Hoe u uw kinderen veilig (en gezond) kunt houden op bewegende dag

Het inrichten van een woning en verhuisconcept.

De stress van het verhuizen met kinderen kan overweldigend zijn. Maar dat betekent niet dat je niet met succes door de dag kunt navigeren terwijl jij en je kinderen bewegen.

Blijf kalm, koel en verzameld gewapend met deze manieren om uw kind voor te bereiden op de verhuizing, downloadbare checklists voor het inpakken en essentiële tips om gezond te blijven op de grote dag.

Gezond blijven op moving day

Een Moving Day kit samenstellen

Bezoek je lokale knutselwinkel vóór Moving Day om voorraden in te slaan om de kinderen bezig te houden. Pak een rugzak in met kleurboeken, kleurpotloden, stickers en bouwpapier.

Speel een interactief spel

Tussen de notoir korte aandachtsspanne van een jonger kind en de overweldigende hoeveelheid afleiding op Moving Day, is het essentieel om ze betrokken te houden. Bewegen met kinderen is misschien een beetje gemakkelijker als je interactieve spellen bedenkt die geschikt zijn voor de leeftijd, zoals een telspel, Simon Says of I Spy voor leuk spel.

Zet een film op of breek de videogames uit

Laat je adolescenten en tieners aansluiten en een beetje afstemmen met een favoriete film, tv-serie of videogame. Vergeet de laadpalen en kabels niet. Lege batterijen zijn de aartsvijand van een tiener.

Zet de muziek harder

Laat je kiddo dj spelen voor de dag. Betrek ze erbij door te vragen welk nummer of welke artiest ze willen horen. Een afspeellijst die vrolijk is en een familiezang aanmoedigt, is een goede keuze.

Denk buiten de (verhuis)kaders

Omdat het meeste speelgoed van je kind wordt ingepakt, moet je creatief zijn en een extra kartonnen doos pakken. Met het pak kleurpotloden en stickers van hun speciale Moving Day-kit kunnen de kinderen hun fantasie gebruiken om raketschepen of tiny houses te maken.

Veilig blijven op verhuisdag

Houd alle scherpe verpakkingsgereedschappen buiten bereik

Terwijl u en uw kinderen bewegen, moet u ervoor zorgen dat jongeren begrijpen dat scharen, stanleymessen en ander gereedschap geen speelgoed zijn. Plaats deze items op een aanrecht of in een toegewezen doos met verpakkingsgereedschappen die buiten bereik is.

Lees ook:   Zorg ervoor dat uw identiteit met u meebeweegt

Maak gebruik van je babyschommel of box

Het dragen van je baby op je heup tijdens Moving Day is misschien niet altijd mogelijk. Stel hun babyschommel of box in om ze veilig te houden. Maar laat je baby nooit onbeheerd achter. Als je familie in de buurt hebt om te helpen met de verhuizing, zorg er dan voor dat er altijd iemand bij je baby is. Als je alleen verhuist en je verhuizers hebben vragen, laat ze dan naar de kamer komen waar jij en je baby zich bevinden.

Een kinderzone aanwijzen

Kinderen en stapels dozen zijn een recept voor ongelukken. Blijf uit de buurt van je kinderen die gewond raken (en je fijne porselein dat kapot is) door een kinderzone aan te wijzen. Kies een kamer waar de kinderen uit de weg gaan van verhuizers, maar in het zicht van een volwassene.

Zorg ervoor dat alle schadelijke chemicaliën of gevaarlijke vloeistoffen buiten bereik zijn

Kinderen zijn zeker nieuwsgierige wezens. Dit kan resulteren in een enge situatie als u uw vloeistoffen niet goed hebt verpakt en verzegeld. Zorg ervoor dat gevaarlijke chemicaliën zoals bleekmiddel en badkamerreinigers buiten bereik worden opgeslagen.

Geef je oudere kinderen wat vrijheid

Voor oudere kinderen die weinig toezicht nodig hebben, praat met hen over wat ze van plan zijn te doen op Moving Day. Ze willen misschien bij een vriend thuis hangen, een film kijken op hun laptop of nog een laatste keer doorbrengen in hun favoriete coffeeshop.

Hulp van buitenaf werven

Het is oké om steun te vragen. Soms is het onmogelijk om de kinderen te vermaken op Moving Day. Roep de hulp in van een familielid, vriend of huur een oppas in. Als het te chaotisch is in huis, laat ze dan de kinderen meenemen naar het park of naar buiten voor een speciale traktatie.

