Laat de bedwantsen niet bijten: een gids voor de beste bedwantssprays

Jongeman en zijn grappige hond leggen de beddengoedhoes of matrasbeschermer op het bed

“Welterusten, slaap lekker, laat de bedwantsen niet bijten”, is een schattig gezegde, maar er is niets schattigs aan het daadwerkelijk omgaan met bedwantsen. Wanneer u een plaag opmerkt, is het van vitaal belang om de beste bedwantsspray te vinden om het probleem snel op te lossen. Je goede nachtrust staat op het spel.

Deze kleine plagen kunnen je achterlaten met jeukende, rode striemen die vaak worden aangezien voor muggenbeten. Het wegwerken van een bedwantsbesmetting kan extreem moeilijk zijn, daarom is het zo belangrijk om de meest effectieve bedwantsbehandeling te gebruiken bij het eerste teken van deze irriterende insecten.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn bedwantsen geen indicatie van een vuile omgeving. Zolang er een menselijke voedselbron beschikbaar is, kunnen bedwantsen in elke situatie gedijen en het verwijderen ervan is niet altijd gemakkelijk. Bedwantsen zijn uitstekende verstoppers en bedreven in het vermijden van detectie. Sommige soorten bedwantsen hebben resistentie ontwikkeld tegen bepaalde pesticiden. De meest effectieve bedwantsspray zal het ongedierte doden, maar het bepalen van de beste bedwantsspray voor u hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en prioriteiten.

Een complete lijst met de beste bedwantssprays van

 • Het beste voor uw budget: Ortho Home Defense Max Bed Bug, Flea en Tick Killer – Met kant-en-klare Comfort Wand
 • Beste volledig natuurlijke spray: mdxconcepts Bed Bug Killer, Natuurlijke Organische Formule Snelste
 • Beste overall: Bed Bug Killer door EcoRaider 16 oz
 • Beste spray voor grote ruimtes: HARRIS Bed Bug Killer, taaiste vloeistofspray met geurloze en niet-vlekkende extended residual kill formula (gallon)
 • Beste spuitschuim: Raid Bed Bug Schuimspray, voor gebruik binnenshuis, niet-vlekkend

Methodologie:

We zochten naar de “beste bedwantsspray” op Amazon en gefilterd op producten met een gemiddelde klantbeoordeling van 4 + sterren. We berekenden de kosten per ounce van de resulterende lijst met producten en onderzochten de echte klantrecensies van elk product op resultaten, kritiek, voordelen en aantrekkelijke functies.

Lees ook:   De beste vuilnisbakken volgens het MYMOVE-team

Het beste voor uw budget: Ortho Home Defense Max Bed Bug, Flea en Tick Killer

Met 4,5 sterren en meer dan 2.000 beoordelingen is de Ortho Home Defense Max Bed Bug, Flea en Tick Killer een koopje voor slechts 5 cent per gallon. De handige toverstokapplicator maakt het bereiken van hoeken en gaten gemakkelijk. Gebruik het als een spotbehandeling rond bedframes, matrasnaden / plukjes / plooien en plinten. Positieve beoordelingen prezen de effectiviteit van de spray en de fabrikant benadrukt dat de formule zelfs pyrethroïde-resistente bedwantsen doodt.

De meeste negatieve beoordelingen vermeldden een gebrek aan effectiviteit of een defecte / ontbrekende toverstokapplicator. De klantenservice van de fabrikant was er echter snel bij om een werkende applicator te leveren.

Beste volledig natuurlijke spray: mdxconcepts Bed Bug Killer, Natural Organic Formula Fastest

Met $ 1,49 per ounce is mdxconcept’s Bed Bug Killer de duurste bedwantsspray op onze lijst. Mdxconcepts, dat volledig natuurlijke ingrediënten en veiligheid voor uw gezin aanprijst, is een mix van azijn, pepermuntolie en groene muntolie waarvan veel recensenten zeggen dat het een aangename geur heeft. Een meerderheid van de recensenten geeft het vijfsterrenbeoordeling. Minder dan 10% van de recensenten gaf het één ster. De belangrijkste klacht onder de negatieve beoordelingen was een gebrek aan effectiviteit.

Beste overall: Bed Bug Killer van EcoRaider

Een veilig, niet-toxisch product met bewezen prestaties die gelijk zijn aan de beste professionele pesticiden, Bed Bug Killer van EcoRaider, is onze keuze voor de beste algehele spray. Meerdere studies verifiëren de effectiviteit van EcoRaider bij het doden van bedwantsen. Van de meer dan 7.000 beoordelingen was 62% vijfsterrenbeoordelingen. Omdat de actieve ingrediënten van EcoRaider bedwantsneurontransmitters blokkeren die niet voorkomen bij gewervelde dieren, zullen insecten die in contact komen met EcoRaider geleidelijk mobiliteit verliezen, verlamd raken en sterven.

