Waar vind je gratis verpakkings- en verhuisdozen

Een jonge vrouw verpakt haar spullen in de gratis verhuisdozen die ze heeft gevonden.

Laten we eerlijk zijn – verhuizen is duur. Verhuiskosten kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de afstand of de hoeveelheid spullen die u verplaatst. Maar aan het einde van de dag kunnen die kosten onverwacht oplopen en uw verhuisbudget overschrijden. Dus als u kansen verwelkomt om kosten te besparen, is hier een eenvoudige plek om te beginnen: gratis inpakken en verhuisdozen.

Met een beetje planning, creativiteit en hulp van MYMOVE kun je licht gebruikte dozen in handen krijgen en je portemonnee een beetje een adempauze geven.

Bepaal hoeveel verpakkings- en verhuisdozen u nodig hebt

Wees bij het plannen van uw volgende stap proactief. Bepaal zorgvuldig het aantal dozen dat u mogelijk later moet zoeken of kopen. Door de tijd en het geduld te nemen om georganiseerd te worden, bespaart u onnodige uitgaven.

Om het aantal verhuisdozen te bepalen dat u nodig hebt, begint u met het maken van een huisinventaris. Dit zal je helpen te weten welke dingen met je meebewegen. Het is ook het perfecte moment om elk item dat je bezit te overwegen en of je het al dan niet moet houden, doneren of gooien. Opruimen voor een verhuizing bespaart je de hoofdpijn (en rugpijn) van het verplaatsen van dingen waar je geen nut uit haalt.

U moet uw huisinventaris voltooien voordat u inpakt. Kies eenvoudig één kamer om mee te beginnen en verdeel uw papier in vier kolommen: item, geschatte waarde, staat en locatie. Vul deze informatie in voor elk item in de kamer dat u van plan bent te bewaren. Voor items die in een vak passen, noteer hun grootte en wijs ze een overeenkomstig vaknummer toe.

Door een gefundeerde schatting te maken van hoeveel er in elke doos past, voorkomt u de fout om het aantal dozen dat u nodig heeft te onderschatten of er te veel te kopen. Bovendien maakt een gedetailleerde inventaris het heel gemakkelijk om uw bezittingen bij te houden tijdens een verhuizing (vooral als u verhuizers inhuurt) en helpt u belangrijke items snel te vinden.

Pro tip: Houd je huisvoorraad bij de hand. U wilt het ter referentie wanneer u begint met winkelen voor huiseigenaren of huurdersverzekeringen.

Begin met het vragen van vrienden, familie en collega’s voor gratis dozen

De eenvoudigste manier om gratis dozen en andere verhuisbenodigdheden in handen te krijgen, is door mensen te vragen die je kent. Stop met jezelf af te vragen waar ik gratis verhuisdozen bij mij in de buurt kan krijgen, en ga naar buiten en vraag het aan degenen die het dichtst bij je staan- je vrienden en familie! Vaak zullen mensen verhuisdozen afbreken na hun eigen verhuizing en, als ze ze niet recyclen, ze vasthouden. Het is waarschijnlijk dat veel van je vrienden of collega’s een aantal oude verhuisdozen ergens in hun garage of schuur hebben verborgen.

Lees ook:   Grootste verpakkingsfouten van verhuisexperts

Maak een snelle lijst van de mensen die je kent die onlangs zijn verhuisd en neem contact met hen op. Als je niemand uit je hoofd kent, post dan op sociale media. Zorg ervoor dat je om een specifiek aantal dozen vraagt en sta open om die dozen zelf op te halen.

Let ook op de staat van de vereiste dozen. Je wilt geen dozen die uit elkaar vallen, schimmel groeien of te vies zijn. Het verplaatsen van uw waardevolle spullen met behulp van gratis maar beschadigde dozen die niet overeind blijven tijdens de verhuizing, is het risico (of de stress) van kapotte items niet waard.

Zoek naar gratis verhuisdozen online

Als je uithaalt met vrienden en familie, of je hebt een paar dozen gekregen maar weet dat je meer nodig hebt, ga dan achter je computer zitten en doe een paar minuten onderzoek. Er zijn een aantal websites en apps vol met mensen die proberen zich te ontdoen van de stapel inpak- en verhuisdozen die ruimte innemen in hun garage en contact maken met mensen die zich afvragen waar ze gratis verhuisdozen kunnen krijgen via technische platforms is een geweldige manier voor hen om de gratis dozen weg te gooien.

