Moderne verlichtingsarmaturen die je dit weekend kunt doen

Stijlvolle statieflamp met rode draad op een achtergrond van grijze muur

Als de dagen donkerder worden, hoe kunnen we onze stijl dan een beetje helderder laten schijnen? Voer deze DIY light-ideeën in. Ze zijn strak en eenvoudig genoeg om een modern tintje aan uw huis toe te voegen, en gemakkelijk genoeg voor zelfs beginnende doe-het-zelvers om aan te pakken als een weekendproject. Sommige zijn gemaakt van onverwachte items die over uw huis liggen, andere van een snelle reis naar de bouwmarkt. Met een beetje elleboogvet en elektrische kennis op instapniveau kunt u op weg zijn naar een nieuwe lamp voor uw huis. Wilt u uw interieur upgraden zonder topeuros te betalen voor designerstukken? Op zoek naar een project om het weekend op te fleuren? Deze DIY-verlichtingsarmaturen zullen een heel nieuw licht op uw stijl schijnen.

Moderne verlichtingsarmaturen die je dit weekend kunt doen

Stijlvolle statieflamp met rode draad op een achtergrond van grijze muur

JZhuk/ Getty afbeeldingen

Shop deze producten nu: Statief Vloerlamp – Plaid kussenslopen

DIY Statief Vloerlamp

Statief schijnwerpers zijn dit jaar een hit. Deze $ 35 DIY verslaat de prijs van de $ 400 Design Within Reach vloerlamp waarnaar het was gemodelleerd. Bovendien kunt u de benen en schaduw naar uw eigen kleurpreuk aanpassen. Hier vindt u de instructies voor het maken van uw eigen instructies.

Een moderne kroonluchter die aan een plafond hangt

Karl Tapales / Getty Images

Shop nu deze producten: Hanglampen – Ijzeren bijzettafel

DIY HoelaHoep Lamp

Deze hoelahoeplamp is precies de juiste hoeveelheid funky voor een minimalistisch huis. Bovendien is het gemaakt voor $ 300 minder dan het origineel – wat iets is dat de moeite waard is om je heupen voor te schudden. Hier vindt u de instructies voor het maken van uw eigen instructies.

Verlichte lichtslingers

Marie Lafauci / Getty Afbeeldingen

Koop dit product nu: String Lights

Lees ook:   Alles wat u moet weten over het gebruik van textiel in interieurontwerp

DIY Rose Gold String Lights

Wie heeft er niet te veel strengen goedkope kerstverlichting? Deze roségouden lichtslingers geven een geheel nieuwe look aan de groene plastic look die we gewend zijn met slechts een laag spuitverf. We gokken erop dat je ze lang na de vakantie laat staan. Hier vindt u de instructies voor het maken van uw eigen instructies.

metallic zon decor

wacomka/ Shutterstock

Koop nu dit product: Sunburst lamp

DIY Sunburst Medaillon Armatuur

We hebben allemaal overwogen om de traditionele koepellampen te upgraden waarmee bouwers huizen sieren met te veel. Kanaliseer je moderne kant uit het midden van de eeuw en geef de klassieke plafondlamp een upgrade met deze sunburst medaillon lamp. Hier vindt u de instructies voor het maken van uw eigen instructies.

neon lamp

albane doyet / EyeEm / Getty Images

Koop dit product nu: Neon Lamp Lamp

DIY Neon Gloeilamp Lamp

Hier is een idee: deze neonlamplamp met een betonnen voet. We zijn er vrij zeker van dat dit op het bureau van elke stijlvolle denker zou moeten liggen. Hier vindt u de instructies voor het maken van uw eigen instructies.

hanglamp

Simone Groggia / EyeEm / Getty Afbeeldingen

Shop deze producten nu: Hanger Schans – Kleine Potten

DIY Metallic Hanger Schans

Sugar and Cloth geven hun eigen draai aan de populaire bol-en-koordschans door een metalen koord en eenvoudige muurbeugel toe te voegen – die nachtkastjeruimte vrijmaakt en hoogtevariatie toevoegt aan uw scène aan het bed. Hier vindt u de instructies voor het maken van uw eigen instructies.