Lees ook:   Hoe zich veilig te ontdoen van wespen, stap voor stap

Fans van EcoRaider vonden dat dit de meest effectieve bedwantsspray was bij het omgaan met hun probleem en noemden de veiligheid en aangename geur. Niet alle gebruikers genoten echter van de geur: in negatieve beoordelingen waren de meest voorkomende klachten een afkeer van de ceder- en eucalyptusgeur en teleurstellende resultaten. Voor $ 16,95 voor 16 ounces is EcoRaider een van de duurdere bedwantsprays, maar niet de duurste.

Beste spray voor grote ruimtes: HARRIS Bed Bug Killer, Toughest Liquid Spray met geurloze en niet-vlekkende Extended Residual Kill Formula (Gallon)

Omdat HARRIS Bed Bug Killer tot 16 weken na de eerste toepassing bedwantsen blijft doden, is het goed voor moeilijke plagen en het voorkomen van verspreiding van insecten. Van de meer dan 2.000 beoordelingen is 67% rated het vijf sterren. Veel fans van het product noemden onsuccesvolle resultaten voordat ze dit product gebruikten. Met 42 cent per ounce is Harris een van de goedkoopste behandelingen voor een ernstige bedwantsplaag. Negatieve beoordelingen vermeldden echter vaak een defect sproeierprobleem.

Beste spuitschuim: Raid Bed Bug Foaming Spray, voor gebruik binnenshuis, niet-vlekken

Good old Raid is onze keuze voor het beste bedwantssprayschuim. Het product doodt bedwantsen en eieren op oppervlakken gedurende maximaal vier weken. Het schuim zet uit op moeilijk bereikbare plaatsen. Van de meer dan 500 beoordelingen had 67% vijf sterren. Beoordelingen prezen de effectiviteit van het product en gebruiksgemak, inclusief het gebruik van schuim, maakte het gemakkelijk om te zien waar je hebt gespoten. Andere recensenten vermeldden dat de geur van het product niet aanstootgevend was, maar wel sterk.

Lees ook:   14 tips om uw huis voor te bereiden op de lente landschapsarchitectuur

Mislukte resultaten werden gemeld in ongeveer 5% van de 500 beoordelingen. Voor $ 8,98 voor een blikje van 16,5 ounce is Raid Bed Bug Foaming Spray geen dure optie, maar als je te maken hebt met een ernstige plaag, is het misschien niet je beste verdedigingslinie.

Dingen om te overwegen bij het winkelen voor bedwantsspray

 • Gebruiksgemak: De toepassing moet eenvoudig zijn en geen beschermende kleding vereisen.
 • Geur: De geur van het product mag niet aanstootgevend of blijven hangen.
 • Waar voor je geld: Het product moet het gewenste resultaat opleveren van het doden van bedwantsen.
 • Dikte: Voor dikkere formules kan de aanschaf van een kleinere spuitfles de toepassing gemakkelijker maken.

Veelgestelde vragen

Werken bedwantssprays echt?

Pyrethroïde-resistente stammen van bedwantsen komen vaak voor, maar veel bedwantssprays zijn effectief. Bij het bestrijden van een bedwantsplaag zijn pyrethrinen en pyrethroïden de meest gebruikte verbindingen. Pyrethrinen zijn botanische insecticiden ontwikkeld uit chrysanten, terwijl pyrethroïden synthetische chemische insecticiden zijn met vergelijkbare effecten als pyrethrinen. Het kan nuttig zijn om bedwantssprays te gebruiken die meerdere aanvalsmodi gebruiken, omdat dit de kans vergroot om er een te gebruiken die effectief is op een specifiek type bedwants.

Wat doodt bedwantsen onmiddellijk?

Isopropylalcohol doodt bedwantsen en hun eieren, maar het is brandbaar en vereist direct contact, dus het is niet de meest praktische optie. Draagbare stoommachines kunnen ook bedwantsen onmiddellijk doden.

Wat gebruiken professionals om bedwantsen te doden?

Ongediertebestrijdingsprofessionals gebruiken vaak drie soorten insecticiden:·

 • Een spray insecticide voor gebruik op oppervlakken
 • Een restinsecticide voor gebruik in boeven, gaten en spleten, evenals in meubels
 • Een stofinsecticide voor holtes en krappe ruimtes zoals stopcontacten en plinten.

Professionele ongediertebestrijders kunnen ook verwarmings- of stoombehandelingsopties voor de hele kamer aanbieden.