Herfst DOE-HET-ZELF projecten die u kunt doen tijdens COVID-19

Herfst DIY huis renovatie projecten en ambachten

Het is waar dat COVID-19 de manier waarop we dit najaar zullen vieren heeft veranderd. Er zijn echter nog steeds veilige manieren om uw huis op te fleuren om het warm en gezellig te maken. Hier zijn enkele feestelijke renovatieprojecten en leuke ambachten om aan te nemen terwijl je social distancing houdt.

Woningrenovatieprojecten die u dit najaar kunt doen:

Thuis vastzitten tijdens de coronapandemie hoeft geen slechte zaak te zijn. Druk op pauze op die show die je hebt gebinged en zet je in voor projecten voor huisverbetering die de tijd zullen doden en je ruimte echt als jou zullen laten voelen. Hier zijn een paar herfsthuisprojecten om je te laten inspireren.

Upgrade uw verlichtingsarmaturen

Upgrade uw verlichtingsarmaturen tijdens COVID-19
9Air / Shutterstock

Praat over een kleine verandering met een grote impact. Het moderniseren van uw verlichtingsarmaturen kan een lange weg gaan om uw ruimte koel en gepolijst te laten aanvoelen. Kies gewoon een lamp die bij uw stijl past – van industrieel tot boho. Je kunt je huis in een middag als nieuw laten voelen.

Voeg een gedurfde accentmuur toe

Probeer eens een gedurfde accentmuur op te zetten tijdens de quarantaine!
Photographee.eu / Shutterstock

Ben je het zat om naar je grijze of witte muren te staren? Voeg wat kleur toe door een accentmuur! Kies je favoriete verfkleur of zoek behang dat jouw stijl schreeuwt. Bent u huurder of appartementsbewoner? Geen nood! Je kunt een tijdelijk plakpapier gebruiken!

Verf je keukenkastjes

Verf je keukenkastjes tijdens COVID-19!
ImageFlow / Shutterstock

Wil je een nieuwe keuken zonder een volledige make-over? Probeer je kasten te schilderen. Het is een beetje een klus, maar dit is het perfecte moment om het aan te pakken. Upgrade uw verouderde houten kasten door ze zacht wit of koel grijs te schilderen. Voel je je geïnspireerd? Probeer een tweekleurige look voor een unieke touch!

Lees ook:   Een huisstijl definiëren: wat maakt een Creools huis?

Herfst DOE-HET-ZELF projecten en knutselen om te doen als je je gek voelt:

Decoratieve pompoenen

Het versieren van pompoenen is een leuke manier om de tijd in quarantaine door te brengen!
Agnes Kantaruk / Shutterstock

Het versieren van pompoenen is een leuke manier om een boerderijlook toe te voegen aan elke kamer in uw huis. Je hebt items nodig zoals touw, bloemendraad en lint. En in een paar eenvoudige stappen maak je prachtige pompoenen die je huis een landgevoel geven.

Welkom bij valborden

Maak een "welkom herfst" bord!
Kristen Prahl / Shutterstock

Het beste van het doen van projecten voor woningverbetering is dat ze niet veel geld hoeven te kosten. Je kunt een aantal schattige borden vinden in de Dollar Store en ze vervolgens opnieuw maken met deze inspiraties. U kunt ook veel van deze herontwerpen uitvoeren met goedkope benodigdheden zoals verf, linten en bloemen.

Kalkoen ambachten

Knutselen met kalkoenthema met de kiddo's
PhBodrova / Shutterstock

Herdenk Thanksgiving met superleuke ambachten met kalkoenthema. Betrek je kinderen bij een papieren kalkoen of een kalkoenbloempot. Om ze te maken, heb je een bloempot, wat verf en bloemen nodig. Strooi er wat creativiteit in, samen met deze eenvoudige stappen, en je hebt prachtige ambachten die de vakantie zeker zullen opfleuren.

Uil dennenappels

Maak dennenappels met uilenthema!
saltodemata / Shutterstock

Als u op zoek bent naar een project waar uw kinderen dol op zullen zijn, is dit het. Het maken van uilendennenappels is eenvoudig te doen, is erg leuk en het resultaat is schattig. Je hebt dennenappels, een heet lijmpistool, veren en je verbeelding nodig.

Pompoenvazen

Maak een pompoenvaas voor je Thanksgiving-middelpunt!
Tinatin / Shutterstock

Pompoenvazen kunnen dienen als middelpunt tijdens Thanksgiving of een hoekje in je huis een vrolijke vakantie-hernieuwing geven. Om ze te maken, heb je een ambachtelijke pompoen, herfststengels en een piepschuimblok nodig.

