Beste stevige matras

baytunc / Getty Afbeeldingen

SleepAdvisor geeft alle matrassen een stevigheidsbeoordeling tussen één en tien, met hogere cijfers die wijzen op een steviger matras. De meeste mensen vinden hun gelukkige plek in het midden, tussen vier en zes. Deze getallen zijn echter relatief subjectief, omdat een middelste getal voor sommige slapers moeilijk kan aanvoelen of omgekeerd.

Artsen zeggen dat stevige matrassen over het algemeen goede keuzes zijn voor buik- en rugslapers, omdat ze de meeste spinale ondersteuning bieden, omdat te diep in je bed zakken na een paar nachten een verkeerde uitlijning kan veroorzaken. Stevige matrassen zijn ook beter voor mensen van grootte, warme slapers en mensen met artritis.

Met zoveel stevige matrasopties om uit te kiezen, hebben we de beste stevige matras op de markt van vandaag onderzocht en geselecteerd, evenals een korte lijst met hoogwaardige alternatieven. Of u nu op zoek bent naar de beste medium-stevige matras of de beste extra stevige matras, de onderstaande selecties zouden u een goede start moeten geven voor een goede nachtrust.

De beste stevige matras die je vandaag kunt kopen

Beste stevige matras: Plank van Brooklyn Bedding

Brooklyn Bedding maakt een breed scala aan verschillende matrassen, maar hun Plank-matras topt onze beste stevige matrasbeoordeling. Een deel van zijn waarde komt voort uit zijn flexibiliteit. Het matras is dubbelzijdig, dus je kunt het omdraaien naar de “stevige” kant, die een zeven is op de stevigheidsschaal, of naar de “extra stevige” kant, die een negen van de tien op de schaal beoordeelt.

Het maakt niet uit welke kant je kiest, je zult merken dat het minimaal conformeert, wat betekent dat het je niet toestaat om in te zakken en rond je lichaam te buigen. Buikslapers zijn er enthousiast over en mensen van formaat vinden dat het ’s nachts de ondersteuning biedt die ze nodig hebben. Het is ook een waardevolle optie voor koppels, omdat de producenten het hebben ontworpen om uit te blinken in bewegingsisolatie. Investeren in een matras is altijd een grote beslissing, maar klanten spreken consequent over hoe duurzaam het bed is, waardoor het een waardevolle investering is.

Lees ook:   Beste Windowboxes van

Brooklyn Bedding wordt gratis verzonden in de VS Het bedrijf biedt ook een proefperiode van 120 nachten en een garantie van 10 jaar. De prijs varieert tussen $ 699 (twin) en $ 1.249 (California king), met de optie om een koel bovenpaneel aan de matras toe te voegen voor $ 150 tot $ 200 extra, afhankelijk van de matrasgrootte.

Plank heeft 4,9 van de vijf sterren ontvangen van meer dan 500 klantrecensies op hun website, evenals meestal vijfsterrenbeoordelingen op Amazon.

Andere geweldige stevige matrassen

Saatva: De Saatva Classic Matras

De Saatva Classic Matras is een andere topkeuze voor de beste stevige matras. U kunt kiezen tussen drie stevigheidsbeoordelingen, waaronder ‘pluche zacht’, dat een drie-rating krijgt, ‘luxebedrijf’, dat als vijf tot zeven op de stevigheidsschaal scoort, of ‘bedrijf’, dat een acht beoordeelt. Voor degenen die op zoek zijn naar de beste stevige matras, is de stevige optie een uitstekende keuze, omdat deze is gemaakt met behulp van stevigere schuimen om de weerstand te verhogen.

Dit matras is een hybride matras, wat betekent dat het een binnenveringssysteem en lagen traagschuim bevat. De bovenste laag is een dun stukje biologisch katoenschuim, gewatteerd om gewrichten te dempen en de druk op gevoelige punten van je lichaam te verlichten. Daaronder liggen lagen zakrollen en stevig schuim om je de extra ondersteuning te geven die je nodig hebt.

