Alles wat u moet weten over het kiezen van Frontpoint Home Security

Of u nu een gloednieuw huis ontwerpt of uw bestaande huis een facelift geeft, dit is het moment om na te denken over uw huisbeveiliging. Moderne oplossingen voor huisbeveiliging hebben een lange weg afgelegd en bieden slanke apparatuur die opgaat in de achtergrond en naadloos integreert met smart home-technologie.

Hoewel niet zo bekend als de industriereuzen zoals ADT, krijgt Frontpoint erkenning voor zijn gestroomlijnde doe-het-zelf-installaties, professionele monitoringservice zonder contract en toewijding aan klantenservice. Dit is wat u moet weten over Frontpoint-huisbeveiliging.

Wat is Frontpoint?

Met meer dan tien jaar ervaring in de thuisbeveiligingsbranche is Frontpoint al lang een disruptor in de markt. Het bedrijf was een van de eersten die mobiele monitoring gebruikte in plaats van breedband en was de eerste die een zelfgeleide app voor doe-het-zelf-installatie bood. Frontpoint-huisbeveiliging heeft veel media-aandacht gekregen, waaronder erkenning als een van de beste huisbeveiligingssystemen voor door het tijdschrift Money. U kunt een verpakt Frontpoint-huisbeveiligingssysteem kiezen of uw eigen systeem bouwen. Zelfs als u met een pakket begint, kunt u uw systeem aanpassen met een breed scala aan add-ons. Professionele installatie is niet beschikbaar, maar het bedrijf beweert dat doe-het-zelf-installatie in slechts 30 minuten kan worden voltooid zonder gereedschap, boren of draden. Bovendien vereist Frontpoint-huisbeveiliging geen contract.

Frontpoint opmerkelijke kenmerken

Als innovator op het gebied van bewaking van huisbeveiliging is Frontpoint-huisbeveiliging slim ontworpen en gevuld met de nieuwste technologische innovaties. Opvallende kenmerken zijn onder meer:

 • Mobiele monitoring: LTE-bewakingsproviders tot 120 keer snellere responspercentages dan andere monitoringmethoden.
 • Sensorcontroles: Uw systeem test uw sensoren eenmaal per uur.
 • Slimme technologie: Frontpoint leert uw routine en waarschuwt u voor alles wat ongewoon is.
 • Compatibiliteit: Uw Frontpoint-huisbeveiligingssysteem is volledig compatibel met andere smart home-systemen, zoals Alexa.
 • Risicovrij: In de eerste 30 dagen zal Frontpoint uw geld terugbetalen als u niet tevreden bent met uw systeem.
 • Strakke, moderne look: de uitrusting van Frontpoint ziet er eigentijds en onopvallend uit.
Lees ook:   Doorbreek deze slechte schoonmaakgewoonten in de woonkamer en transformeer uw leefruimte

Frontpoint pakketten en prijzen

Frontpoint home security biedt een verscheidenheid aan volledig aanpasbare uitrustingspakketten, evenals de mogelijkheid om uw eigen te bouwen. U betaalt gewoon vooraf voor de apparatuur of financiert deze via Affirm en betaalt vervolgens uw maandelijkse monitoringkosten. Het bedrijf biedt twee monitoringplannen waaruit u kunt kiezen:

Interactief plan

 • $1.48/dag
 • Inclusief 24/7 professionele monitoring
 • Geen contract

Ultiem plan

 • $1.64/dag
 • Inclusief 24/7 professionele monitoring, bewegingswaarschuwingen, live videostreaming en videogeschiedenis
 • Geen contract

*Prijzen vanaf 2/5/20

Inzicht in Frontpoint-prijzen

Frontpoint-prijzen zijn eenvoudig, met alle producten en prijzen vermeld op de website van het bedrijf. Het goedkoopste uitrustingspakket is $ 69, het hoogste is $ 479,90 en alle pakketten bevatten een gratis binnencamera. Add-ons variëren in prijs van $ 29,99 voor een bewegingssensor tot $ 167,50 voor een buitencamera. Monitoringkosten variëren van $ 1,48 / dag tot $ 1,64 / dag en staan volledig los van de apparatuurkosten.

