Beste matras voor rugslapers

Als rugslaper heb je andere matrasbehoeften dan zijslapers en buikslapers. Ten eerste heb je een ondersteunend matras nodig. Je matras moet stevig zijn, maar niet te stevig, en voldoende gedempt om je de hele nacht comfortabel te houden. Naast een comfortabel en stevig matras, is het beste matras voor rugslapers er een die zich aanpast aan de vorm van je lichaam. Het moet in staat zijn om dit comfortabel te doen terwijl het voldoende ondersteuning biedt voor uw lumbale gebied (de onderrug).

Bij het winkelen voor de beste matras voor rugslapers, naast het overwegen van de beste keuze voor uw slaaphouding, zijn er verschillende andere factoren waarmee u rekening moet houden, zoals prijs, lengte van de proefperiode, garantie, leveringsvoordelen en klantenondersteuning. Om u te helpen uw keuzes te beperken, hebben we enkele van de beste opties op de markt onderzocht en hebben we de beste matras voor rugslapers geselecteerd die u vandaag kunt kopen, samen met een paar runners-up in de categorie.

Voordat u iets koopt dat van invloed kan zijn op uw gezondheid, overweeg dan om contact op te nemen met uw arts of chiropractor voor verdere hulp.

De beste matras voor rugslapers die je vandaag kunt kopen

Beste matras voor rugslapers: Saatva: Saatva Classic Matras

De Saatva Classic Matras is een luxe hybride matras met een milieuvriendelijke constructie die verkrijgbaar is in drie verschillende stevigheidsniveaus. Als rugslaper heb je een extra ondersteunend matras nodig, dus we raden aan om de optie “luxe bedrijf” of “stevig” te kopen om aan de behoeften van je slaaphouding te voldoen. De luxe bedrijfsoptie heeft een stevigheidsniveau van vijf tot zeven en de stevige optie heeft een niveau van acht stevigheid.

Lees ook:   15 kleine badkamerideeën om uw kleine ruimte naar een hoger niveau te tillen

De Saatva Classic Matras is optimaal voor rugslapers omdat de constructie ondersteunend en toch comfortabel is. De Saatva Classic matras heeft actieve draadondersteuning in het midden voor een optimale uitlijning van de wervelkolom. Boven de steunvoet bevindt zich een dual-coil systeem dat deze matras een responsief gevoel geeft en tegelijkertijd een gezonde luchtstroom door de matras bevordert. Ook heeft de Saatva Classic Matras een pluche Euro pillow top die contouren en demping ondersteuning biedt aan uw lumbale gebied. Voor een ondersteunend, luxueus bed met een hoes van biologisch katoen wordt de prijs voor een Saatva Classic-matras beschouwd als het middensegment, met prijzen variërend tussen $ 799 (twin) en $ 1.899 (split California king).

Naast de optimale constructie voor rugslapers, biedt de Saatva Classic Matras ook extra winkelvoordelen. Alle Saatva matrasaankopen worden geleverd met gratis, contactloze levering en installatie van witte handschoenen, samen met een optie voor hen om uw oude matras gratis te verwijderen.

Hoewel u misschien geen Saatva Classic-matras in de winkel kunt testen of kopen, biedt Saatva een thuisproef van 120 nachten. Saatva biedt ook 15 jaar garantie op elk matras. U kunt uw matras ook gratis vervangen door een gloednieuwe Saatva als deze op enigerlei wijze defect wordt geacht. De Saatva Classic Matras heeft meer dan 40.000 klantrecensies met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,7 uit 10. Nog een extraatje? Het bedrijf biedt 24/7 klantenservice.

Andere geweldige matrassen voor rugslapers

Allswell: De Allswell

Als je een beperkt budget hebt, kan het Allswell matras een geweldige optie zijn voor jou als rugslaper. Het bedrijf Allswell staat bekend om zijn betaalbaarheid, waardoor het hun missie is om “minder te vragen, zodat we meer kunnen dienen.” Variërend tussen $ 265 (twin) en $ 465 (California king), is dit een betaalbare matrasoptie die nog steeds de ondersteuning biedt die rugslapers nodig hebben voor een gezonde, rustgevende nachtrust. Wat het een geweldige keuze maakt naast de betaalbaarheid, is de proefperiode van 100 nachten en 10 jaar garantie. Het wordt ook gratis verzonden in alle aangrenzende Amerikaanse staten. Klanten kunnen upgraden naar tweedaagse versnelde verzending en een witte handschoenservice. De Allswell matras heeft een 4,5 van de vijf klantbeoordeling uit meer dan 1.200 beoordelingen en 93% van de recensenten beveelt het aan.

Lees ook:   Beste laminaatvloerreinigers

DreamCloud: DreamCloud’s luxe hybride matras

Als u een rugslaper bent en een hybride matras wilt, is dreamcloud’s luxe hybride matras misschien het proberen waard. De prijs wordt beschouwd als het middensegment, met prijzen variërend tussen $ 899 (twin) en $ 1.599 (California king), met afwaarderingen die vaak op de DreamCloud-website worden vermeld. DreamCloud’s Luxury Hybrid Matras maakt gebruik van gelimineerd traagschuim en een binnenveer spoelsysteem met zakken dat helpt de bewegingsoverdracht te verminderen. Het is ook een matras met een stevigheidsniveau van 6,5, dat DreamCloud als ‘luxebedrijf’ beschouwt. Enkele extra voordelen bij een Aankoop van een DreamCloud-matras zijn een gratis retourbeleid van 365 dagen, een levenslange garantie en een gratis bezorgservice. Als het gaat om klantbeoordelingen, is de DreamCloud Luxury Hybrid Mattress heeft een 4,6 van de vijf klantbeoordelingen en meer dan 2.300 klantrecensies.

Paars: Paarse Hybride

Voor iedereen die een rugslaper is en warm slaapt, kan het Purple Hybrid matras een goede keuze zijn. Met zijn openluchtkanalen en temperatuurneutrale materialen wil de Purple Hybrid matras je de hele nacht koel houden. De Purple Hybrid is voorzien van The Purple Grid™, dat volgens de website een toplaag van twee inch is die “zich aanpast aan je lichaam en koel blijft voor superieur comfort, ondersteuning en algehele betere slaap.” Prijzen variëren tussen $ 1.299 (twin XL) en $ 2.598 (split king). Purple biedt een thuisproef van 100 nachten, een garantie van 10 jaar en gratis verzending en retouren bij elke aankoop van een matras. De Purple Hybrid heeft een 4.4 klantbeoordeling van meer dan 22.000 klantrecensies. Elke matras wordt geleverd met een gratis matrasbeschermer en een pluche kussen wanneer u via hun website koopt.

Lees ook:   Heb je echt een ovenbevochtiger nodig?

Om de beste matrassen voor rugslapers te bepalen, is een kwantitatieve analyse van de topmatrassen uitgevoerd. De onderzoeksmethodologie begon met onafhankelijk onderzoek, waarbij topmatrassen werden geëvalueerd op basis van prijs, matrastype en verschillende functies. De uiteindelijke beslissing was gebaseerd op het lezen van echte klantrecensies en reviesites van derden zoals JD Power, Consumer Affairs en Amazon.