Saatva ontvangt veel positieve recensies op haar klantenservice, deels omdat ze een proefperiode van 120 nachten en een garantie van 15 jaar op hun matrassen bieden. Ze bieden ook gratis levering van witte handschoenen bij u thuis, samen met het verwijderen van uw oude matras. De prijs varieert tussen $ 799 (twin) en $ 1.699 (Californische koning).

Lees ook:   Alles over laminaatvloeren: inzicht in uw opties

Waar u ook kijkt, Saatva wordt ondersteund door honderden klantrecensies die de aankoop van het matras ondersteunen. Het heeft 4,5 van de vijf sterren ontvangen van meer dan 500 beoordelingen op Trustpilot, evenals 4,7 van de vijf sterren van Consumer Affairs.

WinkBeds: Het WinkBed

De WinkBed matras is een andere hybride matras die een geweldige keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een kwaliteitsvolle stevige matras. De WinkBed helpt mensen die lijden aan rugpijn, zoals mensen met ischias of artritis, evenals heuppijn – waardoor de gewrichten ondersteund blijven. Het is ook een geweldige keuze voor warme slapers, omdat de matrasconstructie je omhoog houdt, in plaats van in te zakken.

WinkBeds biedt vier verschillende stevigheidsopties bij het kopen van een van hun matrassen, waaronder 4,5 (zacht), 6,5 (luxe bedrijf), 7,5 (stevig) en acht (plus). Deze opties zijn allemaal gemaakt met een binnenveersysteem en traagschuimcombinatie, inclusief lagen polyfoam, een lendenkussen en gel-traagschuim.

WinkBeds blijft concurrerend in de matrassenmarkt door gratis levering van witte handschoenen aan uw deur. Tegen een kleine vergoeding nemen ze ook je oude matras weg. Het matras wordt geleverd met een proefperiode van 120 nachten en een levenslange garantie. Prijzen variëren tussen $ 1.049 (twin) en $ 1.849 (California king).

The WinkBed heeft 4,8 van de vijf sterren ontvangen van meer dan 3.400 klantrecensies op hun website.

De Loom &Leaf Matras van Saatva

Loom &Leaf biedt een traagschuimmatras dat bewijst dat niet alle traagschuimmatrassen pluche hoeven te zijn. Dit bed versterkt de uitlijning van de wervelkolom terwijl het je toch een stevig gevoel geeft.

Lees ook:   12 creatieve manieren om die ongemakkelijke hoek in je huis opnieuw te gebruiken

De eerste twee lagen van dit matras zijn een hoogwaardig traagschuim met hoge dichtheden om verzakking te voorkomen. Deze build helpt ook om de levensduur van het bed te verlengen. Daaronder bevindt zich een twee inch dikke laag overgangspolyschuim bovenop zes centimeter van de polyfoamkern om de ondersteuning te vergroten. Deze constructie is gunstig voor koppels, omdat het bewegingen isoleert, zodat koppels goed samen kunnen slapen.

Het matras is er in twee stevigheidsniveaus: ontspannen stevig (tussen een vijf tot zeven op de stevigheidsschaal) en stevigheidsclassificatie van acht). Hoewel het luxebedrijf wordt aangeprezen als hun bestseller, is de stevige optie onze aanbeveling voor degenen die op de markt zijn voor de beste stevige matras.

Alle matrassen van Loom &Leaf worden geleverd met gratis levering, gratis installatie en verwijdering van oude matrassen. Het matras wordt ook geleverd met een proefperiode van 120 nachten en een garantie van 15 jaar. Als u echter besluit om het matras binnen de proefperiode terug te brengen, zijn er retourkosten van $ 99. De prijs varieert tussen $ 849 (twin) en $ 1.899 (Californische koning).

Dit matras van Saatva heeft 4,5 van de vijf sterren ontvangen uit meer dan 150 beoordelingen op Trustpilot.

Onderzoek om de beste stevige matras te vinden, werd uitgevoerd door echte klantrecensies van individuele matrassen te analyseren, evenals factoren zoals comfort, matraskenmerken, prijs, winkelvoordelen en garantie-informatie. Om een nauwkeurige rapportage te garanderen, werden klantenserviceadviseurs via de bedrijfswebsite bereikt om feiten te valideren en gebruik indien nodig.