Van plan om deze zomer buiten te entertainen? Dit is wat u nodig hebt om het goed te doen

Warmer weer lokt mensen naar buiten, en laten we eerlijk zijn, grote open ruimtes kunnen meer ruimte bieden om te bewegen en het potentieel voor schade aan het interieur van uw huis verminderen.

Om echter echt een uitstekende buitenvermaakervaring te bieden, moet je een leuke en uitnodigende omgeving creëren, dit is wat je nodig hebt om het type buitenruimte te creëren dat buren niet willen verlaten.

Meer dan een grill

Michal Kin / EyeEm / Getty Afbeeldingen

Een grill is een voor de hand liggende startplaats. “Je moet een goed uitziende en functionele grill hebben”, zegt Daniel Germani, oprichter en creatief directeur van Daniel Germani Designs.  “Mijn favoriet is degene met een deksel dat helemaal naar achteren vouwt en gelijk gaat met het aanrechtblad.”

Josu Gaubeka, president van La Cuisine Appliances, een distributeur van keukenapparatuur, zegt echter dat hij ook een toenemend aantal andere apparaten en accessoires in zomerkeukens ziet.  “Ze gaan verder dan de BBQ en bouwen complete keukens uit. In feite voegen veel gezinnen pizzaovens toe om de kinderen en hun vrienden in de buurt te houden. “

Gespecialiseerde fornuizen

hikesterson / Getty Images

Naast grills en pizzaovens voegen huiseigenaren ook andere soorten fornuizen toe. “We zien gespecialiseerde fornuizen, zoals zijbranders voor het koken van zeevruchten of wokkoken, en rokers”, aldus Mitch Slater, CEO en oprichter, Brown Jordan Outdoor Kitchens en Danver Stainless Outdoor Kitchens.

Als u echter een speciaal apparaat, zoals een Argentijnse grill, in kasten wilt plaatsen, waarschuwt Slater dat u niet-brandbare materialen moet gebruiken, zoals roestvrij staal, “Het is ook het beste om uw kasten te bekleden met vuurprik, zodat ze niet verkleuren door blootstelling aan extreme hitte,” zegt hij.

Lees ook:   Amerisleep Matras Beoordelingen: Alles wat u moet weten

Een ander punt om in gedachten te houden is dat uw buitenkeukenindeling net zo belangrijk is als uw binnenkeukenindeling.

Water en koeling

ozgurcoskun / Getty Afbeeldingen

“Ik word opgeroepen door ontwikkelaars van luxe appartementen om zomerkeukens toe te voegen aan elke eenheid – inclusief een elektrische grill, ijsmachine en gootsteen,” zegt Gaubeka. Dat komt voor Germani niet als een verrassing.  “Een gootsteen en een koelkast zijn must-have items, en ik neem graag 2 koelkasten op in mijn buitenkeukens – een voor eten en een voor drankjes,” zegt hij.

Als u de tijd met gasten wilt maximaliseren door uitstapjes binnenshuis te vermijden, raadt Slater aan om uw binnenkeuken te dupliceren. “Naast een gootsteen en koelkast kun je ook vuilnisbakken en zelfs vaatwassers voor buitengebruik opnemen.”

In plaats van een echte koelkast zegt Gaubeka echter dat sommige huiseigenaren gekoelde laden installeren.

Schaduw

Malkovstock / Getty Images

Wanneer de zon naar beneden schijnt, moet je je vrienden en familieleden beschermen tegen die schadelijke stralen. “Vrijdragende overstekken bieden veel schaduw tijdens het koken / loungen buiten”, aldus de in Miami gevestigde architect Choeff Levy Fischman. Maar dat is niet je enige optie. Slater raadt aan om ventilatoren, misters en lichtgekleurde meubels te gebruiken als extra koelbronnen.

