De beste tapijtreinigers om te kopen

vrouw tapijt reiniging

Tapijten en tapijten zijn altijd thuis in gebruik, dus ze verzamelen en houden het grootste deel van het vuil en puin vast dat bij het dagelijks leven hoort. (Om nog maar te zwijgen, huisdieren houden ervan om tapijten en tapijten uit te testen tijdens zindelijkheidstraining.) Gewone stofzuigers zijn geweldig voor vuil en wat haar, maar vlekken geassocieerd met kinderen en huisdieren vereisen een speciale tapijtreiniger. Om u te helpen het beste voor uw gezin te kopen, hebben we een lijst samengesteld met de beste tapijtreinigers, met relevante beoordelingen van tapijtreinigers.

De beste tapijtreinigers voor thuis van

  • Amazon’s bestseller: Hoover PowerDash Pet Compact Tapijtreiniger
  • Runner-up: BISSELL Turboclean Powerbrush Pet Upright Carpet Cleaner Machine en Tapijt Shampooer
  • Beste draagbare tapijtreiniger: Beste draagbare tapijtreiniger: BISSELL multifunctionele draagbare tapijt- en bekledingsreiniger
  • Beste tapijtreiniger om uit te geven: BISSELL ProHeat 2X Revolution Max Clean Pet Pro Full-Size Tapijtreiniger
  • Eenvoudigste te gebruiken: Hoover Smartwash Automatische Tapijtreiniger

Methodologie: We hebben een aantal van de toonaangevende tapijtreinigers voor thuis onderzocht en beoordeeld die beschikbaar zijn op Amazon. We hebben de kosten, functies en duizenden echte klantrecensies geanalyseerd om de top vijf beste tapijtreinigers voor uw tapijt en uw gezin te kiezen.

Amazon’s bestseller: Hoover PowerDash Pet Compact Tapijtreiniger

Prijs: $99.99

Ons onderzoek toonde aan dat huiseigenaren de meeste tapijtreinigers in het bereik van $ 100 – $ 150 zullen vinden zonder in te boeten aan duurzaamheid of functionaliteit. Gebaseerd op meer dan 7.000 beoordelingen met een beoordeling van 4,4 sterren, heeft de 12-pond Hoover PowerDash toprecensies, tevreden veel klanten en het behoud van zijn bestsellerstatus onder alle prijspunten en tapijtreinigerontwerpen voor thuis.

De PowerDash is ontworpen voor eigenaren van gezelschapsdieren. Het wordt geleverd met handige belangrijke functies, zoals een PowerSpin Pet Brush Roll die vlekken schrobt, voor dierlijke rommel. Met een klein profiel en slank ontwerp is de PowerDash gemaakt om gemakkelijk te manoeuvreren, weinig ruimte in uw kast in beslag te nemen en bijna dagelijks te worden gebruikt om huisdieren in gebieden met veel verkeer aan te pakken. Het heeft ook een hoge warmtedroogfunctie die de noodzaak elimineert om een gebied voor een langere tijd na het drogen af te sluiten. Maar aan de andere kant van de medaille is het kleine draagbare ontwerp misschien te klein voor grote klussen, omdat het tijdrovend kan zijn om een hele kamer met vloerbedekking of tapijt schoon te maken.

Dit product ontvangt gemiddeld 4,4 van de 5 sterren op Amazon. Een indrukwekkend interview, geschreven door de eigenaar van een huisdierverzorgingsbedrijf, had dit te zeggen:

“Het verschil in hoeveel schoner mijn tapijt is na gebruik is UITSTEKEND!! Ik stofzuig regelmatig en spot clean met andere tapijtreinigers en kon de vuiligheid waarin ik eigenlijk leefde niet bevatten na het gebruik van de Hoover. “

Runner-up: BISSELL Turboclean Powerbrush Pet Upright Carpet Cleaner Machine en Tapijt Shampooer

Prijs: $99.99

De BISSELL Turboclean Powerbrush lijkt qua ontwerp en functie erg op de Hoover, maar het ontbreken van de droogfunctie sloeg hem omver. Met 12 pond en een chique ontwerp, is de Turboclean Powerbrush een andere “dagelijkse bestuurder” tapijtreiniger voor thuis die elke rommel van huisdieren aankan, naast andere morsen of diverse soorten puin.

Lees ook:   Hoe u uw gazon kunt strippen

Sommigen geven misschien de voorkeur aan het ontwerp en de esthetiek van deze machine boven zijn Hoover-tegenhanger, dus het is de moeite waard om te bekijken als de droogfunctie geen noodzaak is voor uw huis. Dit BISSELL-product heeft een gemiddelde beoordeling van 4,3 sterren (van de vijf) op Amazon.

Een recensent vatte het goed samen en had dit te zeggen over haar Turboclean Powerbrush:

“Ik hou ervan! Dit is een klein, compacter type shampooer – niet je typische grote zware ding dat je moet slepen. Zuigt water op als een kampioen!!!! Werkt geweldig.”

