleep om klanten te voorzien van hoogwaardige traagschuimmatrassen naast slaapaccessoires die zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Het bedrijf is gevestigd in Arizona en doet het grootste deel van zijn verkoop online, hoewel ze ook verschillende winkels in de staat hebben.

Amerikaans matrasontwerp: waar zijn Amerisleep-matrassen van gemaakt?

Amerisleep is een bed-in-a-box bedrijf dat vijf opties van traagschuimmatrassen biedt, elk gericht op een andere slaaphouding.

 • AS1: De AS1 is de stevigste van de vijf opties en een geweldige keuze voor mensen die de voorkeur geven aan een stevig oppervlak dat de druk verlicht. Het is ideaal voor rug- en buikslapers.
 • AS2: De AS2 is misschien wel de meest populaire van de vijf matrasopties en met een goede reden: hij heeft een middelhoge stevigheid, wat een geweldige keuze is voor de meerderheid van de slapers. De meeste rugslapers zijn er dol op, omdat het is ontworpen om ervoor te zorgen dat de wervelkolom de hele nacht goed is uitgelijnd.
 • AS3: De AS3 is geweldig voor lichaamscontouren en ondersteuning. Het is ontworpen om een zacht gevoel te hebben dat geen concessies doet aan drukontlasting, waardoor het ideaal is voor rug- en zijslapers.
 • AS4: De AS4 is Amerisleep’s meest geavanceerde traagschuim matras. Het maakt gebruik van het Bio-Pur + en Surface Modification Technology (SMT) -schuim van het bedrijf en biedt lichaamscontouren en ondersteuning die ideaal is voor zijslapers.
 • AS5: De AS5 is het pluche matras van Amerisleep. Het is het enige matras onder de rest dat Activus bevat, traagschuim met een snelle reactietijd. Activus contourt je lichaam direct en doet dit zonder het gevoel te hebben dat je zinkt.
 • Hybride matrassen: Amerisleep produceert ook hybride matrassen door schuimtechnologie te combineren met een veerspoel voor stevigere ondersteuning in specifieke gebieden.
Lees ook:   6 creatieve manieren om stoelen bij het raam te gebruiken

Elk matras van Amerisleep bevat Bio-Core Foam, Bio-Pur Memory Foam en een Celliant Cover. Het Bio-Core Foam is de basis en het is zeven of acht centimeter dik, afhankelijk van het model. Deze laag is gedeeltelijk gemaakt van planten in plaats van aardolie, waardoor het milieuvriendelijk is. In de hybride modellen wordt het Bio-Core Foam vervangen door pocketed coils.

Het Bio-Pur Memory Foam is de toplaag op de matrassen van het bedrijf. Het is twee tot vier centimeter dik, afhankelijk van het model. In tegenstelling tot conventioneel traagschuim is het Bio-Pur Memory Foam ontworpen om beter ademend en responsief te zijn. De Celliant Cover heeft thermo-reactieve mineralen waarvan klinisch is bewezen dat ze de bloedstroom verhogen door de lichaamswarmte om te zetten in infrarood licht. De hoes is afneembaar en wasbaar, een functie die uniek is voor bed-in-a-box matrasmodellen.

Wat kosten Amerisleep matrassen?

Net zoals ze verschillend zijn in constructie en stevigheid, hebben de matrassen van Amerisleep verschillende prijzen. Het goedkoopste model is de AS1 die begint bij $ 849 voor een Twin, terwijl het duurste de AS5 is, die begint bij $ 1.799 voor een Twin.

Hier is prijsinformatie voor de Amerisleep Original Matras:

Amerisleep matrasmaat Prijs (MSRP)
AS1 Queensize Bed 1.199 dollar
AS2 Queensize Bed 1.299 dollar
AS3 Queensize Bed 1.399 dollar
AS4 Queensize Bed 1.699 dollar
AS5 Queensize Bed 2.099 dollar

*Prijsinformatie vanaf 28-04-2020

Amerisleep biedt drie verschillende hybride matrasmodellen

Naast de vijf originele modellen die hierboven zijn onderzocht, biedt Amerisleep ook hybride modellen voor AS2, AS3 en AS5.

 • AS2h: Dit matras is voorzien van een veer spiraalbasis voor extra ondersteuning. Net als de AS2 heeft het hybride model een Bio-Pur schuim eronder, wat een Affinity overgangslaag is. Het doel van de affiniteitsovergangslaag is om ondersteuning te bieden aan de gebieden die deze het meest nodig hebben. Voor rugslapers zou dat de onderrug zijn, terwijl voor buikslapers de ondersteuning op de borst, knieën en buik zou zijn.
 • AS3h: Dit matras is het best verkochte hybride matras van Amerisleep. In tegenstelling tot de AS2h heeft het niet de Affinity-laag, waardoor het hoger op de stevigheidsschaal staat. De spoelbasis is gezoneerd, waardoor de ontwikkeling van drukpunten wordt verminderd.
 • AS5h: Dit matras is voorzien van een Active Flex laag die het bed extra veerkracht geeft. Hoewel het pluche is, geeft het de slaper niet het gevoel dat hij vastzit in het bed.
Lees ook:   Waarom asymmetrie een belangrijk onderdeel is van interieurontwerp (en hoe het te laten werken)

Hoe comfortabel is de Amerisleep matras?