Snaarkunst

Maak string art met valthema!
Yuliya Vrotna / Shutterstock

Als je muren een seizoensgebonden opfrisbeurt kunnen gebruiken, overweeg dan string art. Hiermee kunt u een herfstachtergrond maken met behulp van ontwerpen zoals pompoenen, eikels en meer. Om ze te maken, heb je hout, verf, kleine draadnagels, borduurgaren en de sjabloon nodig voor de vorm die je wilt ontwerpen.

Lees ook:   Waterkasten: essentieel of een verspilling van badkamerruimte?

Herfstkrans

Maak een herfstkrans tijdens COVID-19.
Arina P Habich / Shutterstock

Creëer een gastvrije entree met deze najaarskrans. Het is eenvoudig te maken en is de perfecte aanvulling op elke kamer in uw huis. Je hebt een houten kransvorm, houten ballen en decoratieve items zoals houten bladeren nodig.

Mason jar kandelaars

Mason jar kandelaars voor vallen.
PureRadianceFoto / Shutterstock

Voeg wat warme verlichting toe met deze feestelijke mason jar kandelaars. Om ze te maken, moet je een mason jar, nep herfstbladeren, een theelichtje en mod podge aanschaffen. In een paar eenvoudige stappen heb je een vrolijke kandelaar die warm licht en seizoensgebonden flair aan je huis toevoegt.

Glitter eikels

Glitter eikels voor herfst en kerst!
3d_and_photo / Shutterstock

Glitter eikels zijn veelzijdig omdat je ze in een decoratieve kom kunt laten, ze aan kunstwerken kunt toevoegen en nog veel meer. Het beste van alles is dat je eikels in je achtertuin kunt gebruiken! Om deze parels van de herfst te maken, heb je glitter en brons nodig. Als je geen eikels in je achtertuin hebt groeien, kun je er online wat kopen.

Pompoen plantenbakken

Plantenbakken met pompoenthema
Kathryn Kelly / Shutterstock

Naarmate het seizoen verandert, verandert ook uw landschap. Een leuke manier om je herfstbloemen te laten zien is met pompoenplanters. Ze zijn het perfecte middagproject en zullen een aantal leuke resultaten opleveren. Om ze te maken, heb je plastic pompoenemmers, cement en plastic verfkuipen nodig.

Herfst tafelloper

Herfst tafelloper
Elizabeth C Waters / Shutterstock

Kleed je eettafel voor de herfst aan met een mooie tafelloper. Dit project is een perfecte manier voor kinderen om betrokken te raken bij herfsthuisprojecten. Je hebt vilten vellen, stoflijm en een naaipakket nodig.

Trui kussens

Maak kussens van oude herfsttruien!
Kryvenok Anastasiia / Shutterstock

Het maken van sweaterkussens verfrist de uitstraling van je meubels. Samen met een naaipakket heb je een plaidkussen nodig (als je er geen hebt die je opnieuw wilt gebruiken) en een oude trui. Het project is eenvoudig te doen en levert een aantal spectaculaire resultaten op.

Lees ook:   Coole trends in pooltafels

Verlichte twijgen

Verlichte twijgen in een vaas
Afrika Studio / Shutterstock

Naarmate de herfst langere nachten inluidt, fleur je je ruimte op met verlichte twijgen. Het is een leuk project om te doen en je hebt maar een paar items nodig, zoals verlichte takjes, schuim en een heldere vaas om je kamer te transformeren.

Naar herfst geurende potten

Huisgemaakte herfst potpourrie
Caliluna / Shutterstock

Haal de frisse geuren van de herfst in huis met kamergeuren. Het enige dat u nodig hebt, is elementen zoals kaneelstokjes, verse pijnboomtakjes en meer combineren in een stijlvolle pot. Ze zijn het perfecte cadeau en je kunt zelfs diepvriesveilige potten gebruiken om de geur te bewaren voor toekomstig gebruik.

Waar het op neer komt

Deze knutselprojecten helpen je de essentie van de herfst in je huis vast te leggen terwijl je social distancing houdt. Het beste van alles is dat ze eenvoudig te doen zijn, veel zijn goedkoop en het maken ervan is een leuke manier om een kleine verbouwing van het huis uit te voeren die spectaculaire resultaten oplevert.