Beste draagbare tapijtreiniger: BISSELL multifunctionele draagbare tapijt- en bekledingsreiniger

Prijs: $ 99

Sommige huiseigenaren hebben mogelijk maximale schoonmaakkracht nodig voor een eerlijke prijs en een kleine opslagvoetafdruk. Dat is waar draagbare tapijtreinigers schitteren, en de BISSELL Multi-Purpose Portable Carpet and Upholstery Cleaner zal een veelzijdig werkpaard blijken te zijn.

Met 9 lbs. (een volledig 25% lichter gewicht dan de Hoover PowerDash), pakt deze reiniger een behoorlijk grote punch op incidentele vlekken en reinigt hij andere rommel op met stof bedekte meubels en het interieur van uw auto. Het is ook licht genoeg om het gemakkelijk te gebruiken op trappen met vloerbedekking.

Dit is een goede optie voor gezinnen met een kleiner huis waar ruimte en opslag een hoge prioriteit hebben. Als u slechts af en toe morst of moet klitteneen aantal gebieden af en toe, dit item moet hoog op uw lijst staan. Het product kreeg een gemiddelde beoordeling van 4,4 sterren op Amazon, maar een paar recensenten zeiden dat het problemen had met de levensduur.

Hier is een recensiefragment van een koper die dit product prees om zijn eenvoudige installatie en het vermogen om een moeilijke puinhoop aan te pakken:

“Het apparaat is gemakkelijk te achterhalen, gemakkelijk te gebruiken, zelfs gemakkelijk achteraf op te ruimen. Verwacht gewoon wat elleboogvet te doen om de diepe crud eruit te zuigen. Van plan om vervolgens wat oude vlekken in mijn tapijt aan te pakken. Ik wou dat ik dit ding jaren geleden had gekocht!”

Beste tapijtreiniger om uit te geven: BISSELL ProHeat 2X Revolution Max Clean Pet Pro Full-Size Tapijtreiniger

Prijs: $259.99

Als u een huis met vloerbedekking heeft vol met huisdieren, jonge kinderen of een combinatie van beide , is de Bissell ProHeat 2X Revolution Max Clean Pet Pro een machine die uw schoonmaakroutine waardig is.

Het belangrijkste kenmerk dat dit model naar een hoger niveau tilt, is de “Max Clean Mode”, die 12 rijen roterende borstels gebruikt om hardnekkige vlekken agressief op te heffen. Ook levert de ProHeat 2X de snelste droogtijd die beschikbaar is in de line-up van Bissel – met de belofte om volledig droog te zijn in 30 minuten of minder.

Lees ook:   De beste gazonbeluchters

Dit product maakt gebruik van een waterreservoir met hoge hitte om vlekken en puin los te maken, en met de verbeterde 1-gallon schone tank (in tegenstelling tot een halve gallon op andere modellen) kunt u meer vierkante meters bedekken in een reinigingssessie. Een slang van 7 voet is ook inbegrepen, om huisdierafval te spuiten en voor te behandelen voordat u overgaat met de roterende borstels.

Deze tapijtreiniger is het meest geschikt voor diegenen die te maken hebben met een vrij groot gebied en frequente rommel. Dit product krijgt gemiddeld 4,5 sterren (van de 5) op Amazon. Sommige beoordelingen behandelen enkele problemen met lekken en het vaak moeten vullen van de oplossingstank. Maar dit fragment uit een 5-sterrenrecensie zegt dat de reinigingsactie van de roterende borstels alle problemen waard is die uit die onderdelen kunnen voortvloeien:

Naar mijn mening denk ik dat de roterende borstels die deze Bissell ProHeat 2X Revolution shampooer gebruikt, beter werken omdat ze tijdens het draaien het vuil en vuil water uit het tapijt gooien en het vacuüm het in de opvangcontainer trekt.

Eenvoudigste te gebruiken: Hoover Smartwash Automatische Tapijtreiniger

Prijs: $199.99

Alle tapijtreinigers vereisen het mengen van reinigingsoplossingen en chemicaliën van de fabrikant om te reinigen zoals ontworpen, en dat kan voor sommigen een gedoe zijn. De meer freewheelende huiseigenaren willen daar misschien niet mee omgaan, en dat is waar de Hoover Smartwash Automatic om de hoek komt kijken. Dit model is zwaar en een beetje omvangrijk (met een gewicht van meer dan 20 pond en een grotere voetafdruk dan de meeste modellen), wat het schoonmaken rond meubels een beetje moeilijker zou kunnen maken.