decoratieve hanglamp

Galen Tse / EyeEm / Getty afbeeldingen

Koop dit product nu: hanglamp

DIY hanglamp in industriële stijl

Ken je die oude ventilator die in de hoek van je kelder zit? Deze DIY laat je zien hoe je er een hanglamp in industriële stijl van kunt maken met slechts een paar eenvoudige stappen. We houden ook van de neoncoating. Hier vindt u de instructies voor het maken van uw eigen instructies.

glazen hanglamp

Khaosai Wongnatthakan / EyeEm / Getty Afbeeldingen

Koop dit product nu: glazen hanglamp

Lees ook:   Get The Look: 5 thema-oudejaarsavond decorideeën voor uw vakantiefeest

DIY glazen hanglamp

Geen ventilator om te recyclen? Pak een oude vaas (of haal een goedkope vaas op bij je lokale kringloopwinkel) en maak deze moderne glazen hanger. Hier vindt u de instructies voor het maken van uw eigen instructies.

betonnen hanglamp

Maskot / Getty Afbeeldingen

Koop nu dit product: betonnen hanglampen

DIY Betonnen Hanglampen

‘DIY’ en ‘beton’ zijn geen twee woorden die we vaak groeperen, maar deze waterdichte methode laat je in een mum van tijd gieten als een professional. Overweeg deze hangers voor sfeerverlichting boven een bar of kookeiland. Hier vindt u de instructies voor het maken van uw eigen instructies.

open hanglamp

Krkd Lath Pwng Kha / EyeEm / Getty Afbeeldingen

Koop dit product nu: Bowl hanglampen

DIY Nesting Bowl Hangers

Deze prachtige nestschalen kregen een echte design flip om hangers te worden. We houden van het ontwerp (en de schaduwen!) die door de uitsparingen in het materiaal worden geworpen, maar elke stijlkom zou werken om een dramatische look te creëren. Hier vindt u de instructies voor het maken van uw eigen instructies.

Drie verlichte gloeilampen hangen aan snoeren op een beige achtergrond.

Door Eve Livesey / Getty Images

Koop nu dit product: moderne lamp

DIY Moderne Gebogen Multiplex Light Fixture

Deze gebogen multiplex verlichtingsarmatuur is de perfecte bedlamp voor minimalisten en liefhebbers van moderne stijl. Ne nachtkastje nodig. Hier vindt u de instructies voor het maken van uw eigen instructies.

3d rendering hangende hanglamp geïsoleerd op wit

PhonlamaiPhoto / Getty Afbeeldingen

Shop deze producten nu: moderne messing hangers – vaas decor

DIY Mid-Century Moderne Messing Hangers

Het bouwen van dit midden van de eeuw is zeker geen wandeling in het park, maar je harde werk zal zeker lonen met dit prachtige middelpunt voor elke kamer. Hier vindt u de instructies voor het maken van uw eigen instructies.

houten lamp

Erik Isakson / Getty Images

Koop dit product nu: Mid Century hanglamp

Lees ook:   Slaapkamer ramen Koopgids

DIY koperen en houten hangende verlichtingsarmatuur

Op dezelfde manier is dit stuk uit het midden van de eeuw een andere reden om je gereedschapskist uit te breken. Ook voor hout- en metaalcombinaties zijn er eindeloze mogelijkheden. We zouden deze look ook graag zien met heldere lampen. Hier vindt u de instructies voor het maken van uw eigen instructies.

mand verlichtingsarmatuur

Maskot / Getty Afbeeldingen

Shop deze producten nu: Hanglampen – Houten Eettafel

DIY Sisal Touw Hanger

Het maken van je eigen sisal touw hanger is eigenlijk veel gemakkelijker dan het lijkt. We zijn ook fan van meer eenvoudige versies hiervan voor feesten en vakantiedecoratie. Hier vindt u de instructies voor het maken van uw eigen instructies.

touwlamp

Jonathan Baxter / Getty Images

Koop dit product nu: Rope hanglamp

DIY Monkey Knot Hanger Koord

Een goed uitziende knoop levert je een aantal serieuze stijlpunten op. Deze DIY neemt je mee door hoe je een apenknoop kunt knopen die je aan het koord van elke hanger kunt toevoegen. Hier vindt u de instructies voor het maken van uw eigen instructies. Overweegt u een doe-het-zelf upgrade voor uw verlichting? We horen graag wat je leuk vindt en of je van plan bent om een van deze projecten te proberen. Stuur ons een bericht in de comments hieronder of op onze sociale sites.