Een lijst met alternatieve, groene verpakkingsmaterialen die u kunt gebruiken

het inpakken van de vrouw met krant

Of u nu op het punt staat om van het ene huis naar het andere te verhuizen of pakketten naar familie en vrienden stuurt, het vinden van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen is een belangrijk onderdeel van duurzaam leven. Hoewel traditionele kartonnen dozen kunnen worden gerecycled, verbruikt de productie en recycling ervan behoorlijk wat energie. Met andere woorden, deze traditionele verpakkingsmethode is niet zo duurzaam als mensen denken.

Er zijn echter een overvloed aan opties op de markt voor milieuvriendelijke verhuisbenodigdheden. Of u nu de voorkeur geeft aan herbruikbare bakken om afval te minimaliseren of biologisch afbreekbare opties wilt die kunnen worden gecomposteerd, hier zijn acht van de beste groene opties die er zijn.

*Opmerking: hoewel we links bieden voor de meeste genoemde producten, worden sommige mogelijk niet naar alle 50 staten verzonden.

Alternatieve groene verpakkingsmaterialen die u kunt gebruiken

Krant

Krant is een gemeenschappelijk huishoudelijk goed dat gemakkelijk kan worden hergebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Het is een fantastisch groen verpakkingsmateriaal, deels omdat het niet alleen voor dit doel is geproduceerd of gekocht. Gebruik deze gemakkelijk recyclebare verpakking om glazen, servies en andere kwetsbare goederen veilig in te pakken en te beschermen.

Als u geen krant heeft, neem dan contact op met uw lokale recyclingbedrijf of krantenkantoor. Beide verkopen vaak grote bedragen voor ongelooflijk goedkoop.

Biologisch afbreekbare verpakking pinda’s

Deze zijn gemaakt van niet-giftige materialen, maïszetmeel of tarwe, en zijn composteerbaar. Er is een grote markt voor deze biologisch afbreekbare verpakking, dus je kunt meestal een behoorlijk bedrag vinden voor de prijs.

Koop een grote zak biologisch afbreekbare pinda’s op Amazon voor iets meer dan $ 50.

Herbruikbare plastic bakken

Dit is een geweldige herbruikbare optie. Ze zijn stevig, gaan langer mee dan kartonnen dozen en zijn relatief betaalbaar. U kunt kopen en opnieuw houden voor toekomstig gebruik, of huren bij een verhuisbedrijf.

Lees ook:   Verhuizen met kinderen: 3 dingen om met je kind te bespreken

Om te kopen, kunt u populaire, opvouwbare modellen op Amazon vinden voor ongeveer $ 60.

Geüpcyclede materialen

Upcycled, milieuvriendelijke verpakkingen zijn alles wat eerder werd gebruikt en nu wordt verkocht op een crowdsourcingplatform, zoals Craigslist. Je kunt deze zelfs gratis krijgen. Sommige lokale verhuisbedrijven bieden dit aan als onderdeel van hun duurzaamheidsmaatregelen, dus neem contact met hen op om licht gebruikte verpakkingsopties te vinden om uw verhuizing groen te houden.

Bekijk deze link voor meer informatie over waar u kunt zoeken naar geüpcyclede materialen.

Dekens, lakens of handdoeken

U hoeft geen geld uit te geven om een milieuvriendelijke verpakking te krijgen. Gebruik je eigen dekens, lakens en handdoeken om alles in je groene pakbak goed te dempen. Dit minimaliseert verspilling volledig door andere gangbare huishoudelijke goederen te hergebruiken. Word innovatief en kijk in je eigen huis om je spullen op een milieuvriendelijke manier in te pakken!

Gerecycled papier tape

Tape is een noodzakelijk onderdeel van de verpakking. Gebruik tape gemaakt van gerecycled papier om uw impact op het milieu te minimaliseren. Dit is een moeilijker materiaal om te hergebruiken of volledig te recyclen, dus door ervoor te zorgen dat de tape zo duurzaam mogelijk wordt gemaakt, helpt u uw impact op het milieu te verminderen. Vind een roll op Amazon voor ongeveer $ 40.

Biologisch afbreekbare noppenfolie

Als u dezelfde bescherming wilt als noppenfolie zonder het plastic afval, is er een biologisch afbreekbare verpakkingsoptie. Gemaakt van 100% gerecycled papier en composteerbaar na gebruik, is dit honingraatgaas een perfect voorbeeld van biologisch afbreekbare verpakkingen.

Golfkartonnen papierrol

Gemaakt van gerecycled papier, is dit verpakkingsmateriaal een veel voorkomende keuze voor verhuisbedrijven of verzendcentra die duurzamer willen zijn. Het kan worden hergebruikt en gerecycled zodra het het einde van de houdbaarheidsdatum heeft bereikt.