Lees ook:   Een studenten verhuisservice inschakelen?

Laat ruimte voor de kinderen om veilig vastgebonden te worden

Zorg ervoor dat u de auto waarin uw kinderen tijdens de verhuizing reizen niet overpakt. Kunnen de kinderen veilig in en uit het voertuig bewegen? Is er ruimte voor stoelverhogers of autostoelen? Vermijd het proppen van dozen of losse items op de achterbank met uw kinderen, omdat deze een ongevalsrisico vormen.

Hacks inpakken voor een naadloze, verstandige verhuizing van kinderen

Inpakken terwijl de kinderen slapen

Op een ‘normale dag’ hebben alle ouders wat rust nodig. Deze momenten kunnen schaars zijn tijdens je verhuizing. Inpakken terwijl de kinderen veilig in hun bed liggen, geeft je de mogelijkheid om je overdag te concentreren op het verzamelen van hen.

Een playdate regelen

Als je kinderen weggaan van hun huis en naar een nieuw huis gaan, zullen ze hun oude vrienden missen. Plan zoveel mogelijk speeltijd in bij een vriend thuis terwijl je je voorbereidt op je verhuizing. Dit is een win-winsituatie omdat het een gevoel van normaliteit creëert voor de kinderen en je helpt je te concentreren op je mohet opstellen van de takenlijst.

Laad de dozen van de kinderen niet eerst in

Terwijl u de verhuiswagen inpakt, moet u nadenken over welke items u mogelijk op het laatste moment toegang tot moet hebben. Het eerst laden van de verpakkingswagen met het speelgoed van je kind kan een ramp veroorzaken als je kleintje zich realiseert dat ze een must-have pop of spel missen.

Pak een speciale boekentas in

Vraagt u zich af hoe u uw kind kunt helpen omgaan met verhuisangst? Geef ze de leiding over het voorpakken van een speciale koffer met hun keuze aan favoriete speelgoed of bezittingen. Het hebben van hun eigen stuk bagage en eigendom over wat erin gaat, helpt kinderen zich in deze stressvolle tijd in controle te voelen. Van gekoesterde dekens en knuffels tot boeken en elektronica, als je deze items binnen handbereik houdt, creëer je een gevoel van comfort.

Lees ook:   Verhuizen met kinderen: 3 dingen om met je kind te bespreken

Bereid een gemakkelijk toegankelijke snackkoeler

Als de verhuizing van jou en je kinderen ten einde loopt en je klaar bent om de weg op te gaan, zorg er dan voor dat je een gemakkelijk toegankelijke koeler bij de hand hebt. Het bereiden van een koeler met favoriete hapjes en drankjes maakt de roadtrip naar je nieuwe locatie er een zonder hongerige (en chagrijnige) kinderen of ongemakkelijke stops.

Waar het op neer komt

Terwijl je je verhuisdag begint met kinderen op sleeptouw, haal dan diep adem en weet dat je je verhuizing met succes kunt voltooien en houd uw kinderen veilig en gezond tijdens het hele proces.

Veelgestelde vragen

Hoe gaan peuters om met bewegen?

De leeftijd waarop kinderen bewegen beïnvloedt hen op verschillende manieren. Peuters kunnen tijdelijk achteruitgaan door driftbuien, badkamerongelukken, slaapschemaproblemen of nachtmerries. Zorg ervoor dat je constant comfort biedt op een manier die hun jonge geesten begrijpen.

Hoe kan ik mijn kind voorbereiden op verhuizen?

Het is van vitaal belang om pre-move gesprekken met uw kind te voeren. Ongeacht de reden voor de verhuizing, praat op een positieve manier met je kind over wat er voor, tijdens en na je verhuizing zal gebeuren.

Wat is de slechtste leeftijd om een kind te verplaatsen?

Uiteindelijk vormt elke leeftijd een andere uitdaging tijdens het verhuisproces. Vroege adolescenten en middelbare scholieren kunnen echter het meest worden getroffen, vooral tijdens een verhuizing halverwege het schooljaar.

Wanneer is de beste leeftijd om een kind te verplaatsen?

Volgens KidsHealth Nemours zijn “kinderen jonger dan 6 jaar misschien het gemakkelijkst te verplaatsen, omdat ze een beperkte capaciteit hebben om de betrokken veranderingen te begrijpen.”