Hoe een badkamer te versieren voor de feestdagen

Mark Lopez / Getty Afbeeldingen

Niets helpt je om in de vakantiestemming te komen, zoals het dekken van je eigen zalen met al je seizoensgebonden inrichting. Of je nu de volledige boom en slinger op elke schoorsteenmantel en reling doet of gewoon een paar gekoesterde items op tafel zet, je huis klaarmaken voor de feestdagen maakt deel uit van het plezier van het seizoen. Mis je kans niet om die ervaring uit te breiden naar elke kamer in je huis. Wanneer u een badkamer inricht voor de feestdagen, zorgt u ervoor dat elke hoek van uw woonruimte gevuld is met gejuich.

Maar hoe versier je wat meestal een kleinere, zeer gevestigde ruimte is? Je kunt waarschijnlijk niet rond meubels bewegen om ruimte te maken en tussen een douche en spiegels zijn je muren waarschijnlijk al redelijk vol. Dat betekent echter niet dat je deze feestelijke gelegenheid moet opgeven. We hebben een paar snelle en eenvoudige manieren verzameld om een badkamer in te richten voor de feestdagen.

Gebruik de hele ruimte

Zoals we al hebben besproken, zijn badkamers compacter dan de meeste andere kamers die u zult inrichten. Dit is waar het gebruik maken van elke vierkante centimeter van cruciaal belang is – inclusief die onder je tenen. Sommige badmatten met een vakantiethema zijn een geweldige manier om je badkamer binnen enkele seconden klaar te maken voor het seizoen. Bovendien, omdat ze zijn gemaakt om bestand te zijn tegen slijtage en vocht, pakken ze goed in als ze niet in gebruik zijn.

Jacek Kadaj / Getty Afbeeldingen

Lees ook:   Casper Matras Reviews

Omarm wat je hebt

Als je badkamer al rood, wit of groen is, zal het instellen voor de feestdagen waarschijnlijk een fluitje van een cent zijn. Maar wat als het zwart of blauw is? Je zou kunnen proberen om de traditionele vakantiekleuren in te schoenen, maar je zult jezelf waarschijnlijk gewoon gek maken door te proberen de kleuren in zo’n kleine ruimte te laten versmelten.

Werk in plaats daarvan met wat je al hebt. Een beachy, blauwe badkamer werkt goed met sneeuw-geïnspireerde accenten in wit en zilver. Een minimalistische, donkere badkamer kan een vakantie-update krijgen met een verzameling groenblijvende takken op het aanrecht of een eenvoudig zwart-wit vakantiedecor. Als u uw huidige ruimte uw ontwerpkeuzes laat bepalen wanneer u een badkamer voor de feestdagen inricht, wordt het veel gemakkelijker om uw huis vakantieklaar te maken.

Michael Hall / Getty Images

Gebruik je restjes

Heb je extra vakantiedecor dat gewoon nergens anders in huis lijkt te passen? Vind het een ruimte in de badkamer! Zelfs schijnbaar onconventionele badkamerinrichting kan werken met een beetje creativiteit. Stel dat je een extra kous hebt. Als het op zichzelf blijft staan, ziet het er misschien misplaatst uit. Maar als je het volpropt met wat seizoensgebonden groen, wordt het een perfecte aanvulling.

Carlina Teteris / Getty Afbeeldingen

Houd een schoon palet

Heldere, vrolijke kleuren zijn een signatuur van het seizoen. Dat betekent echter niet dat je moet proberen ze allemaal in je badkamer op te nemen. Omdat het een relatief beperkte ruimte is, kan verzadigde kleur snel aanvoelen als te veel van het goede. Het is een goed idee om één accentkleur te kiezen die samensmelt met de elementen die al in de ruimte bestaan en van daaruit verder te bouwen.

Lees ook:   Hvac-basisprincipes: een dealer kiezen

Klaus Vedfelt / Getty Images

Meng uw metalen

De meeste badkamers hebben hun deel van de hardware. Uw kraan, ladetrekkers en douchegordijnroede zijn allemaal ontwerpmogelijkheden. Integreer metalen vakantieaccessoires op uw aanrecht om snel en eenvoudig een samenhangende look te creëren. De harde texturen van metalen decor werken goed in een ruimte waar je niet wilt dat dingen vocht vasthouden. En gemengde metalen geven uw vakantie badkamerinrichting een glam gevoel.

Houd het simpel

Het inrichten van een badkamer voor de feestdagen moet leuk zijn. Als het voelt als een last, doe je waarschijnlijk te veel. Gewoon wat slinger over het aanrecht van de badkamer draperen, een kleine vaas met groenblijvende takken toevoegen of een ornament aan een wandschans hangen is genoeg. Dit is een kleine ruimte, dus je hoeft niet veel te doen. Als je nog steeds op zoek bent naar inspiratie, hebben we 10 eenvoudige tips voor het versieren van vakanties die moeten helpen.

Fijne feestdagen van onze familie bij Freshome naar de jouwe!