Amerisleep heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige matrassen. De matrassen zijn plantaardig en hebben open cel schuimlagen die bedoeld zijn om de slaper koel te houden. De gepatenteerde Bio-Pur comfortlaag contourt uw lichaam en verlicht drukpunten. Het gezoneerde systeem ondersteunt je rug en dempt de heupen en het gebied boven je schouders. Deze functie lijnt je lichaam uit voor een nacht van comfortabele en pijnloze slaap.

De AS1 Amerisleep matras is de stevigste en is 10″ dik terwijl de AS5 14″ is en de zachtste is. De bovenste laag is de ademende Celliant Cover, die zorgt voor een goede luchtcirculatie, waardoor je niet bezweet wordt. Er wordt ook gezegd dat het spierherstel vergemakkelijkt.

Andere producten verkocht door Amerisleep

Naast matrassen produceert Amerisleep ook:

 • Kussens: Deze zijn CertiPIUR-US® gecertificeerd en voorzien van het responsieve Bio-Pur materiaal en een ademende hoes.
 • Beddengoed: Het beddengoed van Amerisleep belooft je de hele nacht droog te houden. Het beddengoed bestaat uit katoenen of tencel lakens, matrasbeschermers, matrastoppers en dekbedden.
 • Bedbodems: Amerisleep biedt een vlakke en verstelbare bedbodem.

Amerisleep beoordelingen

Hoewel Amerisleep niet BBB-geaccrediteerd is, heeft het bedrijf een A + -rating binnen de organisatie. Het AS3-matras van het bedrijf geniet een beoordeling van 4,8 sterren van een mogelijke vijf op Amazon. De meeste Amerisleep-beoordelingen richten zich op het gemak van het kiezen van verschillende stevigheidsniveaus, het comfort dat de matrassen bieden en de uitstekende klantenservice van Amerisleep.

Amerisleep voor-en nadelen

Pros Tegens
 • Amerisleep matrassen hebben een vrij sterk ondersteuningssysteem
 • Het hoogwaardige traagschuim gaat lang mee
 • U kunt kiezen uit vijf verschillende matrasopties en drie hybride modellen die verschillende slaapstijlen ondersteunen
 • Zodra u een Amerisleep-matras koopt, krijgt u een garantie van 20 jaar, waarbij de eerste tien jaar niet-pro rata zijn
 • De kosten van het Amerisleep matras zijn aan de hogere kant
 • Net als bij andere schuimmatrassen zijn Amerisleep matrassen niet ideaal voor zwaardere slapers
Lees ook:   Badontwerp geïnspireerd op de natuurlijke vorm van het menselijk lichaam

Waar het op neer komt

De solide reputatie van Amerisleep, samen met de uitstekende beoordelingen, is een bewijs van de kwaliteit van de goederen die ze produceren. De matrassen hebben een uitzonderlijke bewegingsisolatie, waardoor slaapstoornissen worden geminimaliseerd. Beslissen welk model u moet kiezen, komt neer op uw persoonlijke voorkeur. De mate waarin de matras zinkt, hangt af van het model dat u kiest, maar ze zijn allemaal ademend en responsief, waardoor u niet doorzakt.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een Amerisleep matras kopen?

Je kunt Amerisleep matrassen kopen via hun website. U kunt ook hun showrooms bezoeken in Austin, Denver, Fort Worth, Gilbert, Glendale, Lone Tree, Scottsdale, Portland en Tucson.

Hoe lang gaat een Amerisleep matras mee?

Traagschuimmatrassen gaan zeven tot tien jaar mee, terwijl de hybride modellen vijf tot zeven jaar meegaan. Zoals gezegd krijg je 20 jaar garantie. De eerste tien jaar zijn niet-pro rata, wat betekent dat u de eerste tien jaar profiteert van een volledige vervangingsgarantie. Gedurende de volgende tien jaar bent u verantwoordelijk voor 50% van het vervangende matras samen met de verzendkosten.

Hoe dik is een Amerisleep matras?

Amerisleep matrassen hebben verschillende diktes. De AS1 is tien centimeter, terwijl de AS2, AS3 en AS4 twaalf centimeter zijn. De AS5 is veertien centimeter.

Moet ik mijn Amerisleep matras omdraaien of draaien?

Net als andere schuimmatrassen hoef je je Amerisleep matras niet om te draaien of te draaien. Het ontwerp vormt je lichaam terwijl je slaapt en kaatst gemakkelijk terug.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn matras krijg nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

Normaal gesproken duurt het drie tot vijf werkdagen om het matras te verzenden.