Hoe u uw kamer rond uw kerstboom kunt regelen

Rustieke stijl kerstdiner tafel decor

We houden allemaal van deze tijd van het jaar wanneer we de kerstboom uit de garage halen, of er een uit de hoek gaan kopen en ruimte maken voor de boom. Hoewel, het lijkt alsof we elk jaar ofwel vergeten hoe groot onze ruimte is, of we vergeten gewoon dat we in de kamer met onze boom moeten leven! In plaats van deze oefening dit jaar te doorlopen, zijn hier tips voor het indelen van je kamer rond de boom. Voordat je aan de slag gaat, meet je je ruimte op, zodat deze hele inspanning niet wordt verspild!

4 Tips voor het inrichten van je kamer rond een kerstboom

1. Bedenk hoeveel ruimte je hebt

Hoewel we allemaal ideeën hebben over grote kerstbomen in onze woonkamers, kan de realiteit van hoeveel ruimte we eigenlijk hebben een totaal andere zijn. Als u in een kleiner huis of appartement woont, bepaal dan welke meubels uit de ruimte kunnen worden verplaatst en welke niet. Zelfs als je een grote ruimte hebt, overweeg dan loopbruggen en obstructie van deuropeningen voordat je je op een specifieke boom vestigt.

Bulgac / Getty Images

2. Plan een focuspuntruimte

Bepaal in je huis welke kamer je het meest van je boom gaat genieten, en er toch omheen kunt wonen. Hoewel de woonkamer het perfecte raam heeft om voor te zitten, maakt de televisie en het zitgedeelte dat het blokkeert dit geen ideale plek. Plaats bomen uit de buurt van open haarden, drukbezochte loopbruggen en obstakels. Ga achterover staan van de boom, als je eenmaal een plek hebt gekozen en onderzoek vanuit alle uitkijkpunten.

Lees ook:   Coole trends in pooltafels
Siri Stafford / Getty Afbeeldingen

3. Meubels verwijderen

Hoewel je meubels belangrijk zijn, bepaal je hoeveel stukken er tijdens de vakantie moeten blijven. Zou je zonder de salontafel en lamp kunnen om ruimte te maken voor de boom? Als het antwoord nee is, kies dan voor een kleinere boom. In de afgelopen jaren zijn kerstbomen en tafelbomen in pot populairder geworden en zijn ze ideaal voor huizen met beperkte ruimte. Verplaats meubels in grotere ruimtes rond de boom, zodat gespreksruimtes nog steeds kunnen worden gehouden zonder dat de boom een visuele afleiding wordt

John Fedele / Getty Images

4. Gebruik meubels in andere ruimtes

Als dat nodig is, overweeg dan om meubels naar aangrenzende kamers te verplaatsen om nog steeds zitplaatsen te bieden zonder afbreuk te doen aan de vermakelijke ruimte.  Als u van plan bent om een groot feest of vakantieviering te houden, moet u bepalen hoe groot een boom nodig is, om uw gasten niet binnen te dringen. Als uw plannen vragen om een grote bijeenkomst, overweeg dan om de boom in een aparte kamer te huisvesten dan het grootste deel van het meubilair. Dit zal gasten helpen zich op hun gemak te voelen en te voorkomen dat uw boom opzij wordt geveegd door feestgangers.

Getty Afbeeldingen

Waar het op neer komt

Dit is de beste tijd van het jaar om de vakantietradities naar voren te brengen, en een daarvan is het versieren van de kerstboom.  Laat je seizoen niet verpesten door een slechte planning bij het plaatsen ervan in je kamer. Gebruik deze tips en beoordeel uw kamer en wat uw levensstijl en leuke plannen zijn voor de vakantie. Uw vakantie zal geweldig zijn, samen met een prachtige boom met een aantal geavanceerde planning en besluitvorming. Geniet van dit seizoen en vul je huis met vakantieherinneringen, waarbij jij en je gezin niet tegen de kerstboom botsen!

Lees ook:   Betaalbare handgemaakte kasten voor onderscheidende keukens door British Standard

Freshome lezers, hoe kies je een gebied voor je boom? Verplaats je meubels om het te huisvesten? We horen graag meer tips dan de tips die we hier hebben.