Dreamcloud-matrassen: beoordelingen, prijzen en meer

Vrouw die 's ochtends wakker wordt en zich uitstrekt

De matrassenmarkt kan overweldigend zijn, vooral met de aanval van bed-in-a-box-bedrijven. Met zo’n grote verscheidenheid aan materiaalsoorten, unieke functies en comfortniveaus, kan het moeilijk zijn om precies te weten wat u wilt.

DreamCloud is een relatieve nieuwkomer op de bed-in-a-box-markt en bouwt een reputatie op voor zijn hybride matras. De DreamCloud-matras is ontworpen voor elk type slaper: het beschikt over vele lagen die samenwerken om een combinatie van ondersteuning en zachtheid te creëren. Naast de universele aantrekkingskracht is DreamCloud een van de meer betaalbare bed-in-a-box-opties.

DreamCloud matrasontwerp: waar zijn DreamCloud-matrassen van gemaakt?

Traditioneel zijn matrassen gemaakt van traagschuim of metalen spoelen. Van traagschuim is bekend dat het een zacht, kussenachtig gevoel geeft aan een bed, maar is niet zo ondersteunend voor mensen met rug- en nekproblemen. Metalen spoelen kunnen een stevige, stevige structuur bieden die optimaal is voor personen met bepaalde rugproblemen, maar voor velen niet zo comfortabel zijn om op te slapen. DreamCloud heeft een uniek zeslaags hybride ontwerp dat het beste van de twee traditionele matrastypen biedt.

Zoals vermeld op de productpagina is elk matras gemaakt van zes lagen. De onderste laag is een schuimbasis om de structuur van de matras te ondersteunen. De tweede laag zijn de spoelen. Terwijl veel matrassen een grote doos maken om de spoelen allemaal samen te huisvesten, wikkelt DreamCloud de spoelen individueel in. Vervolgens volgen drie lagen traagschuim. De eerste is een dicht, ondersteunend schuim om beweging over het hele bed te minimaliseren, vervolgens is een schuim op basis van gel voor comfort en ten slotte wordt de laatste laag schuim gewatteerd om als matrastopper te fungeren. De laatste laag is gemaakt van kasjmier om vocht af te voeren en je koel te houden terwijl je slaapt.

Lees ook:   10 tips voor architectuurfotografie om de ultieme foto te maken

Waarom is het ontwerp van de matras belangrijk? Het hangt ervan af hoe je slaapt. Als je gooit en draait, maar je partner wordt gemakkelijk wakker van beweging, wil je op zoek naar een matras dat de bewegingsoverdracht minimaliseert. Misschien slaap je liever op je zij, rug of zelfs buik. Iets te zacht of te stijf kan van grote invloed zijn op hoe je slaapt, en je zult niet weten wat voor jou werkt totdat je het uitprobeert.

Wat kosten DreamCloud matrassen?

In vergelijking met concurrenten kunnen DreamCloud-matrassen een betaalbaar alternatief zijn. U kunt vooraf volledig betalen of een betalingsplanoptie selecteren bij Affirm.

Hier is prijsinformatie voor de DreamCloud Original-matras:

Matras maat Prijs
Tweeling 899 euro
Twin XL 1.099 euro
Vol 1.299 euro
Koningin 1.399 euro
Koning 1.599 euro
Californië King 1.599 euro

*Pre-promotionele prijzen vanaf 13-05-

DreamCloud biedt één matrasmodel

Hoewel veel matrassenbedrijven een paar versies van hun matrassen aanbieden om een groter publiek aan te spreken, houdt DreamCloud vast aan één: zijn vlaggenschip hybride. Hoewel ze slechts één matras aanbieden, verkoopt het bedrijf andere begeleidende producten zoals kussens, bedframes, dekens en lakens.

Hoe comfortabel is het DreamCloud matras?

Veel mensen zoeken naar matrassen die zacht zijn maar nog steeds ondersteunend. Met een hybride van traagschuim en spoelen kan dit matras aan beide behoeften voldoen. Volgens de beoordeling van Polly B op de DreamCloud-website: “Het is een perfecte combinatie van zachtheid en stevigheid.” Op een zachtheidsschaal van 1 (super pluche) tot 10 (stijf en hard) scoort DreamCloud op 6,5, wat betekent dat deze matrassen zich in het midden bevinden, leunend op de ondersteunende kant.