Maar als je het eenmaal uit hebt, maakt de Hoover Smartwash Automatic het reinigen van tapijten en tapijten uiterst eenvoudig. Vul het gewoon met de voorgemengde oplossing, vul de watertank en reinig zoals je zou doen met een stofzuiger. De Hoover wast en verspreidt water en oplossing wanneer u naar voren duwt, en schakelt vervolgens automatisch over op warmte die droogt wanneer u het terugtrekt.

Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige reiniging, die de extra kosten en ruimte voor sommige huiseigenaren waard kan zijn. Dit model krijgt gemiddeld 4,6 van de 5 sterren op Amazon. Veel beoordelingen prijzen het gebruiksgemak en het vermogen om rommel diep schoon te maken.

Een 4-sterrenrecensent zegt dat haar “tapijten beter zijn dan nieuw:”

“Ik ben dol op de dubbele borstelrollers, ze komen echt in de diepten van het tapijt, je voelt ze echt graven en schrobben terwijl je de tapijtreiniger terugtrekt om te drogen. Ze haalden alle meubeldiva’s tevoorschijn alsof ze er nooit waren.”

Maar, zei ze, ze wenste dat het een langer snoer en een grotere watertank had die minder bijvullingen nodig had.

Opmerking: Prijzen en informatie vanaf 1-4-.

Dingen om te overwegen bij het winkelen voor de beste tapijtreiniger

Wanneer u op zoek bent naar uw beste tapijtreiniger voor thuis, is het verleidelijk om eenvoudig beoordelingen over tapijten voor thuis te bestuderen en de hoogste beoordeling of de Amazon-bestseller te kiezen. Hoewel dit misschien een goede plek is om te beginnen, is het belangrijker om erachter te komen wat uw behoeften zijn en welk product bij u past voor de situaties die u het meest tegenkomt.

Lees ook:   7 tuinideeën om je klaar te maken voor de lente

Wie maakt er rotzooi in je huis?

Als je een grote hond, meerdere huisdieren of veel kinderen hebt, is het waarschijnlijk dat je die geliefden naar buiten laat gaan om onvermijdelijk in vuil te volgen of ongelukken te hebben die eindigen in vlekken. Als dit vaak genoeg gebeurt, heb je een tapijtreiniger nodig die dagelijks gebruik kan maken en geen gedoe is om uit te stappen en te manoeuvreren.

Heeft u een groot tapijt?

Als u heb veel tapijt in huis, u wilt investeren in een zware reiniger die bestand is tegen lange, inspannende reinigingssessies.

Hoe vaak gaat u uw machine gebruiken?

Als u het type persoon bent dat veel dagelijks of wekelijks gebruik voorziet, is het absoluut noodzakelijk dat u betaalt voor een hoogwaardige tapijtreiniger die lichtgewicht is en door hoeken kan navigeren.

Hoeveel opslagruimte heb je voor schoonmaakgereedschap?

Sommige kleinere of oudere woningen kunnen geen ruime opslagruimten hebben. Maximaliseer uw opslagruimte door het aantal schoonmaakgereedschappen dat u koopt te beperken. Koop een multifunctionele reiniger die allerlei klussen aankan.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste goedkope tapijtreiniger?

De Hoover PowerDash hierboven vermeld is de beste allround reiniger als je kijkt naar beoordelingen, mogelijkheden en prijs. Het is mogelijk om onder deze hoeveelheid te gaan, maar je zult veelzijdigheid, duurzaamheid en manoeuvreerbaarheid opofferen. Hoewel dit product op de markt wordt gebracht voor eigenaren van gezelschapsdieren, is het een veelzijdige tapijtreiniger die de meeste morsen en rommel voor elk gezin aankan.

Is het beter om shampoo of stoomtapijten te gebruiken?

De meeste bedrijven bewegen zich in de richting van tapijtreinigers die shampoo en andere reinigingsoplossingen gebruiken. Hoewel stoom sneller kan drogen en je een kamer iets eerder kunt gebruiken, zijn stoomreinigers omvangrijk en meestal duurder dan hun shampoo-tegenhangers.

Hoe zit het met het huren van een tapijtreiniger?

Het huren van een tapijtreiniger bij een bouwmarkt bij u in de buurt is een goede optie voor diegenen die hun tapijt slechts een paar keer per jaar willen reinigen. Deze machines zijn omvangrijk, maar ze leveren professionele reiniging als u ze op de juiste manier gebruikt. Het typische tarief is $ 30 / dag, dus als u uw tapijten meer dan een paar keer per jaar diep wilt reinigen, verdient u uw geld vrij snel terug met een van de tapijtreinigers hierboven.

Kan ik mijn tapijtreiniger laten repareren als deze kapot gaat?

De hierboven genoemde machines zijn gemaakt door gerenommeerde bedrijven en zijn gemaakt om lang mee te gaan. Vervangende onderdelen en een lijst met servicecentra in de buurt zijn verkrijgbaar bij zowel BISSELL als Hoover, zodat u uw tapijtreiniger jarenlang kunt laten werken.