Verlichting

Flying Colours Ltd / Getty Images

“Met goede verlichting kun je een sfeer creëren, grillen en entertainen ver nadat de zon ondergaat en de martini’s beginnen te stromen”, zegt Germani. Naast het feit dat het een entertainmentelement is, creëren lichten ook een veilige omgeving, zodat je niet wordt aangeklaagd omdat iemand struikelde en in het donker viel. Duane Draughon, eigenaar en hoofdontwerper bij VizX Design Studios in Lisle, IL, beveelt een pergola met bovengrondse traliewerk met verlichting aan.

Lees ook:   6 Home Office Organisatie Ideeën

Vermaak

Eirasophie / Getty Afbeeldingen

“Terwijl we van binnen naar de buitenkeuken navigeren, zal entertainment deze ruimtes ook transformeren met toevoegingen zoals buitenluidsprekers en tv’s met een groot scherm”, zegt Wendy Hammerman, oprichter en hoofdontwerper bij WLH Interiors, een full-service interieurontwerpstudio in New City, NY.

Maar hoe populair tv’s ook zijn, Patti Wynkoop, VP productontwikkeling en inkoop voor Miller &Smith, dat nieuwe huizen bouwt en onroerend goed ontwikkelt in het metrogebied van Washington D.C., gelooft dat muziek nog populairder is als een outdoor entertainment-functie. “Plafondluidsprekers voor buiten maken het gemakkelijk om van je favoriete muziek te genieten terwijl je kookt of gasten vermaakt,” zegt ze.

Houd bij het integreren van technologie echter rekening met de behoeften van uw gasten. “Zorg ervoor dat u verschillende bruikbare stopcontacten opneemt voor het opladen van mobiele telefoons”, adviseert Draughon.

Zitplaatsen/Meubilair

ExperienceInteriors / Getty Images

Zitplaatsen zijn een belangrijke keuze omdat het uw vermakelijke opties zal bepalen. “Hoewel rieten buitenmeubels in het verleden populair waren, zien we veel meer ingebouwde bankzittingen in stijl met kussens en kussens voor een casual, comfortabel gevoel dat geschikt is voor meer mensen,” aldus Hammerman.

Je zult er waarschijnlijk de voorkeur aan geven om gasten rechtop aan tafels te laten zitten om morsen tijdens het eten te verminderen. Overweeg echter om dit type zitplaatsen te combineren met meer ontspannende opties. “Verzonken zithoeken bieden diepte en extra ruimte voor entertainment”, aldus Fischman.

En er is nog iets dat je in gedachten moet houden bij het kiezen van meubels. “Composiet meubels zoals banken, loungestoelen en bijzettafels zijn onderhoudsvrij, fadebestendig en prettig voor de ogen”, zegt Wynkoop.

Lees ook:   Awesome deurstickers voor een garage make-over

Overwegingen voor vloeren en plafonds

Vloeren moeten duurzaam zijn, maar toch stijlvol. “Beadboard is een solide keuze in vloermaterialen voor een entertainmentruimte en het wordt vaak gebruikt om binnen- en buitenruimtes naadloos samen te voegen,” zegt Wynkoop. Voor dekken raadt ze Duadek waterdichte vloeren voor buiten aan. “De suède kleur is vaak de beste neutrale keuze voor entertainmentruimtes, omdat het flexibiliteit biedt met decor en tapijten.”

Net zoals de verbinding in vloeren belangrijk is voor de doorstroming, zegt Wynkoop dat consistentie in plafondhoogte en materiaal ook binnen- en buitenvermaakruimtes zal combineren. “Als u een plafond in uw buitenentertainmentruimte heeft, geeft het toevoegen van tand- en groefplanken of panelen het uiterlijk van een plankeninstallatie – geverfd of gekleurd – en wordt het gezien als een verfijnder detailniveau.”

Plannen voor kouder weer

TimAbramowitz / Getty Images

De zomer is voorbij voordat je het weet, maar door verstandig te plannen, kun je tot ver in de herfstmaanden buiten blijven entertainen. “Net als binnenmeubels kun je het hele jaar door kussens, plaids en kussens aan je tuinmeubilair toevoegen voor comfort en plezier”, zegt Wynkoop.  Vuurkorven en buitenhaarden kunnen je ook warm en geroosterd houden als het weer kouder wordt.