Milieuvriendelijke verpakkingen voor het verplaatsen van vloeistoffen

Als u uw huishoudelijke vloeistoffen in een verhuizing vervoert, zoals wasmiddel, afwasmiddel en schoonmaakmiddelen, is het belangrijk om een manier te vinden om ze veilig en duurzaam te verpakken. Hieronder staan enkele van onze favoriete opties om ervoor te zorgen dat deze goederen veilig van punt A naar punt B komen.

Lees ook:   Kalmeer je verhuisstress: vermijd deze vier verhuisrampen

Kleinere, herbruikbare plastic bakken

Zoals hierboven vermeld, zijn dit geweldige opties om alles op een milieuvriendelijke manier te verplaatsen. Ze werken vooral goed voor het transporteren van vloeistoffen. Zorg ervoor dat je flessen goed gesloten zijn en de plastic bak dichtgeplakt, zodat er niets lekt als er dingen naar binnen morsen. Gebruik kleinere bakken zodat de vloeistoffen beter passen en niet in de bak blijven hangen. Koop een set plastic bakken van 12 kwart voor slechts $ 30.

Hersluitbare plastic zak

Grotere Ziploc hersluitbare zakken, hoewel niet duurzaam gemaakt, zijn herbruikbaar en helpen voorkom dat vloeistoffen tijdens het transport morsen. Doe een paar flessen in elke zak en verpak ze veilig in de hierboven genoemde plastic bakken. Blijf weg van het gebruik van composteerbare wikkeling;  als er gemorst wordt, maken de giftige chemicaliën in de reinigingsvloeistoffen die in de verpakking weken het niet-composteerbaar. Deze huishoudelijke, bacteriedodende verbindingen tasten de bodemkwaliteit aan en beschadigen de compostpartij.

Gerecycled papier tape

Naast het verpakken is tape ook een geweldige manier om de bakken met uw vloeibare flessen te verzegelen. Gebruik deze speciale tape om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Huishouddekens tussen de flessen

Als je flessen losjes rond de bak vallen, zorg er dan voor dat ze tijdens de verhuizing strak en rechtop blijven staan door er een paar huishoudelijke dekens of handdoeken tussen te stoppen. U kiest er al voor om wat herbruikbaar plastic te gebruiken tijdens de verhuizing, dus neem een stap om uw impact op het milieu verder te minimaliseren door dekens te gebruiken in plaats van meer verpakkingsmateriaal te kopen. Maar als u zich zorgen maakt over de chemicaliën die uw handdoeken tijdens het transport beschadigen, gebruik dan de geliefde handdoeken die u meestal voor gasten verbergt.

Lees ook:   Ontroerend? Misschien moet je een e-card sturen

Waar het op neer komt

Er zijn veel verschillende dingen om te overwegen bij het inpakken en verplaatsen van alle belangrijke dingen in je leven. Het goede nieuws is dat duurzaam bewegen heel goed te doen is. De markt is de afgelopen jaren overspoeld met milieuvriendelijke verpakkingsalternatieven, waardoor u, de consument, veel opties heeft om uit te kiezen. Of ze nu al in je huis zijn of biologisch afbreekbare alternatieven, zorg ervoor dat je investeert in het zo duurzaam mogelijk maken van je inpakplan.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn milieuvriendelijke materialen?

De meest milieuvriendelijke materialen op de markt zijn die welke zowel zijn gemaakt van recyclebare materialen als composteerbaar. De duurzame noppenfolie, eerder genoemd in dit stuk, is een perfect voorbeeld. Alles wat na gebruik composteerbaar is, is ook milieuvriendelijk. Het innovatief gebruiken van huishoudelijke artikelen als verpakkingsmateriaal geldt ook als zorg voor ons milieu.

Worden milieuvriendelijke verpakkingsopties verkocht in winkels?

Meestal wel. Uw lokale verzendwinkel moet op kleinere schaal groen verpakkingsmateriaal hebben. Milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, zoals herbruikbare plastic bakken, zijn ook te vinden bij de meeste bouwmarkten.

Wat doe ik met deze verpakkingsmaterialen na de verhuizing?

Als u van plan bent om ze opnieuw te gebruiken en de opslagruimte hebt, bewaar ze dan in uw nieuwe huis totdat u ze nodig hebt voor toekomstig gebruik. Alle composteerbare materialen aan het einde van hun houdbaarheidstermijn moeten naar het dichtstbijzijnde composteercentrum worden gebracht. Doneer of verkoop verpakkingsmaterialen die nog wel gebruikt kunnen worden maar die je niet meer nodig hebt. Last but not least, breng alle recyclebare verpakkingen naar uw lokale recyclingcentrum voor verwerking.