Frontpoint apparatuur

Frontpoint zet zich in om voorop te lopen in de huisbeveiligingsruimte. Aangepaste regels, slimme technologie die uw routines leert, tijdelijke ontwapeningscodes voor gasten of werknemers, geavanceerde video-analyse en een sterke mobiele app zijn slechts enkele van de functies die de beveiliging een klanttevredenheidsscore van 4,7 op Trustpilot hebben opgeleverd voor meer dan 6.600 Frontpoint-beoordelingen voor huisbeveiliging. Frontpoint-systemen zijn volledig compatibel met Alexa, evenals een verscheidenheid aan smart home-technologieën.

Frontpoint huisbeveiligingssysteem installatie

Alle Frontpoint-huisbeveiligingssystemen zijn voorzien van een eenvoudige doe-het-zelf-installatie zonder draden, boren of gereedschap. SafeWise zegt zelfs: “Als u een gloeilamp kunt vervangen of een sticker kunt verwijderen, kunt u een Frontpoint-systeem installeren”, terwijl Consumer Reports opmerkt dat Frontpoint “Eenvoudig in te stellen en te gebruiken” is. Frontpoint-systemen werken goed voor huurders, omdat er geen contract is en de apparatuur gemakkelijk te verwijderen is zonder schade achter te laten. Frontpoint biedt geen optie voor professionele installatie.

Lees ook:   Hoe zich te ontdoen van vliegen buiten in 4 stappen

Frontpoint beoordelingen

De gemiddelde Frontpoint-beoordeling van de huisbeveiliging toont een sterke klanttevredenheid. Het bedrijf behaalde een 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot, een A + -beoordeling van het Better Business Bureau en een 4.5 van de 5 sterren op Consumentenzaken. Het is vermeldenswaard dat consumentenrecensies met het Better Business Bureau slechts twee van de vijf sterren opleverden, maar dit kan het feit weerspiegelen dat mensen die contact opnemen met het Better Business Bureau dit over het algemeen doen omdat ze een klacht hebben. Gemelde problemen hebben de neiging zich te concentreren op annuleringsproblemen of miscommunicatie tussen verkopers en klanten.

Voors en tegens van Frontpoint

Voordelen van het gebruik van Frontpoint

 • Hoge klanttevredenheid
 • Eenvoudige doe-het-zelf installatie
 • Geen contract
 • Uitgebreide functies voor huisbeveiliging

Nadelen van het gebruik van Frontpoint

 • Matig hoge maandelijkse monitoringkosten
 • Gebrek aan professionele installatieoptie
 • Problemen met het annuleren van de service

Veelgestelde vragen

 1. Hoeveel kost Frontpoint? Frontpoint-pakketten voor thuisbeveiligingsapparatuur beginnen bij $ 69. Het duurste pakket is $ 479,90. Apparatuur add-ons zijn ook beschikbaar tegen een verscheidenheid van prijspunten.
 2. Kunt u professionele monitoring krijgen met Frontpoint? Professionele monitoring is vereist met Frontpoint-huisbeveiligingssystemen. Er is geen optie voor zelfcontrole.
 3. Hoeveel kost professionele monitoring met Frontpoint? Frontpoint biedt twee niveaus van professionele bewaking van huisbeveiliging voor $ 1,48 / dag en $ 1,64 / dag. Het niveau van monitoring dat u nodig hebt, is afhankelijk van de door u gekozen apparatuur.
 4. Welk type bewakingsverbinding gebruikt Frontpoint? Frontpoint maakt gebruik van mobiele monitoring op het LTE-netwerk, wat resulteert in snelle responstijden en stabiele verbindingen.
 5. Kan ik mijn Frontpoint-apparatuur financieren? Frontpoint financiert apparatuur niet rechtstreeks. Financiering is echter beschikbaar via Affirm tegen een rente van 0% tot 30%, afhankelijk van de credit score en voorwaarden.
 6. Ik ben een huurder. Is Frontpoint geschikt voor mij? Frontpoint is een geweldige pasvorm voor huurders. Er is geen contract, waardoor u weg kunt lopen wanneer u geen Frontpoint-service meer nodig hebt. Er is geen ingewikkelde installatie en verwijdering en het verwijderen van de apparatuur zal geen schade achterlaten.
Lees ook:   10 verstandige manieren om te besparen op de verwarming van winterhuizen