Lees ook:   Prachtige babykamerideeën waar ontwerpbewuste volwassenen absoluut dol op zullen zijn

Andere producten verkocht door DreamCloud

DreamCloud biedt een breed scala aan items voor bij hun matrassen. Van frames tot kussens en verzwaarde dekens, je kunt alles bestellen wat je nodig hebt voor een goede nachtrust.

Bedbodems

 • Platform, $ 200 – $ 275. Houd je nieuwe matras van de vloer met deze basic bedbodem.
 • Instelbaar, $ 799 – $ 1299. Met deze basis kun je je matras aanpassen om jezelf (of je voeten, of beide!) te ondersteunen.
 • Metaal, $95. Hiermee kunt u wielen toevoegen aan uw matrasplatform, samen met wat extra hoogte.
 • Hoofdeinde, $ 300 – $ 375. Deze basis biedt ondersteuning voor kussens op je matras. Deze optie is alleen beschikbaar voor drie van hun bedmaten: Full, Queen en King.

Beddengoed

 • Kussens, $99 – $129. Er zijn twee opties voor traagschuimkussens: een contourkussen of een “beste rust” kussen.
 • Verzwaarde dekens, $169. Deze one-size dekens worden geleverd met een verwijderbare hoes voor eenvoudige reiniging.
 • Lakens, $ 109 – $ 129. De 100% katoenen lakenset houdt je koel en comfortabel in je nieuwe matras.
 • Matrasbeschermers, $ 89 – $ 109. Houd uw bed beschermd tegen morsen en vlekken en zorg ervoor dat allergenen zich niet op het oppervlak verzamelen.

DreamCloud matras beoordelingen

Na de aankoop van een matras in november 2019 had Amazon User Krait dit te zeggen over hun aankoop: “Ik slaap de hele nacht door en word zo comfortabel wakker dat ik het nu vrij moeilijk vind om uit bed te komen. Het matras is zo zacht dat ik niet wakker word als mijn vrouw (of hond) in/uit bed stapt! Maar het is niet zo zacht dat je als een bowlingbal op een trampoline in het matras zakt (iets waar ik me zorgen over maakte met een bed van het type traagschuim).”

Lees ook:   6 Halloween Housewarming Party DIYs met een griezelige hoeveelheid elegantie

Op de Website van DreamCloud hebben de matrassen meer dan 2.000 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde van 4,6 van de 5 sterren. Amazon laat zien dat ze 4 van de 5 sterren hebben met 87 beoordelingen. Een meerderheid van de gebruikers meldt een betere nachtrust na aankoop.

DreamCloud matras voor-en nadelen

Pros Tegens
 • Het hybride ontwerp biedt het beste van zowel traagschuim- als spoelmatrassen
 • Proefperiode van 365 dagen die 30 dagen na levering begint
 • Gratis verzending voor mensen in de VS
 • Slechts één stevigheidsniveau
 • De servicekosten voor niet-restitueerbare ‘Witte handschoen’ bedragen $ 145 voor het eerste item en $ 45 voor elk extra item

De bottom line op DreamCloud matrassen

Als u op zoek bent naar een betaalbaar hybride matras, kan DreamCloud de oplossing zijn voor uw behoeften. Het matras is ondersteunend en toch comfortabel en biedt een proefperiode van een jaar, zodat klanten er zeker van kunnen zijn dat dit de matras voor hen is.

Veelgestelde vragen

Kunnen DreamCloud-matrassen worden opgevouwen voor transport nadat ze zijn geopend?

Simpel gezegd: nee. De matrassen worden gerold en vacuüm verzegeld om aan klanten te worden geleverd. Dit proces vereist nogal wat machines, wat betekent dat je het niet terug kunt vouwen om het te vervoeren.

Hoeveel wegen DreamCloud-matrassen?

Dit is afhankelijk van de grootte. Vanwege de materialen die worden gebruikt bij het maken van de matrassen, wegen matrassen ongeveer 74 pond helemaal tot 135 pond.

Welke financieringsmogelijkheden zijn er?

DreamCloud biedt een verscheidenheid aan financieringsopties die beschikbaar zijn op basis van uw aanbetaling. Deze service wordt aangeboden via Affirm. Kopers kunnen 0% APR en een betalingsplan van 24 maanden ontvangen.