  1. Craigslist: Om gratis dozen op Craigslist te vinden, kiest u uw locatie en kijkt u onder het gedeelte “Te koop”. Onder dit gedeelte zou u een link moeten zien met de tekst ‘gratis’. Klik erop en het brengt u naar een pagina zonder reclame voor goederen bij u in de buurt. Gebruik de balk “zoek gratis spullen” om naar dozen te zoeken.
  2. Freecycle: Het Freecycle Network™ is een grassroots non-profitorganisatie die bestaat uit leden die opzettelijk items hergebruiken om afval uit stortplaatsen te houden en de ecologische voetafdruk van mensen te verminderen. Freecycle is in sommige staten populairder dan in andere, maar het is de moeite waard om te zien of er een gemeenschap bij u in de buurt is. Er zijn meestal een paar berichten van mensen die net zijn verhuisd om hun inpak- en verhuisdozen gratis weg te geven.
  3. Facebook-marktplaats: Dit werkt net als Craigslist en bevat berichten voor gratis materialen. Er zijn misschien geen aanbiedingen bij u in de buurt, maar het is de moeite waard om om de paar dagen terug te komen om te zien wat u kunt krijg je handen op. Als het niet gratis is, verkopen mensen vaak voor centen op de euro en grote hoeveelheden.
  4. Communitygroepen zoals Nextdoor: Beperkte gemeenschaps- of buurtgroepen zijn booming in populariteit, waarschijnlijk omdat elke groep is afgestemd op één specifieke buurt. Dit betekent dat alle inhoud die iemand toevoegt, alleen wordt bekeken door een specifiek gebied van mensen, waardoor het de perfecte plek is om om dozen te vragen.
  5. Apps kopen en verkopen, zoals 5miles, Offerup en letGo: Dit zijn apps vol met mensen die van dingen af willen die ze niet nodig hebben. Profiteer ervan en doorzoek de gratis materialensectie van de app voor dozen en andere bewegende benodigdheden.
Lees ook:   Maak een lijst met bewegende inventarissen om uw dozen bij te houden

Bereik van winkels voor gratis dozen

Artikelen worden elke dag in kartonnen dozen naar winkels verzonden. Meestal worden die dozen onmiddellijk weggegooid – tenzij iemand weet erom te vragen. Het lijkt misschien ontmoedigend om dit out-of-the-blue verzoek aan een winkelmanager te doen, maar geloof ons – het kan nooit kwaad om het te vragen.

Zorg ervoor dat je de winkel ingaat met een idee van hoeveel dozen je nodig hebt. Ga naar het register en vraag beleefd om een manager. Vraag de manager of ze dozen hebben die ze van plan zijn te gooien.

Als ze er op dit moment geen hebben, vraag dan op welke dag ze meestal inventaris ontvangen. Dit geeft je een idee van wanneer je terug moet komen. U kunt altijd de winkel bellen op de dag dat ze een nieuwe zending ontvangen en de manager vragen om gebruikte dozen voor u opzij te zetten.

Als ze toch gratis dozen voor je hebben, zorg er dan voor dat je ze meteen ophaalt. Als je niet meteen kunt gaan, stel dan een tijd in dat je langs kunt komen en je eraan kunt houden. Onthoud: de winkels doen je een groot plezier, dus probeer de gratis dozen zo snel mogelijk uit handen te krijgen.

Hier zijn enkele winkels die u moet bezoeken:

  1. Boekhandels
  2. Slijterijen
  3. Big box winkels, zoals Sam’s Club en Costco

Deze winkels hebben meestal ruime hoeveelheden verpakkingsdozen waarin ze hun zending hebben ontvangen en zijn meestal bereid om de verpakkingsdozen gratis weg te geven. Vergeet alleen niet om de staat van de gratis boxen te controleren!

Lees ook:   Heb een verhuisgarage uitverkoop

Bekijk uw lokale recyclingfabriek voor gratis dozen

Voordat u naar de recyclingfabriek gaat, controleert u de openingstijden online. Afhankelijk van waar het zich bevindt, hebt u mogelijk de toestemming van een werknemer nodig om de poorten van de faciliteit te betreden of iets mee te nemen. Als u van tevoren belt, kunt u die dag misschien dozen mee naar huis nemen.

Afhankelijk van uw stad en staat, heeft u mogelijk een lokaal recyclingafgiftepunt. Dit is vergelijkbaar met de fabriek, behalve dat de recycling geen veranderingen ondergaat en de inleverlocatie en dit gebied minder formeel is. Vaak, zolang er geen bord “geen overtreding” is, kunt u uw gratis dozen ophalen om te verplaatsen wanneer iemand anders ze heeft afgezet.

Zorg ervoor dat u de kwaliteit van de gratis dozen die u kiest dubbel controleert voordat u ze mee naar huis neemt om mee in te pakken.

Heb je nog steeds niet genoeg?

Er zijn plaatsen waar je dozen goedkoop kunt kopen. Als uw zoektocht naar gratis verhuis- en verpakkingsdozen tekortschiet of als u last-minute naar een winkel moet rennen, zijn er plaatsen om verhuisdozen goedkoop te kopen. Deze dozen hebben het voordeel dat ze gloednieuw zijn, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over hun toestand.